Nu ska jag berätta något kul för er! Mitt projektarbete med 8 personer till är att arrangera en mässa för ungdomar! Det har vi jobbat med i princip hela året eller ja, från hösten och fram tills nu då. Nu 25 Mars smäller det! Då är det dags att hålla i själva mässan, där bland annat föreläsningar av VD'n från bland annat NK (JA! NK) kommer. Olika högskolor och universitet kommer vara på plats för att ge information och arbetscoacher kommer vara där och med deras hjälp kan ni även skriva ett riktigt bra CV.

Det handlar alltså om utbildning och arbete. En mässa i syfte att visa människor att det fortfarande finns en chans att göra något. Att det inte är över och att det aldrig är försent. Sedan kommer såklart mycket annat kul hända under dagen, bland annat så kommer gruppen MEDINA att vara på plats och uppträda! Tävlingar, med riktigt fina priser är också något man kan delta i.

Kolla in facebook för mer info (sök: Framtidsmässan)
Vi är även med i Södra sidan, läs artikeln HÄR!
Jag hoppas att detta låter bra och jag hoppas verkligen att ni som läser detta vill komma! Lämna en kommentar i såna fall ;)
Jag tror det här kan bli riktigt lärorikt och absolut något ni inte kommer att ångra! Plus att jag kommer att vara där ;) :D

Kommentarer
Felicia
http://fjaelkis.blogg.se/

Är jag slow som inte fattar!? xD



sv.. ja vafan var uppe till kvart ett typ xD AHHA

vad ska du göra idag!?

PÖÖSSS

Nathalie
http://xnathalie.blogg.se/

sv: taack (:

emelie
http://emelieidadelina.blogg.se/

haha ja eller hur, man garvar alltid som fan åt va människor kan va blåsta ibland :D

Suzette
http://suzette.blogg.se/

Okej :) Jag tyckte sushi var ganska gott, men det smakade mest vitlök så tror inte jag smakade riktigt hur det smakar egentligen. Men ska testa igen :) Hur mår du idag? :)

emiie (Emaan)

Count me in ;)


Ditt namn:
Kom ihåg mig?
E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:


Trackback