KLICKA PÅ BILDEN OCH SE NÅGOT GRYMT! (lovar det är inget cp det är precis som på bilden förutom att de snurrar u'll see!)
Som inte slutade fullt så lika bra, med plugg :( Dagen bestod av shopping och sedan grillning och lek med familjevänner. Fick ju redan färg :O haha

Läste precis på New Kids facebook att han ska uppträda live på Bella & Tyra show! Fan va grymt! Sjukt kul att veta att det verkligen går uppåt för honom :) Har typ lyssnat på honom i över ett år. Det var också någonting jag och Nis snackade om idag. När man vet om något ex en låt och pumpat den och har en viss "connection", så blir det en hype och helt plötsligt dör alla för låten. Då vill man alltid visa att man var först med den :P haha känner lite samma sak med New Kid :p


EDIT: Han blev tillfrågad, men tackade nej! :( Han skulle åka iväg... Too bad :/
Swaag har han oxå ;)
Idag har varit en riktigt bra dag! Började med lunch med Nis och sedan lite häng i Kungsan innan det var dags att ta sig till en liten röd stuga på söder och repa teater! :) Sjukt kul att jobba med skådespeleri verkligen! Efter det blev det en snabbis till Slussen och spana lite sommarfint och glass :) GOSH vad jag önska att jag vann på lotteri nu! Det fanns så himla mycket fint så det nästan gjorde ont i hjärtat för att de inte fick följa med hem :(

Anyways, har ett gaaaalet historia prov, sista provet som också är ett väldigt stort imorgon! Har cirkus 150 sidor att läsa... Jag har läst typ 20? YAAY WAY TO GO! Bloggen kommer därför ligga lite åt sidan tills helvetesdagarna är över.
Snaart hörrni! Då är helvetet över för alltid. Då kommer vi äntligen att break free from the Prison Break school, som vi kallar det :P haha jaa ni då blir det en massa update och mindre emo inlägg då haha :P Nu, plugg!

unless I have this! CHECK IT OUT :) *Håller tummarna* Hur skulle det inte sitta rätt med en iphone?!
Paramore - Miracle

I've gone for too long living like I'm not alive
So I'm going to start over tonight

Beginning with you and I
When this memory fades
I'm gonna make sure it's replaced

With chances taken
Hope embraced
I hope I told you

I'm not going 
cause I've been waiting for a miracle
And I'm not leaving

I won't let you
Let you give up on a miracle
Cause it might save you

We've learned to run from
Anything uncomfortable
We've tied our pain below and no one ever has to know
That inside we're broken
I tried to patch things up again 
To cut my tears and kill my fears

But have I told you how I..

I'm not going 
Cause I've been waiting for a miracle
And I'm not leaving

I won't let you
Let you give up on a miracle
Cause it might save you

It's not faith if, if you use your eyes
Oh why

Get it right this time (this time)
Let's leave this all behind

Oh why

We'll get it right this time
It's not faith if you're using your eyes
Oh why

I've gone for too long living like I'm not alive
So I'm going to start over tonight

Beginning with you and I

I don't want to run from anything uncomfortable
I just want, no
I just need this pain to end right here


I'm not going 
Cause I've been waiting for a miracle
And I'm not leaving

I won't let you
Let you give up on a miracle
Cause it might save you

Yeah, it might save you
Oh, it might save you

It's not faith if, if you use your eyes
If you use your eyes
If you use your eyes
HAHAHAHAH KAN INTE SLUTA GARVA! XD


EDIT: Fan man ser inte vad det står! Men det som är inringat där står det

Cant wait for a HOT summer, LOL just kidding, I live in Sweden tyckte bara den var så klockren. Men det BÄSTA var verkligen, Jag gick med i gruppen "Tysnaden som uppstår när en kurd säger att den har ett land"

Mehmet kommenterar: vi kurder har ett land! :O kurdistan existerar
Min brorsa kommenterar: *tystnaden uppstår*

