Sitter just nu och kollar på Drag me to hell. Hela världen har väl säkert sett den utom mig haha.

Hela dagen har bara runnit förbi! Vet inte ens vad jag har gjort. Allt går så himla fort! Well, well. Hoppas ni har haft en bra lördag iaf:) Här kommer en egobildbomb:)
HAHA vårt uttryck är exakt likadant! Våra ögon oxå xD















And this shit is so fresh like fresh up the mac...
New Boyz ft. The Bangz - Found my swag
Sitter och kollar på Skorpion king :) How about you guys?
My awesomest watch :)
Är ute efter ett par stövletter i svart som går till typ allt. Lyckas dock inte hitta "IT" paret. Dessa två har jag kollat in gillar det första paret, men undrar hur bekväma dem egentligen är...
Har ni några bra tips?
Toffifee måste vara än av de godaste chokladen ever!

Vad tycker ni?
God Morgon! :) Idag blir det ingen skola för min del. Har skadat benet/muskeln på baksida lår och kan knappt sträcka ut benet. Gör pissont, så jag ska bara vila idag =)
Vad tycker ni om HP uppföljaren nr 13? Låter spännande va? :)
Har varit på massage hos Axelsons gymnastiska Institut :) GOOSH, VAD SKÖNT! :) Ska verkligen tillbaka dit :)
Så! Då var luggen klippt!
















Vad tycks?


Ögonfärgen blev riktigt grym på den här bilden men det syns nog inte så bra...De blev typ honungsfärgade :)





och btw...
Den här luggen var bara fejk :) Tog upp håret bara xD Men vad tycker ni nu en sista gång...


JA eller NEJ?







Först och främst, förlåt för så dålig uppdatering under veckan! Det kompenserar jag med en bild bomb :) Lite bilder från Julies födelsedag igår, med hennes söta hund Romeo som hon fick i födelsedagspresent :)
Kramade nästan sönder lilla Romeo haha såg inte att hon höll i honom. Btw ni ska veta att jag är skiträdd för hundar och då menar jag verkligen S-K-I-T-R-Ä-D-D! Folk som sett mig vet hahaha har gjort riktigt roliga saker när jag sett en hund haha, men det är en annan story ;)


Lilla Julie är inte så liten längre! Hon fyllde nämligen 18 igår :)


Det är SIMBA! HAHA


BILDBEVIS! JAA TITTA JAG HÅLLER I EN HUND! :D


VÄRLDENS SÖTASTE FINASTE HUND!


Han fick träffa Jultomten oxå :)


By mattes side :)


Med Gudmor :)


...och Gudfar :) haha


Fett komiskt om han you knoow in the face hahaha


Trött bebis :)


Sleepy head :)


cutecutecute! Sover med sin lilla tomte :)


medan han sov passade vi på att köra lite på dansmattan :)




Great :)


Efter tuppluren var Romeo pigg igen och ville leka :)




...SEMLA! Muumms :)
Gillar ni semlor?
lookbook

 

 

Har fixat mina naglar :)

Zebra naglar :) Tycker det ser riktigt coolt ut!


Välgörenhetskonserten/galan som har anordnats i flera städer för offren på Haiti visas nu om och om igen på olika kanaler. Riktigt fint att se att världen fortfarande bryr sig om vad som händer, även om det inte alltid verkar som det. Fantastiska uppträdanden av artisterna. Min absoluta favorit Justin Timberlake gjorde en grym cover av Leonard Cohens Hallelujah. Riktigt fint. Nu måste jag bara känna mig som en del av detta och det börjar med att skänka lite pengar. För tänk om alla bara ger lite, om hela Sverige ger 10 kr tänk hur mycket det blir bara från vårt lilla land.
Det känns lite overkligt att se och hör det man gör om andra delar av världen. Inget vatten, ingen mat, ingen utbildning och här där vi har allt klagar vi fortfarande.
Vi måste stå där för våra medmänniskor, and it is not just someting I'm saying. Den här galan inspirerade verkligen mig.
Donate Now: 1-877-99-HAITI in US/Canada, or go to www.hopeforhaitinow.org
Sitter framför tv:n och äter min annorlunda klubba från Kanada :) People pop :) Fick ett samtal av ett par vänner som frågade om jag ville på fest, men satt med min special inpackning i håret och målade naglarna och så :) En lugn lördagskväll där man typ inte gör ett skit :)
muums :)
med familjen nu! :)
Rubriken säger allt! Nä skojja bara, no blogging idag, har ett stort fet historia prov imorrn. Lilla jag sitter och läser som en tok, så vi får se hur det här går.

