I'm alive! :) Har bara jobbat typ 10-14 timmar den senaste veckan. Har varit så snurrig, inte fattat vilken dag det är eller nåt. Kan bara arbetstiderna och det är de enda jag följer. Orkar fan inte mer, kommer knappt ihåg hur det var att bara sitta på soffan och låta tiden rinna iväg... haha såå ni fattar att jag inte har så mycket att blogga om, förutom  om ni kanske är intresserade av hur många jordgubbsaskar jag sålt idag, nää? Inte va tråkigt då :/
Trodde jag hade en lysande ny kategori här på bloggen!
Imorgon är det 1 september och ja vet inte varför men jag gillar den dagen och det känns alltid som något speciellt den dagen. HAHA om jag berättar hur det börjar kommer ni tro att jag helt ärligt är störd i huvvet. Så jag låter det vara till en som delar minnen med mig från denna dag :)
Grym version av Pokerface by Pixie Lott! Hon har en riktigt skön röst. Värd att lyssna på. Hon är awesome!
Pixie Lott acoustic version - Pokerface
Hittade en cool tribute till MJ! Haha hur cool är inte denna? :)
Hej på er!
Idag har dagen gått på full räls! Vaknade upp och stack iväg till Hind där vi repade och repade. Vi hade nämligen en spelning med Leonine idag! :) Det var ett litet event på Riddarholmen. I år kvar till Palatset eller något sånt, där de ville att vi skulle sjunga.Förutom att höstvädret precis anlänt och att det var svinkallt så var det riktigt kul! Vi körde tre av våra egna låtar. I all kyla så värmde dagens bästa kommentar hjärtat, efter att vi spelat klart kom det fram några tjejer och berömde oss och frågade om vi fanns på spotify å såå! Haha så kul! :) Jag svarade att vi snart är där ;)
Det fanns även andra workshops och så, bland annat hade dem filmcasting. Jag och Hind gjorde en casting haha nu får vi hålla tummarna ;)
Min brorsa ville hoppa in i bilder -.-
Kom hem för typ en kvart sen. Har jobbat sen kl 7 på morgonen! Först till ena jobbet som började 7 och slutade 16 och sen direkt till det andra som började halv 5 och slutade med att jag skulle stänga kl 22.

Över till något helt annat, hösten är här! Den kom som en chock, man känner det i vinden nu, det har blivit så kyligt och kallt. Förra året var de ju as varmt den här tiden! Sveriges väder -.-
Imorgon händer i alla fall nåt kul! Men det ska jag berätta mer om för er imorgon :)
Sjukt trött och sliten...


Metallic silver nails  :)


Ligger i sängen och ska läsa the Last song nu :)

Ha en riktig god natt!
De här kommande veckorna blir det bara jobb jobb jobb! Idag direkt efter jobbet åkte jag och träffade min käre kusin vitamin :) Vi tittade lite i affärer och "middagade" haha get it? Som lunchade fast middag haha! Jag är helt borta i huvvet ska lägga mig nu! Imorgon börjar jag kl 7 ska jobba fram till 4 tror jag och sedan direkt iväg till andra jobbet och jobba till kl 22. Funny day huh? Hoppas ni gör något bättre än detta :) Vi hörs imorgon!
Fick detta med mig hem :) Ett randigt slappt linne med "stora armar" lr vad man ska säga, en oversize tisha med peace på för 30 spänn typ så why not? baslinne och tights plus 2 nagellack :)
Pjuu! Kom hem från jobbet för någon timme sen. Har jobbat från 10-22 och imorgon ska jag öppna kl 8.00! Har så ont i fötterna att jag inte kan gå på hälarna och knappt på tårna. Hela veckan består bara av arbete. Just nu vill alla jobb ha mig och det är samtidigt! Kunde de inte sagt det innan?! Jaja så nu kommer jag väl jobba från morgon till kväll hela veckan.
Det som är bra med det hela är att jag verkligen inser att jag inte vill något sånt här skitigt 9 to 5 jobb för resten av mitt liv. Det ger mig bara hopp till att göra något bättre för att komma dit jag vill!
Har jobbat hela dagen och på kvällen var det dags för bio med familjen :) Vi såg en indisk film! Haha blir så glad att de indiska filmerna börjat visas på sf! Så coolt :D Den var faktiskt riktigt bra :)

