Har varit och vaccinerat mig mot Svininfluensan nu. Har undvikit det i veckor men min mamma är så nojjig att hon väckte hela familjen 8 på morgonen och tvingade alla att ta sprutan idag xD




...I just want to say good night :)

Har inte plattat mitt hår (bara luggen ibland) på hur länge som helst och idag när jag tänkte fixa lite lockar så började jag istället dra plattången genom håret. Sen jag klippte mig kort eller ja kort för mig så har jag inte gjort nåt med håret blev en positiv överraskning att jag faktiskt kunde platta mitt hår utan att det ser ut som att jag har typ 2 hårstrån.

Har fastnat för den här! Samt covern!

Kings of Leon - Use Somebody

 

Paramore - Use Somebody

Mamma behövde skjuts i sista sekunden till jobbet and guess who came in handy? :) Me of course... Så har precis kommit hem och damn vilken creepy väg typ helt dött, skog på båda sidorna, kolsvart och ingen annan i närheten. Du ser inget bak har begränsad sikt fram. Kändes som en skräckfilm, plus att jag inte ens körde vår egen bil utan en familjeväns gamla bil, där det mesta typ va fel...

Typ såhär såg de ut!



Paramores nya video är här! Så grymt bra! :D CHECK IT OUT!

btw, kan inte fatta att jag ska se dem på måndag! Har varit så stressad att jag inte tänkt på de!!! ÄNTLIGEN!

Because your real life is tragic
Yeah you built up a world of magic
If it's not real
You can't hold it in your hand
You can't feel it with your heart
And I won't believe it
But if it's true
You can see it with your eyes
Oh even in the dark
And that's where I want to be, yeah

Min arm ser liblek ut xD Någon konstig spegling av ljuset...

Crappy bilder I know, men det kommer att fixas så fort jag får tid...

...but don't give up because the music do and then it's reaching inside you. - Twisted Transistor - Korn


Jag drar ner mig själv mer och mer i skiten... Det är för djupt för att ta sig upp igen.


♦ The pin’s out of the grenade for me, now, eh?

♦The hardest part is feeling… out of control. Feeling like I can’t be sure of myself

♦ Sometimes I’m afraid that I’m losing myself.

♦ Life sucks, and then you die. Yeah, I should be so lucky.

- Jacob Black

Longing for something, that can not be found, Music's my only comfort now

- Reema. J

Bored? Watch this :) Awesome and funny! :)

peace

Varför vänta och ha ångest och sedan bara hoppas på det bästa? Varför inte klara stormen med goda förutsättningar istället?

Gammal bild på mina snygga converse :)

Who else? Rihanna of course! Denna gång i denna outfit. Tror ni hon försöker go Lady GaGa style eller? Undrar var hon ens hittar såna här kläder xD Fin kropp har hon i alla fall! :)

What's left to hide?

...eller mer känd som Lady GaGa är riktigt skum som person men ändå väldigt talangfull och musikalisk. Hon är inne i sin egen lilla värld omringad av sin egen bubbla, vilket ändå är coolt för att hon inte bryr sig om vad andra säger.

Här är i alla fall en video innan hon blev känd, där hon uppträder två egenskrivna låtar.

Fastnade för den andra låten, Electric kiss..

 

Julen är snart här och man börjar se julpynt hos folk som lyser och vackert i vintermörkret. Köpcentrumen har sedan någon vecka tillbaka börjat pynta med ljus och julgranar. Det här lyser ju faktiskt upp och får det att se mysigt ut :) Kärleken har jag oxå hittat i kylan inte hittat dårå utan den är som på nyfödd efter New Moon, inte för att jag  någonsin slutade älska men efter filmen är typ gnistan tänd. Haha ok det här låter verkligen sorgligt. Men vad ska man göra? xD


Ska läsa New Moon för typ tionde gången! :D Kommer hålla mig varm dessa långa vinterdagar!