Seriöst jag vet inte hur länge jag ska tåla det här. Vill bara bort från kalla tråkiga lilla landet lagom Sverige till någon av alla underbara paradis öar. Ta mig bara så långt ifrån Sverige och allt här. Inget att tänka på och bara sitta och njuta av livet ett tag och inte behöva frysa ihjäl. Få mig att glömma bort orden kallt, snö, skola och betyg. Få mig att glömma bort allt och bara vara för en gångs skull. Ni fattar inte det här vädret plus en jävla massa plugg, jag lovar att vissa skulle döö av att höra hur mycket det är! Jag skäms av att säga det till och med.
Just get me the hell outta here

Köpte vattenmelon idag! Helt random, men goosh vad det var gott! Får mig bara att längta mer till sommaren!

Bästa frukten!

 

 



Bikbok lanserar en linje, Westhill redbird inspirerad av den amerikanska collegekulturen. "Westhill" är en geografisk plats som inte representerar en konkret stad. "Redbird" är ett slangord för fräscha och attraktiva tjejer. Känns riktigt amerikanskt och sportigt. Typ fotball och cheerleading. Jag tycker det är rätt coolt, eftersom jag gillar hela amerikanska college stilen och så.
Vad tycker ni so far? Hiss eller diss?
Jackan ser grymt fin ut! Måste dock se den i verkligheten också.
Finaste låten och texten på länge!
Paramore -Misguided Ghosts


I am going away for a while
But I'll be back don't try and follow me
'Cause I'll return as soon as possible
See I'm trying to find my place
And it might not be here where I feel safe
We all learn to make mistakes
And run from them, from them
With no direction
We'll run from them, from them
With no conviction

'Cause I'm just one of those ghosts
Traveling endlessly
Don't need no roads
In fact they follow me
And we just go in circles
Now I'm told that this is life
And pain is just a simple compromise
So we can get what we want out of it
Would someone care to classify
Our broken hearts and twisted minds
So I can find someone to rely on
And run to them, to them
Full speed ahead
Oh you are not useless
We are just
Misguided ghosts
Traveling endlessly
The ones we trusted the most
Pushed us far away
And there's no one road
We should not be the same
But I'm just a ghost
And still they echo me
They echo me in circles
Är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna, men vill inte förstöra mitt ett-inläggs mål :P Har hämtat upp mamma från flygplatsen idag och kan säga att det verkligen känns skönt att ha henne hemma :) Nu slipper jag springa efter alla som en kärring, me vs the men, dvs säga typ brorsan, pappa och kusinen. hahaha
Har en lång skön sovmorgon imorrn så ska sova ut ordentligt!
God natt! :)
Åkte förbi SKHLM och hittade snyggaste klockorna ever! Har suktat efter en liknande klocka från D&G, men aldrig köpt den även när jag kunde välja det som min födelsedagspresent. Köpte även 3 par örhängen :) Check it out;

snygg va?



Vilken färg skulle ni tagit på klockan?

Btw den finns i rosa också, men den var slut i butik. Gillar alla färger lika mycket kan inte bestämma mig! Help me!


Min brorsa är iväg på klassresa! And guess what that means? Förutom lugn och ro... Jo, fri tillgång till hans garderob aka min andra garderob :) haha

Skit snygg t-shirt från brorsan xD

... som självklart jag har köpt åt honom =)


...och jaa idag har jag plattat håret :)



Har inte gjort något speciellt idag, MEN ikväll ska jag spela in en liten reklam film för en internet sida som har med Kyrkan att göra, som kommer att visas på vissa speciella kanaler xD Hahahaha, No biggie men det är ju ändå någonting :p
En bild från förra våren :)
Jag har fått 4 prenumeranter och riktigt positiva kommentarer! Ni fyra kan känna er riktigt speciella! Hahaha jag blev glad bara av det! Jag ba jag gråter snart glädjetårar hahaha :P Fick riktigt mycket pepp nu! Bara för er fyra kommer jag uppdatera mycket mer :) Ibland behöver det inte 400, 4000 eller 40 000 ibland räcker det med att få som 4 personer uppskattar det man gör för att det ska kännas lika mycket som 40 000. Ok folk kanske tror att jag överdriver men whattaheck I don't care. LOVELOVELOVE på er! :) <3

puss på er! :)

Har varit på en surprise party för en familjevän :) Skulle se Avatar men biljetterna tar slut som om de vore gratis. Nu är min mage stort som ett berg efter all mat! I don't love food, food loves me :) My signature :P Naaw I love food too :)

 

Det var dagens dos :)

 






 

 

Oj, vad tiden går snabbt!

Det här är lite av det jag köpte, inget speciellt, bara lite vardagskläder. Jag bor just nu i stora tröjor och stora t-shirts. Har inte lust att klä på mig. LÄNGTAR till sommaren!