Imorrn jobbar jag från 10-22 hur kul?! Kom och hälsa på! :D Bloggen kommer nog bli ganska lidande, kommer jobba rätt mycket hela veckan... :/
Klingen lyckas ju bära upp vad som helst. Jumpsuiten är inte direkt en höjdare tycker jag, men hon har lyckats bra. :)

Emma Elwin hade snyggaste klänningen! Är kär!

Sofie såg casual snygg ut

Rumi och Bryanboy var på plats vilket var coolt! Rumi är också alltid snygg i allt hon bär, Bryanboy har jag inga kommentarer på :P But hey he's doin his thang :)
Har haft familjevänner på besök med deras barn. Jag älskar barn, att pyssla och leka med dem. Har spelat uno, plockepin, varit ute i parken och lekt, målat naglarna på dem i mina starka färger, som de förövrigt älskar :p och snackat Justin Bieber! Haha som den äldsta av dem älskar! Hon går i fyran och tycker Justin Bieber är "skitsnygg".

På tal om barn. Jag har alltid spekulerat kring det att barnen växer upp allt för snabbt. På tunnelbanan hör man små barn prata om deras pojk/flickvänner och är så utseende fixerade redan vid tidig ålder. Det var inte länge sen jag var så liten, men allt har ändrats så mycket. Varför växa upp så snabbt? Barndomen är begränsad, men vuxna kommer vi vara livet ut, varför rusha in i det? Ibland önskar jag att jag kunde åka till Landet Ingenstans med Peter Pan och bara vara barn resten av livet. :)
Prinsessor i all ära, men Peter Pan har faktiskt legat närmast hjärtat enda sen jag varit barn :)
Dagens
Parfym: Beckham (vette fan vad den heter och orkar inte gå kolla xD)
Kläder: Fodral, kofta  och converse
Hår: Au Natural, baby
Musik: New boyz och lite annat smått och gott :)


Allmänt
Idol: Svårt att säga, visst finns det människor jag ser upp till. Tycker är grymma eller kör sitt race. Människor som påverkat världen. Men jag kan inte riktigt peka ut en viss person som min idol.
Favorit låt(ar) i nuläget: Break my bank :)
Snyggaste kändisen: Vart ska jag börja? HAHA Just nu: Taylor Lautner
Sportar du: Used to, har blivit så lat. Spelade badminton :)
Saknar någon: Min andra halva, Jennifer
Fantasi eller verklighet: Fantasi!!! Varför begränsa sig till verkligheten när man kan låta fantasin flöda!
Drömma drömmar eller uppnå drömmar: Det börjar ju alltid med en dröm, men att nå den drömmen är en dröm i sig. Jag vill inget hellre än att uppnå mina drömmar.
Fyller någon av dina kompisar år idag: Nein
Är du impulsiv: Ja det tror jag :) I alla fall när jag vill :)
Nu drar jag iväg till jobbet :)
Nu är det verkligen dags för mig att träna. Ska ut på en nattlig jogging runda nu och imorgon bitti blir det promenad till jobbet :) NU JÄVLAR SKA JAG BRÄNNA FETT!