Har hört den här låten för länge sen man jag är lite seg på att reagera gillar liksom låtarna när alla andra tycker att börjar bli uttjatade xD Var samma sak med Halo xD Whatever sitter iaf och pumpar den här låten! Så skööön, haha håller mig för att gå på toa bara för att höra låten, hahaha xD Lil weezy har sån skön röst oxå måste jag tillägga!

Störande att den riktiga videon inte funkar :(

...även om en VISS person jag säger inga namn (N-i, you know who you are) kommer att säga att det bara är en pojke :P NEJ, utan här har vi en man! :)



Skönaste dansfilmen! :) Önska jag kunde dansa så! Riktigt grymt och inspirerande!

Hämtade ut mitt körkort idag! YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY! :D Posar loss med den :)

Peace

...ska ha en riktig desi man ska det vara en som Jay Sean! Haha fy fan va skööön han är! :) Det är nog inte många som kmr förstå men, men :)

Var ute och körde med N och Julie :) Käkade mat och satt för det mesta och pratade om New Moon! hahaha :)

Driving

Food! :)

Visste inte vad vi ville göra så, så  här satt vi inte fick vi biljetter till New Moon heller! Bara två handikappsplatser som satt ihop resten var utspridda :(

OMGOMGOMFG! HUR OCH VAR SKA JAG BÖRJA?! GALET BRA! Jag har bara positiva kommentarer. Visst det kanske finns lite här och där som inte var så bra! Eller så kanske jag tycker att den var extra bra eftersom jag saknat Twilight på vita duken och äntligen fick se något nytt där, men den här filmen var lite mer som boken i alla fall. Jacob såg ännu bättre ut on screen och Edwards smärtsamma plågande uttryck fick mitt hjärta att brista. Robert Pattinson är en sån grym skådis alltså hans uttryck, hur äkta som helst! Och Jacobs kropp haha och hans långa hår såg så mycket bättre ut än i Twilight! Han såg ju bra ut i det till skillnad från förra filmen! Well, well det är bara massa ordbajs eftersom att jag är så hype efter filmen. Kan inte få nått att låta sammanhängande och logiskt, säger bara det som poppar upp i huvudet och goosh så många grejjer det är samtidigt kan inte säga något vettigt, får inget att låta sammanhängande xD Ni märker själva :P Men jag tror en sak är clear, I loved it!

Nu: Ludo (nästan som fia med knuff) med familjen.


Haha, ser ni det där vita på Edwards hals? Folk hade pussat på honom! Crazyy

Min snygging Jacob! ;)

Heartbreaking Edward


PREMIÄR FÖR NEW MOON!

Ett helt år har jag väntat och väntat och idag är dagen kommen! :) Ikväll är det äntligen dags! Längtar, längtar, längtar! Har inte allt för höga förväntningar heller efter Twilight som inte blev som man hade förväntat sig. Den var jättebra, men det var bara det att man hade en liten egen bild av hur den skulle vara. Har försökt att inte tänka så mycket på det till New Moon och jag vet redan att visa saker skiljer sig från boken, men ÄH, Jacob ser ju bra ut i filmen,för att inte nämna Edward oxå:) hahaha eyecandy har vi gott om :)

Idag ser vi Edward, Bella och Jacob på vita duken igen! :)

Har varit ute med brodern och kusinerna på en rundtur! :D Hög musik bara vi, så skönt att inte behöva vara bunden till att köra med min pappa och den där j*vla övningskörningslappen!!!  Haha

Inte långt kvar till drömbilen/bilarna nu! Eller ok det är långt kvar, men om någon timme återförenas vi i drömmarnas värld! :)

Cadillacs

 


JAA!!! ÄNTLIGEN!!! JAG HAR VARIT OCH UPPKÖRT IDAG OCH JAG KLARADE DET! :D SÅ JÄÄÄVLA GLAAAAAAAD :D KAN INTE BESKRIVA KÄNSLAN! ÄNTLIGEN,ÄNTLIGEN,ÄNTLIGEN!

tillfälligt körkort, tills jag får mitt riktiga!



Ser en och annan ökenboll (kallas de så? Såna som man ser studsa runt i den övergivna öknen) här på bloggen. Det kommer vara så ett tag, för i första hand prioriteras skolan.