Armband :)

Svarta nät tights, tror de kmr bli coola till sommaren. Btw det ser ut som om jag har en stor fet vårta på mitt lång finger och mina fingrar ser lite creepy ut men så är det inte. Det är typ ljuset och materialet tillsammans som får det att se skumt ut xD

Skulle visa lite fynd men väntar på att kameran ska laddas, så att jag kan överföra bilder  -_-'
Anywayy kollade på blogg.se's startsida och guess what? Kenza, JAA KENZA låg på 20:e plats :P haha är febern över eller? Hennes nu ska jag hoppa i duschen, nu kom jag precis ut från duschen (har på sig vit badrock), det här har jag på mig ikväll till kääära collage, vimmelbilder från samma kväll, nu är jag med mina kompisar, nu myser jag åå mani -inlägg har blivit lite tråkiga. Men visst har hon någon charm som gör att man dag ut och dag in läser hennes blogg :)

Erkänn att den har blivit ganska tråkig på sistonde. Innan alla hoppar på mig, jag menar absolut inget illa mot Kenza, kollar själv ändå in hennes blogg varje dag, tycker hon är jätte vacker och jag har typ precis samma humor som henne. Diggar henne som person.

Om vi nu ändå är inne på bloggar, har inte hela bloggvärlden blivit för tråkig? Ena sidan är fjortisar efter fjortisar som skriver typ samma inlägg och påstår att de var först med att skriva det eller med att köpa något. Andra sidan är typ Kenza, Blondinbella, Foki. Det är liksom fjortisar vs 3 originella.

Det kanske bara är jag som tröttnat? Men bloggvärlden är inte varierad nog. Det finns riktigt bra bloggar därute, men det är svårt att hitta dem eftersom man ständigt bara ser vissa få bloggar i fokus. Men sånt är livet :)

Det här är bara en tanke som slog mig. Menar inget illa mot någon bloggare.

Vad tycker ni?

Jag vet inte om det syns, men det får duga :)



av ego bilder :) ENJOOY :) Senare visar jag lite fynd jag hittade idag :)

 

Borde egentligen plugga till ett f***ing fysik prov, men här sitter jag, kletat på mig rött läppstift och tar ego bilder.
Good, I mean GREEAAAT!

Mitt nya halsband :)

Later

 

 

Blev en tur i stan idag igen... hahha skulle komma hem kl 6 men var hemma 9 xD Har inte så mycket att säga fakiskt är ganska upptagen nu med skolarbeten och så.

I'll be back

Åkte med den här sköna tjejen LOOVE <3 (gammal bild)

Försöker plugga men det går ju sådär. Sörjer min dator som är döende :'( Men det värsta är att jag inte kommer åt mitt konto där jag hade ALLT :'( Det blir bara svart när jag loggar in!!! GAAAAAAAH!

Återkommer om det blir någon framgång, under tiden kan ni lyssna på Pitbull och Kesha - Girls :)





Pitbull ft. Kesha - Girls, girls, girls
Idag började jag alltså Prison Break (min skola) även kallad helvetet. Ångest bara jag gick igenom dörrarna. En termin kvar, kämpigt men skönt att slippa det sen. It's a funny story, hur namnet Prison Break kom till, sen typ första dagen har jag ogillat min skola, det var inte alls den skolan jag hade i tankarna. Vi, ett gäng sköna människor hittade varandra, men det kändes ändå ensamt. Alla hade planer på att "break out" därför började vi kalla skolan för prison break :P Haha jaa jag talar ju så väl om min kära skola. Definitivt minnen for life. Traumatiska. Haha ok enough 'bout Prison break and hell. It's not that bad after all :)

Efter skolan, tog Aturina med mig på en liten "Häng med till stan, jag ska bara lämna tillbaka, det går snabbt", vilket slutade i "skynda att fynda" och gick till affär efter affär haha.  Combine me and Atoo och ni får fyndmästarna! Fick med oss några bra fynd :) Jag fick med mig en t-shirt som vi lyckades få för 25kr på HM, en fjärdedel av det riktiga priset hahahaha och hittade typ två bustiers för ca 30 spänn var :)

Som ni ser under har jag en crappy webcam så det får duga så här. :)

Såg typ ut så här :) Har ingen lust att klä på mig i det här vädret! Så kaaallt att man typ vill ta alla stickade tröjjor och hoodies på en gång!


Hade min grymma ringklocka som jag fick i julklapp av brorsan. :)


...så började helvetet igen. Klart jag menar skolan! :P Sitter hemma hos familjevänner och uppdaterar om ca en halv timme :)
Hej och hoj! Har varit en lugn söndag. Vaknade upp runt halv 4 haha sen kyrka och sen middag hos familjevänner :) Kom hem för en timme sen och ska strax gå lägga mig. Skola imorrn you know... Fattar inte hur jag ska komma upp!
ORKAR INTE!

Vi hörs imorrn,
Good Night!



