Hallå! 
 
Hade tänkt mig att det skulle bli update här varje dag, men så blev det inte riktigt än. Försöker mest komma in i livet här och komma igång med plugget. Har avklarat min första vecka i skolan och jag ser hopp om framtiden. Väldigt fint campus och location i allmänt, high tech med ID kort som man måste scanna på spärr så att man kan komma in till skolan, typ som när man åker tunnelbana i Stockholm haha. En sak som jag har upplevt är att det är svårt att faktiskt lära känna nya folk eller alltså få kontakt då man har olika klasser med olika personer hela tiden. Visst pratar man och socialiserar i klassen men sen ser man oftast inte personerna runt om i skolan för alla har så olika schema. Men men, huvudsaken för mig är plugget och det är det jag satsar på, får se hur allt går sen, ska försöka hitta en lägenhet också för att kunna uppleva studentlivet till max haha. 
 
Nedan är en text jag skrev runt förra veckan som jag inte har postat och mycket har ändrats sedan dess. Visst saknar jag fortfarande Sverige men nu har jag accepterat läget och är motiverad och taggad för plugget! Straight A's here I come! 
 
Ok, har varit här i London sedan tisdags och det enda jag känner just nu är hemlängtan! Har egentligen inte "upplevt" något än, men just nu känner jag bara att jag vill släppa allt som det är och lägga mig under täcket i min säng, i mitt hem. Har en inre battle med mig själv just nu, men jag är en sån där tävlingsinriktad människa, så jag kommer inte att ge upp. Så här känner väl alla som lämnar allt bakom sig och ska börja om på nytt antar jag.
 
Hittills har jag inte riktigt trivts här i London, små hus, trångt och överallt påminner det mig bara om Sverige. Jag försöker intala mig att det kommer bli bättre när skolan börjar och jag börjar träffa andra människor i min ålder. Så just nu får jag helt enkelt stå ut, det här blir nog nyttigt för mig. 
 
Alltså jag förstår inte hur människor här klarar sig?! Det är ju inte alls ett sånt "uppdaterat" system som i Sverige. Även fast vi har -15 grader kan vi gå runt i shorts inomhus utan att vara det minsta påverkade av vad som händer där ute. Här så är det ju fan iskallt både inom-och utomhus. Vattnet smakar klorin och tunnelbanor och tåg har typ ingen täckning. Täckningen suger överallt ändå. Man kan ju inte ens prata med personen bredvid när man åker tunnelbana, åhh stockholms tunnelbanor det är allt något! Haha, som ni ser saknar jag det väldigt mycket. Man uppskattar inte det man har lika mycket när det är borta.

Kommentarer

Ditt namn:
Kom ihåg mig?
E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:


Trackback