Har inte varit hemma på hela dagen! Spenderade kvällen med Mel och Hay på Cosmopolitans galakväll med mingel och biovisning på Skandia :)

Goodiebag :)

Fick såklart senaste numret av Cosmopolitan i goodiebagen :)

Samt lite annat smått och gott, bland annat det här! :)

Peace

more update tomorrow!

pepp-song med Toms fina leende! :)

Här är en tjej med galet stort och grymt hår! :) Som för övrigt har riktigt cool stil oxå!

Eva Simons

...pics! Sitter med tv:n på i bakgrunden där Die Hard 4.0 är på. Har inte hängt med alls men känns skönt att ha på tv:n även om man inte kollar... Brukar ha på tv:n även om jag bara är på datorn. Känns så tyst och ensamt om man inte har på den... :P

 

peace

 

Jag är inte den som brukar följa trender och så utan kör bara på sånt jag gillar. Trend eller inte. Till saken alltså, jag har inte gillat pälsjackorna, de ser bra ut på andra men det är liksom inte jag. De är så stora, det är mer som att man drunkar i dem :P men hos denna grymma tjej såg jag hur man kan använda den på andra sätt. Skulle vilja se ut precis sådär! Lite rockigt snyggt! Provade denna jacka men kan inte bestämma mig om jag gillar den eller inte.

Vad tycker ni? Keeper or Loser? :P

Även denna från chicy var fin!

Speciellt om man matchar den såhär! :)

 

Kom hem från P's place för ett tag sen :) Tog inte med kameran så det blev inga pics. Var kul, men synd att jag inte kunde stanna längre... Ska upp och spela badminton! :)

Här kommer favorit i repris cam-bilder! :P

 

 

 

Tror ni på att det är en otursdag? Jag tycker faktiskt inte det är så speciellt in fact, jag gillar fredag den 13:de, det är min lyckodag :) Eller så beror det på att jag alltid har otur men på fredag den 13:e jämnar det ut sig. Så +/- =0 alltså. :P


Sitter och kollar på dessa videos och några till som min kära vän Nis to the rin skickar till mig. De handlar om illuminati och hur de jobbar i musik industrin för att komma ut med budskap osv.

Vad tror ni finns det någon konspiration? Illuminati?

 

part 1

 

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SW43Mig1LYE&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SW43Mig1LYE&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

part 2

 

no I did not fart. hahah tråkig humor från min sida xD Tänkte på det där gamla, Britney, Craig David och den tredje? som satt på ett café. Om ni vet vilken jag pratar om alltså :P

Btw, det är bara 9 dagar kvar till New Moon! LÄNGTAR! Gick förbi en gigantisk reklamskylt idag oxå! Tänk att man har väntat på det här i ett år och nu är det bara 9 dagar kvar! Galet fort tiden går... Kändes som om det bara var igår jag såg Twilight...

Ska strax gå och lägga mig, skulle bli bums i säng efter Desperate housewives, men nu för tiden händer ju inte  något av det jag tänker. Har jag för orimliga krav? Vad det än är så kan jag säga att det snart är slut på dem! Från och med imorgon blir det successiv förändring. Ska både bli bättre på att plugga, spela musik,träna och blogga. In  fact jag ska börja med dessa imorrn! :)

En sak till hälsoprofilen på skolan, vad hände med den? McDonalds, kebab, indiska restauranger och snabbmat. Jo, jag märker hur min hälsa verkligen påverkats, NEGATIVT!

Lite random thoughts sådär innan läggdags. Tankarna hinner alltid ifatt mig den här tiden och jag ligger och tänker och tänker på allt möjligt. Ibland verkar det galet att man faktiskt kan få sådär många tankar som slår en efter en. Ångestfyllda, mesta dels, varför gjorde jag inte så varför gjorde jag inte det, jag ångrar det där, men också många drömmar och tankar om livet.

