Queen har varit ett av mina favoritband sen jag var med i musikal med kören jag gick där vi sjöng Queen låtar. Många år senare är de fortfarande min största inspiration. Det finns inget annat band ens i närheten av Queen. Deras musik, deras texter och de själv. Vilka talanger! Jag började använda Queen som mitt "smeknamn" inte på grund av "the Queen" som i drottningen utan jag fick det faktiskt av bandet.

De fick pris för "Global icons" på EMA's 2011 och det var väl på tiden för det förtjänar dem verkligen. De uppträdde även i slutet på konserten och Adam Lambert var den som fick äran att sjunga för Freddie Mercury och vilket grymt bra jobb han gjorde! Blew me away! Sjukt duktig kille och en potentiell efterträdare till Freddie. Jag önskar verkligen att jag kunde sett de live under deras golden years.


Queen + Adam Lambert @ EMA's 2011

Kommentarer
sara
http://ziaara.blogg.se/

sv; tack så mycket! haft en bra dag?:)

Jennie
http://hallon8.se

Queen är grymma!

Jossan
http://josefinsunnanlid.blogg.se/

Queen är BRA!



sv. Ja, uggs är säkert jättevarma & sköna!

Men tycker dock inte att dom är så jättesnygga. Men det är ju en smaksak och egentligen inte så mycket att bra sig om :) ;)



(vet inte om jag skrev en liknande kommentar innan men vet inte om den kom fram så skrev en till för att vara på den säkra sidan)


Ditt namn:
Kom ihåg mig?
E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:


Trackback