Paramore - Sunday bloody sunday
...går på tv just nu, en klassiker! :) Bästa scenen är här under! Ryser lika mycket varje gång jag hör hans falsett grej. Han är så grym, kan ha den på repeat hela dan hahah :) Deras Joyful joyful version är också bäst!
Oh happy day :) Hans falseeeeeeeeeeeett! <3
Tycker de här skorna är riktigt snygga, men nu har jag sett att de finns i både rött och svart! Svårt att välja...

Vilken färg skulle ni tagit?


Just nu går Johnny English på 3:an! Hur kan en film med Rowan Atkinson vara tråkig? Jag blir lika överraskad varje gång att han kan prata normalt :P
Var ute och åkte pulka idag! Super kul, samma backe som jag åkt sen jag var liten. Jag blev genast 8 år yngre. Kände mig som ett litet barn igen. Kameran följde med men den fick ryck där så det blev få dåliga bilder, bara knäppte hit och dit för att se vad som var fel, men det får vi nöja oss med :)
Backen, blev cool ändå tycker jag :)



Vet faktiskt inte vad det här ska föreställa men det var lite gatubelysning åå så... Blev ju cool ändå :)

Hann inte med nån update idag. Har inte gjort något speciellt. Återkommer imorgon:)

Good nite people!
Är och hälsar på hos kusinen Nisha som kom hem från Pakiiland igår :) Har spelat guitar hero, smällt fyverkerier som var kvar och lite annat smått och gott. Kollar nu hennes kläder som hon fått med hem! :)

Bloggar btw från hennes nya mini-pc och det är såå skönt. Vill oxå ha en!

Ingen vidare cam var det på den datorn... Har snott min brorsas sköna tröjja eller det var mer av en 50/50 deal haha vi gör typ alltid så. Delar på plaggen :)


Mer randoms från Jullovet :)

Money, money, money must be funny in a rich mans world All the things I could do
If I had a little money, it's a rich man's world

Min sötis<3

haha vi hitta en pulka på nyårsafton, jag la in grejjerna och min brorsa skjutsade mig xD

Brorsan langar stilen på nyårsafton :) Det han har på sig är såklart julklappar av mig :)

Nu ska jag ge mig av till Skäris :)

ttyl
Fråga mig inte vad jag gör uppe... Har vänt upp och ned på dygnet... Men frågan är nu ska jag klippa rak lugg eller inte? Har velat så länge och plus att det kommer växa ut ganska snabbt igen. Kommer dock inte göra nåt på längden förutom topparna. Bara vanlig rak lugg...

 

Ja eller Nej?

yes det är jag! 06/07

I love my new jacket!

and my new mp3 <3

Träffade en tjej, Angelica när jag började träna karate. Vi tränade tillsammans och blev så bra vänner, trots att hon slutade och vi inte träffades alls har vi en riktigt fin vänskap! Efter alla dessa år, då vi båda endast hinner träffas några få timmar på loven, så är vår vänskap fortfarande lika stark! Riktigt kul att se henne i alla fall såg henne sist i somras!

Vi bakade, spelade Wii, kollade på film, åt middag och pratade och pratade :)

Koncentrerar sig på sin boxingmatch! De har btw världens lyxigaste och mysigaste hus ever!

Vår kladdkaka muums :D

Ser helt rutten ut men whatever de gör jag alltid -_-'


 

Hennes kappa/kavaj whatever! Den är perfekt! Vill ha nu!

Vad tycker ni?

Jay Sean - Love me again

Hahaha visste inte exakt hur jag skulle reagera dog av garv såklart, men ärligt talat är de seriösa eller?

Spencer Pratt - I'm a celebrity

Nu ryker mina långa fina naglar :O

Har saknat mina korta svarta :)

 

Här kommer lite blandade bilder från dagarna runt Jul och Nyår! :) (bättre sent, än aldrig)

The christmas tree! (utan glitter runt, satte på de sen. Presenterna ökade oxå, med nästan dubbelt under granen!)

Vi träffade en läskig jultomte! xD

Körde mini raketer i handen på nyårsafton...

... medan min kusin satsade på de stora raketerna i handen!

 

Hittade inte så mycket från julen, men mer bilder kommer imorgon :)

Nu ska jag kolla film på min nya mp3 ;)

 

God natt!


 

Fick en sony mp3 i julklapp, men den var i fel modell, så idag köpte jag en ny :) Det blev en lila, var ett väldigt svårt val mellan rosa och lila, men det som avgjorde var att rosa var slut plus att två av mina kompisar också tyckte jag skulle ta lila :)

Bättre bild kommer  sen :)

Just nu:

Sitter och kollar på en indisk film med familjen :)


Allra första dagen på det nya året! Från och med nu kommer det vara minst ett inlägg varje dag :) Det ska bli kul att läsa igenom bloggen till nästa nyår :) Jag hoppas att ert firande var kul och att ni får ett riktigt bra år framför er!
Jag hoppas det här året går mot det bättre.



bless