I'm a thinker, I'm a dreamer and now I'm gonna be a doer,
HAHA låter sjukt xD (I know what ya'll were thinking!) men en doer i mitt ordförråd är alltså en som inte bara drömmer och tänker utan också GÖR det :D


I'm gonna hop to reach the top! :P

"yeah, i'm gonna bop bop bop bop to the top" (Var bara tvungen)


Senaste omslaget av hennes nya singel, wait your turn. Put some clothes on, woman! Jag tycker det är för mycket. Såg precis också att hon var på någon gala och hade typ en genomskinlig klänning på sig där man kunde se igenom allt. Till nästa singel åker nog byxorna av och sedan besvärar hon nog inte med att sätta armen över.
Jag säger bara skyl dig!

Vad tycker ni?

Omslaget till senaste singeln "Wait your turn".

Just nu sitter jag och skriver ett tal om våld och icke-våld. Jag ska förmedla min syn på detta och just nu är det lite blurrigt. Till självförsvar tycker jag att våld är mer effektivt. Om någon överfaller dig kan du inte söka konfliktens mitt och resonera utifrån det, utan det bästa är att få in ett bra slag och fly eller ringa polisen.

Men ser vi det långsiktigt så bidrar ickevåld till mer positivt än vad man tror. Ickevåld är oftast mer än bara avståndstagande från våld. Då handlar det om aktiva metoder för att i direkta situationer motverka våld men också tankar kring hur man skapar en värld fri från våld.

Håller på att söka mer fakta om detta för att måla upp en bättre bild av mina argument. Vill gärna veta vad ni där  ute tänker.


Vad tycker ni? Finns det tillfälle då det är moraliskt försvarbart att bruka våld? Vilket är mest effektivt?

 

Peace


Jag saknar helt och hållet självdisciplin! Har försökt att plugga i typ 3 timmar nu, men har jag fått något gjort? NEJ! Nu ska jag seriöst börja plugga och försöka få ett och annat gjort.

ttyl <3

Random


Jag är väldigt sugen på en ny mobil! Den här pimpade blackberryn skulle inte sitta fel!



... och så var den morgonen förstörd. :P Har inte kunnat sova i natt och vaknade upp på fel sida.

Det här är jag just nu

Riktigt grym kille är helt imponerad!

 

...förbi här på bloggen :P Haha och som ni kanske märker av rubriken så sitter jag och kollar på ...och så kom Polly på tv3.

Så här sitter jag nu...typ :P

bloggtorka. Har suttit vid datorn i flera timmar, (inte för att komma på nåt att blogga om xD) men har inte kunnit få ihop nåt inlägg.

Peace!

Vart går gränsen egentligen? Hittade dessa på nätet...

Robert Pattinson trosor, men inte nog med det...

...utan hans mun på insidan av trosorna!


Där går liksom gränsen, I mean that's just disgusting. Tänk er 40 åriga tanter gå runt med dem...Tycker synd om Rob...Det här är ju bara sjukt. Skulle aldrig haft på mig dessa.

Vad tycker ni?



...är Sverige såå seg med vissa produkter, inte bara det utan de ligger alltid efter?! Som med till exempel denna nya sony ericsson dolce gabbana!

Riktigt cool, men vet inte om det är en såndär VILL HA mobil... Tur att satio finns ute i alla fall, om den fanns i rosa skulle jag inte tvekat en sekund utan köpt den direkt!

Summering av galan då, riktigt grym som vanligt. Har suttit bänkad framför tv:n varenda EMA eller VMA så länge jag minns. Jag är en sån person som alltid ser det positiva i saker och just därför tycker jag den är lika bra varje år. Riktigt kul att få se alla artister samlade och belönade för deras åstadkommelser, speciellt om det är favorit artister. :) Katy Perry är en riktigt rolig host och det är väl därför hon har fått vara med två gånger i rad. EMA eller VMA  är väldigt stort för mig och såg Kenzas mtv blogg, vilken lyckost hon är! Intervjua och ta bilder med de kändisar jag bara ser i mina drömmar liksom. Jag önskade att jag hade sådär mycket tur. =/

Well, well the winners then:

