Idag började jag alltså Prison Break (min skola) även kallad helvetet. Ångest bara jag gick igenom dörrarna. En termin kvar, kämpigt men skönt att slippa det sen. It's a funny story, hur namnet Prison Break kom till, sen typ första dagen har jag ogillat min skola, det var inte alls den skolan jag hade i tankarna. Vi, ett gäng sköna människor hittade varandra, men det kändes ändå ensamt. Alla hade planer på att "break out" därför började vi kalla skolan för prison break :P Haha jaa jag talar ju så väl om min kära skola. Definitivt minnen for life. Traumatiska. Haha ok enough 'bout Prison break and hell. It's not that bad after all :)

Efter skolan, tog Aturina med mig på en liten "Häng med till stan, jag ska bara lämna tillbaka, det går snabbt", vilket slutade i "skynda att fynda" och gick till affär efter affär haha.  Combine me and Atoo och ni får fyndmästarna! Fick med oss några bra fynd :) Jag fick med mig en t-shirt som vi lyckades få för 25kr på HM, en fjärdedel av det riktiga priset hahahaha och hittade typ två bustiers för ca 30 spänn var :)

Som ni ser under har jag en crappy webcam så det får duga så här. :)

Såg typ ut så här :) Har ingen lust att klä på mig i det här vädret! Så kaaallt att man typ vill ta alla stickade tröjjor och hoodies på en gång!


Hade min grymma ringklocka som jag fick i julklapp av brorsan. :)



Kommentarer
Ninni

åhåhåh bustieersss

Ness
http://sness.blogg.se/

haha typ samma ;D

Sandra - Piffad
http://piffad.blogg.se/

SV: Ja den är döläcker! Från Matthew Williamson :)

Liiv
http://liivahliin.blogg.se/

Fin blogg :)

Erika
http://ikaaan.blogg.se/

Den där ringen var ju ball!


Ditt namn:
Kom ihåg mig?
E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:


Trackback