Skulle egentligen träffa N och Julie idag, men jobbet kom i vägen. Måste verkligen lära mig säga nej nu! Känner mig så taskig, är en sån som liksom alltid ska ställa upp och hjälpa andra. Både positivt och negativt det där, orkar verkligen inte jobba mer nu, men så ska jag dit igen imorgon! Sista dagen får jag hoppas på.

Anyways, förutom det har jag blivit med ett par Reebok easytones! Nu jävlar ska de tränas! Lite fula på foten, men sjukt bekväma kan jag bedöma so far av det lilla jag hunnit testa. Dock är jag lite skeptiskt, inte för det där med att man får snyggare rumpa bla bla bla  för det tvivlar jag starkt på att man får, men sökte runt lite på internet nu och hittade mycket som var emot. Typ att folk har fått ledskador och sånt pga dem. Det finns ju de som tycker de är skitbra också, men det här med att det kan skada en gör mig lite rädd. Ska i alla fall prova dem och se hur det känns för mig. Får hoppas på det bästa.


Kommentarer
Sara
http://aamaziing.blogg.se/

Najs :)

N A T H A L I E saucedo♥
http://naattisplace.blogg.se/

eftersom vi inte har samma kamera så blire svårt .. :( men skicka bild på din kamera eller nåt så kanske jag kan hjälpta dig :)

Evelina
http://evvvelina.blogg.se/

Hoppas att skorna är bra :)

caiza
http://caizawidin.blogg.se/

Ha en bra dag!

shiirley.blog.com

Supeeer snygga bilder på dig wowwoww...o nice skor

Amanda
http://wils.blogg.se/

SV: Tack!



Jag har ett par easytones och jag vet inte om det ger något större resultat, men det känns i alla fall extra mycket i de kroppsdelarna. Sen var jag i och för sig ute och gick i platta skor innan jag köpte dem, men ja.. De KÄNNS bra ;)

anna
http://aannnnaaaa.blogg.se/

hoppas skorna är bra :)


Ditt namn:
Kom ihåg mig?
E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:


Trackback