HAHAHAHA KUNDE INTE SLUTA GARVA XD
PLUGG, PLUGG, PLUGG! Så klarar man sig :P Smakade den nya burn juiced energy, men den äger inte originalet! Det är nog min absoluta favorit energidryck!
VILKET VÄDER! :D Det gör en så himla glad! Positiv energi flowing verkligen. Blev lunch i solen och sen gym :)
Tråkigt att behöva sitta inne nu och plugga :/ Har två prov imorgon! Så det blir verkligen ingen chill i solen idag :/
Har snart Mock Exams i engelska, WISH ME LUCK! Är fett hungrig också så det hjälper inte :/ Vill ha lunch...
Yess, igår var det som sagt filmkväll :) Såg två filmer Haunting of Winchester house och The grudge 3. Den första filmen verkade vara asbra efter att ha sett trailern, men när man kollade på den så var det värsta B-filmen med dåliga effekter och inte de mest trovärdigaste skådisarna. Fast slutet var ändå grymt :) NÄSTAN värd att se bara för slutet ;) The Grudge 3 var som förväntat, fast det kändes typ som om man hade sett den innan påminde mycket om tvåan och verkade inte ha nån tydlig handling utan det var liksom bara att alla dog. Men fortfarande är The Grudge en av de läskigaste filmerna jag sätt, kan väl vara för tjejen och ungen är så äckligt läskig. Var tvungen att dra täcket över ögonen när hon kom fram :P Har ju livlig fantasi och det gör det inte bättre att glo på henne :P Men älskar ändå såndär psykisk japansk skräck.
Laddar med snack, kuddar och filtar :)


HAHA BÄSTA BILDEN min pappa ba ställde sig bakom :p




Skräckkväll with the homies :)
Idag blev det en spontan heldag med familjen och familjevänner! Det började med Bio i Kista Filmstaden, ja på andra sidan stan, för där spelade dem en indisk film på SF! Badmaash Company if anyone's intrested ;) Hur skulle vi kunna missa det liksom :P Bra film med bra handling, typiskt indiska filmer att man går emot sina föräldrar typ och gör det man vill, ångrar sig och blir förlåtna och det blir en reunion och happy ending på slutet!

Efter det blev det en tur i gallerian som faktiskt är riktigt bra! Kan hända att jag tröttnat grovt på kära gamla Skäris eller så kan det bara vara skönt med ombyte för en gångs skull. Där efter bar det av till ett par andra familjevänner i stan och en liten promenad och kvällen slutade med käk på kära gamla Familjegatuköket med världens bästa kebab! YUUMMY!
Blev en massa fail hopp bilder :P


Rätt snygg fail ändå :P


haha grym






Vampire diaries pose :P


Vårt band :P


My new crib ;)




BÄÄSTA KEBABEN! haha fast  blandade den innan jag han fota :P Still lookin damn delicious!
Idag för 19 år sedan föddes en tjej, som först blev kallad Jessica och sen blev döpt till Reema Cecilia Johnson och den tjejen var jag! Haha ok blev för cheesy, men idag är min födelsedag! Har lite blandade känslor, de dominerande är ju liksom, jag blir gammal! Haha känner inte att jag är färdig med tonåren än! Plus att det var så mycket jag ville ha åstadkommit till 19 och det är det som gör mig mest ledsen. Sedan är det ju faktiskt min födelsedag och vad som än händer är det min dag! Känslan man får är något alldeles extra. Uppskattningen och kärleken man får från alla andra gör en verkligen glad inombords.
På tal om min B-Day så var det röd dag till äran av the Queen's birthday! Awesome eller awesome?!
Nu börjar alltså ett nytt år för mig och jag har bestämt att den kommer med ändringar. Aldrig mer ska jag gå igenom tre så jävliga år som dessa! Det tar på en och gör en starkare, förr eller senare.
Ingen mindre än Robert Pattinson delar födelsedag med mig! :)


(det är nåt cp jag kan inte göra enter! :S Det är därför allt sitter ihop)
Om tio minuter börjar officially min dag!