Bästa låt
– ”Halo” med Beyoncé
Bästa liveband – U2
Bästa grupp – Tokio Hotel
Bästa nykomling – Lady GaGa
Bästa kvinnliga artist – Beyoncé
Bästa europeiska band – MaNga (Turkiet)
Bästa manliga artist – Eminem
Bästa urbac act – Jay-Z
Bästa rockband – Green Day
Bästa alternative act – Placebo
Bästa video – ”Single ladies (put a ring on it)” med Beyoncé
Bästa UK & Ireland new act – Pixie Lott
Bästa svenska artist - Agnes Carlsson



Katy Perry i en av hennes alla klädbyten! Den här klänningen är så grymt snygg! Kommer ihåg att jag skrev om den och några till som kommer från Viktor & Rolf. Här



Red carpet hotties:


Katy P once again. Riktigt vacker är hon! Älskar hennes ögon! :)

Tokio Hotel <3 (Läs: vad har Gusti gjort med håret?!) 

Jonas Brothers. Snyggaste bröderna ever! Älskar hur Joe har sitt hår nu! Det innan fick honom att se ut som en lama :S

Beyoncé

Backstreet boys

Snyggingen Jesse Metcalfe car oxå på plats

Shakira


Är det någon annan än jag som snart blir lite smått irriterad på Robs uttalanden. Först var det bara lite charmigt nu är det bara.. öh?

Robert Pattinson, 23, må ha dyrkande tjejer efter sig vart han än går och ständigt toppa listorna över de sexigaste männen, men själv tycker han att han är allt annat än het.

— Jag ser ut som en idiot. Mitt ena ben är längre än det andra, säger han till Vanity fair.

”Twilight”-stjärnan har tidigare arbetat som fotomodell, men Rob tyckte aldrig att han var särskilt duktig.

— Jag var fruktansvärd. Jag var visserligen väldigt lång, men jag såg ändå ut som en sexåring.

Starlounge Msn


Alltså, inser han inte att hans brister är vad som gör honom mänsklig och vad som gör honom perfekt enligt mig. Hans speciella blick, hans ofixade hår, så många människor kan inte ha fel. Han ser bra ut. Jävligt bra ut. Jag vet inte vad han försöker bevisa med att hans ena ben är längre än det andra, han får ändå nästan varenda tjej att känna sig knäsvag. Han har ett unikt ansikte och är grymt begåvad. I don't know about you but I love this guy!

 

Haha, eller kan det vara ett trick för att skrämma iväg galna fans xD

 

 

Måste bara få in Tayor Lautner också, för han är så snygg xD

Jacob Black är bäst! Utan honom skulle nog Twilight bara vara just another lovestory :) Don't get me wrong, älskar Edward oxå, men de tillsammans blir twilight <3

 

Old is gold.

Bone Thugs n Harmony - Get up and Get it

Upskattar ingen mer än mig googles små upplysningar. Som t. ex visste ni att Sesame Street fyller 40 år idag :)


Ikväll gäller det EMA's på MTV kl 21:00! Bland höjdpunkterna i mörkret. Måste hinna plugga färdigt så att jag kan se det ikväll :) Ska bli så exciting.

Nån mer än mig som ser fram emot det?

... och i mitt rum kommer de att lysa för fullt för här är det plugg mode on.

 

 

Pluggar körkortsteori... Finns så mycket att hålla reda på och deras tricky frågor gör mig smått galen. För er som oxå håller på eller ska börja, här kan ni testa era kunskaper med ett minitest :)

 

Nu kallar sängen!

Good night, sleep tight, dream sweet dreams tonight ;)

Jag har lyckats få biljetter till båda Tokio Hotel och New Moon idag :D *överlycklig*



Så här ser då planen ut för tillfället:

New Moon 20 November 09'



Paramore 30 November 09'





Tokio Hotel 4 Mars 10'

(Gud va fult det är när man skriver 10' man vill typ hellre skriva 010 :P )



Chicy, David Lerner

Surfade lite och såg dessa skor.
HOT or NOT?