Rom i all ära, men det jag verkligen föll för var Venedig! Det bästa med hela resan enligt mig. Sjukt galet fint det är så svårt att förklara med ord hur coolt det var! Kan inte fatta att det är vardag för vissa människor. Stort MEN, man ska inte åka dit med familjen haha, utan med JACOB haha nää skojja bara, men man ska åka dit med den man älskar. Staden är så romantisk. Gondolan, äta vid vattnet promenera genom stadens fina gator. Jag ryser bara av tanken på hur perfekt det skulle vara!
De här Acne skorna bloggade jag om för ett bra tag sen. Riktigt snygga tycker jag och nu har Scorett kommit med en kopia som inte alls är dålig. In fact den är riktigt snygg! Originalet är originalet och den kan jag ju glömma, men Scorett, GOOD JOB!
Vilka tycker ni är snyggast?
Har jobbat från 8.00-16.30! Sov efter kl 2 igår också och efter jobbet åkte jag direkt iväg till stan. Sedan blev det jerkin' with the homies haha. Kom hem för en stund sen. Ska visa lite senare vad jag köpte också ;) Ledtråd: JEERK haha

Btw, hade min snygga jeansväst på mig idag :) Den är ny och kommer från Carlings, love it! :)
Part 4 här handlar om Pisa och lutande tornet. :) Bra att man fick se de mesta av Italien på en gång. :)
DUFF BEER SÅ COOLT! Haha visste inte ens att det fanns på riktigt xD
Lite fint från catwalken :)
Källa
Vill fortfarande ha uppe alla Italien bilder så här kommer lite till :)

Musei Vaticani

Sjukt coolt och vackert! Det finns inte så mycket man kan säga utan det är mer en upplevelse. Man måste åka dit och se själv. Här kommer i alla fall några bilder från vår dag i Vatikanen. Har så sjukt mycket bilder men det blir nog bäst om jag har dem för mig själv :)
My boyz, the new boyz har gjort det igen! :) Här kommer deras official video för första singeln break my bank! Hur kan man inte älska dem :)
New Boyz ft. Iyaz - Break My Bank
Dagens låt som har fastnat på min hjärna! Är inget direkt fan av Justin Bieber, mest på grund av hans attityd och att han verkar ha så mycket luft. Det är dock ingen tvekan om att hans låtar faktiskt är bra och att han kan sjunga och dansa. Den här låten är så skön har sjungit på den hela dagen!
Justin Bieber - Common Denominator
Kanske världens coolaste glasögon! Haha ägde fan såna när jag var liten. Kommer ihåg att jag dog för dem. Ångrar lite faktiskt att jag inte köpte dem. Skulle varit så annorlunda. Coolt.
Åkte inlines idag igen. Fyfan va kul alltså! Känner mig som 10 igen, då det bara var att sätta på sig inlinesen och ta sig vart man ville. Ska åka imorrn igen :D Can't wait, då ska jag ringa min rollerblades buddie oxå :D
Hinkar lite hallonsoda :)










och lite ego pics :)
Lite roadtrip bilder :)
De har lila burn :)
Världens sötaste hund!
Idag är det Pakistans nationaldag :) Tycker det är värt att nämnas i alla fall och imorgon är det Indiens haha. Dumt egentligen att de blev två länder, men det är en annan historia. Jag ser mig själv som en blandning av båda, vilket jag också är på sätt och vis. Det har ju ändå bara gått 63 år så det är inte så länge sen de blev två länder. I vilket fall som helst ser inte framtiden så ljus ut för landet, därför medan man kan så vill jag i
Så borde ju min nationalitets flagga se ut egentligen :P Född i Sverige men ursprung från Pakistan.
Sen får vi se vad dagen har att erbjuda... :)
Såg precis den här filmen. Ja, för första gången. Har bara blivit så att jag inte sett den, men den var faktiskt bra. :) Kanske bara för Taylor var med i den ;)
En bild jag tog från Oslo :) Blev riktigt fin tycker jag iaf :)
Inlines! :D och de invigdes igår på en runda med bästis :)
Lite nytt som jag glömt att visa :)
NOT! Men så heter parodin på Twilight och Alice i Underlandet som har premiär 18 augusti! Kolla in trailern, ett måste att se!
thecobrasnake
Tre snygga bilder. Tre snygga outfits.
Har haft en riktigt härlig dag med vännerna! Vi skulle egentligen grilla eftersom vädret varit så bra idag jämfört med de senaste dagarna. När vi väl var och handlade insåg vi att det verkade va lite för jobbigt och tidskrävande så vi åkte därfrån och lunchade istället :D Snabbare och mättade våra magar snabbare :)