TUUUUUUUUNGASTE FILMEN EVER! Den får mig säkert att glömma bort mina converse för ett tag :P Gud hur kan man inte älska den här filmen?! Humor på höög nivå!

 



FAN VAD IRRITERANDE!!! Jag kan inte hitta mina converse x__x haha har blivit helt emo efter det va fan seriöst använder de typ varje dag och helt plötsligt så är de borta! cutcutcut haha ok har blivit galen efter att ha letat efter dem!

Ok, I'll be back soon
Sitter ute i solen med Ninni and catching up :)

Ninnis sunnies :) Passar dock bättre på henne :)
Hann med att åka in en snabbis till stan medan jag väntade på att pappa skulle sluta :) Hittade dessa grejjer, riktiga fynd... Det har ju skrivits en hel del på olika bloggar om klänningen och så, men idag fick jag chansen att prova den. And I have to say I'm in love!

Vill dock ha den i svart vit vilket var slut :/

Riktigt cool jumpsuit för bara 99kr!


Grymt coola örhängen!
Yess så idag fyller brorshan år och har därför varit upptagen med att fira lite :)


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ANDREW!


Har inte nån bra bild på den här datorn så denna ovan får duga :)
Someone's pissin you off? Wear this :)
I'm off to church! Medan bjuder jag på en riktigt skön låt :)

Juelz Santana ft. Chris Brown - Back to the crib
Min kärlek till Weekday/Cheap Monday går långt tillbaka i tiden :) Var skeptisk mot stuprörstrenden i början(!) Haha hur skulle jag veta att det skulle komma och bli mina favoriter. Köpte i alla fall mina första par där och var hooked. Efter det har jag inte köpt jeans någon annanstans förutom på Weekday :) Använder bara de :) Äger ca 30 par i olika färger och modeller :) Ska ta och fota alla nån dag :)

Nu för tiden gäller ju tights orkar inte ens dra på mig jeans längre...

I Den röda "högen" är det färg och mönster, blåa mitt emot är jeans från andra märken (som jag haft innan), svarta högen är typ alla jeans som går i grå och svart skala och den sista blåa är alla som är just blåa :)
Blev för ett tag sen klar med att ha rensat och fixat igenom mina garderober! Både men vanliga kläder och alla mina pakistanska/indiska kläder! Jag har liksom bara dragit ut allt för att hitta något och sen tryckt in allt igen, but not anymore :) Jag är typ deltids perfektionist :P Typ är det när jag orkar. Har sorterat så att mina jeans ligger i samma färgskalor och alla överdelar är sorterade så att de går från typ oversize till vanliga t-shirts och sen toppar och linnen, västar and so on :)
så här såg det ut medan jag fixade...

Haha alla shoppingpåsar som varit intryckta i garderoben :P


Kläder utspridda överallt i huset...


Alla jeans...


Lite av de pakistanska kläderna...


Kom hem nyligen och har precis krypit ner i sängen :) Skulle satsat på Collage för att se Lady Gaga ikväll, men det var väldigt strikt så att vi gick till Ambassadeur en liten stund, var rätt tråkigt där så vi försökte hitta nåt annat ställe och det slutade med av vi typ gick runt halva stan och sen åkte hem :p  Så ni ser inte så värst lyckat...
Nu vill jag inget annat hellre än att sova!
God Natt gott folk!
Snygg t-shirt :)

NastyGal
haha nej nej det är klart jag inte tagit idén av någon (A) haha :P Nä, men ville bara visa något som jag hittade idag när jag grävde lite i garderoben :P Nämligen en t-shirt som jag köpte i Kanada :) Visste att det inte skulle bli mycket användning av den, men hur kunde man låta bli med tanke på texten? xD
I <3 vampire t-shirt
Måste bara säga det här. Alltså jag döör! Vampire Diaries är så jäkla bra! Hur fan kan man inte gilla den serien? Speciellt när två så snygga bröder är med ;) Damon/Ians ögon GOSH <3 Sitter spänt och väntar på nästa episode!