Maison Martin Margiela Ligne 22, Tabby Half Boot


Själv tycker jag de var riktigt riktigt fula. N-O-T! Men att de ens kom på något sånt det var lite coolt :P Men de ser verkligen riktigt hemska ut... (Man kan ju inte alltid ta HOT grejjer och fråga om de är hot eller not:P )
Sitter och kollar på America's got talent och såg precis den här grymma killen! Väldigt grymt och originellt! Sånt här inspirerar mig verkligen! Att trots vad alla säger kämpar för att göra det man vill och lyckas!

Idag är en sådan dag då jag verkligen har haft tillfälle att blogga, men inte vetat vad jag ska skriva eller säga. I skallen står allt för tillfället still. Studierna kallar och även sängen. Bäst låter såklart det sistnämnda. Sitter mest och tänker på den gamla goda tiden. Vart ska jag börja? Allt var helt enkelt bara bättre förr. Jag är någ bara rädd för att jag inte kan kontrollera det jag kunde innan. Anyways whatever ska inte tråka er med sånt vi ses imorgon men förhoppningsvis vettigare saker att säga :)

Den dåliga humorn finns alltid kvar i alla fall :)

Nu har det hänt flera gånger att jag fått kommentarer där folk påstår att de älskar min blogg och liknande. Först
blir jag såklart smickrad och glad för att det finns några där ute som verkligen uppskattar det jag gör och det värmer verkligen. Jag vill mer än gärna ha konstruktiv kritik för det jag gör så att jag hela tiden kan utveckla och förbättra mitt arbete. Men när man får dessa kommentarer och det visar sig att exakt samma kommentar har skickats till Gud vet hur många andra som helst, då börjar man faktiskt fundera på om man verkligen kan ta åt sig när man får positiva kommentarer eller ska man hela tiden fundera över om någon verkligen menade det...

Med detta menar jag inte att jag tar varenda kommentar på liv och död. Om man nu ska klistra och kopiera kan man väl lika gärna ta kommentarer som "Vad händer idag" eller liknande, som inte är så personligt. Tycker bara det är tråkigt och jobbigt att få sådana kommentarer och sedan se att alla andra fått likadana... Man kan ju inte tacka för sig själv, för vem vet om de menar det eller inte. Hellre inga kommentarer än sådana skulle jag säga...

Vad säger ni?





...har ett reportage och en debatt att förbereda till imorgon! S-T-R-E-S-S!

Ni får njuta av de här medans :)

and a little something for the guys:

 

Börjar dagen med en liten pepp-låt :) Det behövs verkligen nu då det är mörkt och kallt och skolan börjat igen...

I can almost see it
That dream I am dreaming
But there's a voice inside my head saying
"You'll never reach it"

Every step I'm taking
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking

But I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

The struggles I'm facing
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down
But no, I'm not breaking

I may not know it
But these are the moments that
I'm gonna remember most, yeah
Just gotta keep going

And I, I got to be strong
Just keep pushing on

'Cause there's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb, yeah!

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an uphill battle
Somebody's gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb, yeah!

Keep on moving, keep climbing
Keep the faith, baby
It's all about, it's all about the climb
Keep the faith, keep your faith

Miley Cyrus - The Climb


Texten har verkligen en bra mening!

Först och främst, känns det inte som om det har gått galet fort? Jag menar det är redan november! Tiden bara rinner iväg och idag är det sista dagen på lovet... Nu är det bara att räkna dagarna inför nästa lov dårå :P

För det andra, på tal om något helt annat, så går det en massa rykten om att Taylor Lautner och Taylor Swift dejtar varandra... Haha typ som när Paris dejtade Paris :P(med namnen alltså) Lite komiskt att ha samma namn och om man nu ska sätta ihop de som ex, brangelina, hur sätter man ihop deras namn? tay och lor = Taylor :P eller Taytay hahaha, det var bara en tanke som slog mig eftersom jag inte har nått vettigare för mig xD hahha erkänn att Taytay låter roligt :P

På "dejt"


Ska hoppa in i duschen nu, (skölja av lite dålig humor :P hahah)
ttyl