HAHA titta vad jag hittade! Min brorsa och jag på flygplatsen i Schweiz på väg till Kanada förra året! Så här roar man säg i natten på en tom flygplats. Haha de nya mästerskapen i flygplatsvagnar! :) Ni ser ju klart och tydligt vem som vann oxå ;)
Blev en mini roadtrip till Oslo i förra veckan. Vet itne riktigt varför eller vad vi gjorde där så vi låter det vara. Vi hann i alla fall besöka staden lite, deras kända skidgrejj bana, ni vet där de störtar ner för en bana och så går den uppåt och de typ flyger i luften? hahah ni kommer förstå på bilden nedan i alla fall :) En fjärde del eller så av Oslo är ju bara indier/pakistanier så fatta hur hemma vi kände oss, bara såna restauranger, mat affärer och klädbutiker :) Sedan besökte vi en riktig härlig stor fet park som var riktigt riktigt vacker och mysig, önskar att vi hade en sån i Stockholm!
Jaja, men här får ni lite pics :)
De vi bodde hos vann Best garden in Oslo 2010! Grymt!

Doing my thaang
Fin utsikt


















Loves me? Loves me not?


New shoes















Sitting on two sumos makes me feel so thin hahaha















RJ = Reema Johnson =O

Woow, kom över den här låten, den tar mig långt tillbaka i tiden. Då Kniven i hjärtat var på allas läppar och alla sjöng på den här låten. Vilka minnen!

Kniven i hjärtat - Hon e avundsjuk
Fick lära mig ett och annat genom att hänga med amerikaner på resan! Efter att pratat med dem förstår jag typ varför alla filmer och serier är som dem är. Det är precis så det är in the States. Fick mig bara att vilja åka dit ännu mer!
Maten i Italien var i alla fall inte min grejj. Kanske åt vi på "fel" platser, men det var en riktig bevikelse. Pastan, pizzan allt... Har inte så mycket mer och säga om det faktiskt.
På bilderna besökte vi i alla fall någon kyrka, munkarnas "boende" eller vad man ska säga (trädgården) och colosseum som e bland det kändaste i Rom. Även parlamenthuset och lite annat hann vi med :)
(att göra entermellan styckena funkar inte igen, nån som vet varför?)
Utsikt över gay street från Colosseumet :)
Taylor haha
Igår och i fredags har det varit så kul! I fredags blev det fredagsmys på riktigt. För det första är min redheaded best friend back in town! mucho looove :) Så trion var tvungen att ses :) Igår blev det flipp med mina älskade kusiner!

Började med catch up och chill på uteservering...


Sedan träffade vi Melissa för lite lunch...


Mycket god mat blev det :)


Sen blev det american high school movie, vi gick runt in the mall och bestämde oss sen för att prova på lite roliga outfits :)


So Sex and the City! Miranda, Samantha, Charlotte och Carrie! :)




Nu är alla trötta så vi ska kolla på skräckis :) Riktigt skräck väder också, mörkt, regnigt och åska...

Haha! Älskar att hänga med mina kusiner! Våra ryck går inte att äga! Vi har satt på indisk musik och dansar våra asses of!





07082010063 (MMS)

Har gått runt i stan hela dagen med kusinen :) pratat, frossat och nu sitter vi och frossar ännu mer :) ska ta igen lite missad blogging när jag kommer hem :)

03082010015 (MMS)

Not another roadtrip! Men visst blev det så ändå! Nu är jag på väg till oslo och kommer hem torsdag kväll :) ska försöka uppdatera där oxå :) ha de bäst! <3

Har varit torrt här eftersom jag haft lite annat för mig. Anyways här kommer en skön låt :) Det sjuka är att dem spelar den på The Voice of hip hop and RnB :S Killen har sjukt grym röst i alla fall, Kings of Leon - Use somebody!
Use Somebody - Kings of Leon