'
Sitter i solen och dricker chai och chitchattar mys mys mys :)
Har teater nu och vi övar för fullt med vår pjäs :) haha så här engagerad e jag :)
Kom hem helt lugnt och tänkte typ sova tidigt och vila och bara ta det lugnt, men såklart så kan ju det inte gå. Började tänka på vad som skulle hända imorgon och kom på att jo! Jag har ju redovisning imorrn! Så nu sitter jag och fixar till hela redovisningen... :(
P.s eller ja, händer det bara mig att när jag skrivit ett inlägg och fixat den typ lite text i mitten lite i sidan och sen när jag trycker publicera så flyttas det om!? Och de går typ inte åå fixa? Fan va irriterande förste göra de nu oxå men det gick inte... Sen tycker jag de borde fixa lite lättare och en mer praktisk vertygs grejj vad kallas de? Typ där man skapar inläggen. Typ att man ska kunna lägga upp fler bilder samtidigt och att man kan ändra färg på texten genom ett knapptryck och lite annat sånt smått och gott...
Vad tycker ni?
Tog en liten sväng med Nisha, blev en kort kvällspromenad :) Mys! Haha var ett tag sen jag hade mjukis faktiskt... Tightsen e ju liksom lika bekvämt, ba ta en t-shirt över and your ready to go... Men måste ju använda stundent mjukisarna oxå ;)


Ser ut som att jag ska göra värsta ritualen! Typ PEOPLE FOLLOW ME! haha

Bloggade om den här kavajen från Lindex för någon månad sen, men idag fick jag tillfället att prova den. Grymt snygg tycker jag!
To  buy or not to buy? That's the Question...
Tänkte köra en omgång mösspåtagnings bilder :)
Gänget på plats!
hahaha


YO!


Haha älskar den här bilden!


NV07B, Klassen! Haha no commentzz




Andra gänget :)


Jag och Adina :)


Mehmet och jag = GANGSTAAH :)





Vi e såå snygga :D


HAHA jag och dennis.. Kör på en Air Jordan pose kind of :p haha


Me and atoo :)




Round 2 lär komma inom en snar framtid :)

Var hos ett par familjevänner idag och där såg vi på Narnia: Prins Caspian. Min crush väcktes till liv igen! Åhh haha är totally in love with Caspian, there's just something about him. Det gör honom så het. Jag börjar fundera på om jag faktiskt föddes fel år? Borde inte jag vara typ 14-15 nu? hahaha Whatever man ska va ung så länge man kan liksom resten av livet handlar ju om att vara vuxen. Tycker synd om de här små barnen man ser som försöker spela så vuxna. De kommer sakna sin barndom när de inser att den aldrig mer kommer komma tillbaka.

Trivs faktiskt ganska bra i mitt inre 14 åriga jag :p Ska därför fortsätta dregla som Homer över sina munkar HAHA
Älskar hans hår! Tror håret bidrar mycket till att han ser bra ut...


Blev ett par solisar från stan idag :) Diggar dem, kallar de för Lady GaGa bågar :P Lite sådär funky fresh, me like! :)
Över till nåt annat som inte alls är lika kul :( Jag har åkt på en förkylning! :( Är så täppt i näsan, står verkligen inte ut med det! Kan typ inte andas, hoppas bara det går över snabbt -_-
Slutade tidigt idag så träffade upp Emiie och det blev en snabb runda i stan :)

Me and Emiie
-
Jag har på mig jeans! Typ första gången i år :p


Försöker härma min idol The incredible Hulk! LOL


The grass attaaack



Lookbook.nu
Off to sleep,
Good Night!
Nu, filmkväll med kusinerna :)
Idag är det första maj! Första maj! Kan fortfarande inte förstå det! Det har gått såå sjukt snabbt! Aja mina sista dagar som 18 är ju snart över, om 12 dagar rättare sagt :'(

Kommer bjuda på massa mösspåtagnings bilder och skivbilder lite framöver :D
Jag i mitten :D