Vakna för ca 20 min sen och kollade ut genom fönstret. DAAEEM, det är mörkt och dimmigt och kallt. Man vågar knappt gå ut genom dörren. Får se om jag klarar mig till bussen. Bloggar senare på kvällen om jag överlever. haha
Det här är ju bara början, det blir ju värre sen. :( Saknar sommaren och värmen redan!
Kunde inte riktigt fånga det, har lite bråttom iväg till jobbet, men så här ser det typ ut genom mitt fönster.
Den blev rätt cool ändå? :)
My maan :D lol

Vilken jacka! Så grymt cool! Och så var outfiten i övrigt.

Anyways ska till jobbet snart, blir inte mycket att blogga.

Hörs ikväll <3

Skön låt med Mikes sköna röst! Lite hes sådär, LOVE IT! :)
Mike Posner - Cooler than me
so I gotta get to work :/
Hörs ikväll! :)
Nattugglan här! Vilket höstväder det har varit idag. Blåsigt och kallt :( Saknar redan sommaren och kan inte fatta att det här bara är början på is tiden. Från 28 grader har vi fallit ner på 8. Inte ok. I was born to live in Cali. I think.
Sockorna på!
Studenten för mig blev inte direkt som jag trodde. Men det är självklart en upplevelse jag inte glömmer. Slippa den skolan! haha. Men hade väldigt mycket stress inför studenten eftersom jag inte hittade hade massa plugg och inte hittade någon klänning. Va ju ute och köpte klänning i sista sekund bokstavligen. Var ju ute en dag innan och köpte klänning och skor. Fick ju ta det bästa jag hittade. Om jag spolade tillbaka tiden till då jag jag varvade både stan och internet efter klänningar, skulle jag nog välja den här till studenten :) Tyckte att den var simpel och söt. Not too much, just the way I wanted it. Men ändå annorlunda.
Lite höstnytt :) Ett par byxtights eller vad man ska kalla dem och sen en STOR mysig halsduk :) Nu är jag redo för hösten! *NOT*
Har spenderat dagen med familjen och kvällen med familjevänner :) Har varit en rätt skön dag. Lekt runt bland massa barn och sjungit Hannah Montana med dem, Haha älskar att vara kring barn!
Hannah Montana in the building ya'll

High school musical hatt :)


Världens sötaste unge får möta sin idol haha






My future ride!
Transparenta converse! Så coolt, önskade att jag ägde ett par sånna!
Har bara suttit och lyssnat på musik hela morgonen. Fattar inte hur tomt livet skulle vara utan musik! Kom i alla fall över Ciara på youtube och insåg att damn hon är grym! I Like a boy där hon verkligen ger tillbaka på alla killar där allt är om money, sex, weeed liksom. Tycker det var så grymt av henne och låten och handlingen. Alltihop! Hennes dans fick mig att inse hur mycket jag saknar att dansa :/ Vill verkligen börja dansa igen!


"2010, Ladies I think it's time to switch roles!"


Ciara - Like a boy


Hennes kropp dödar!


Like a boy


Grymt snygg är hon.
Hur cool var inte den här jewelry catsuiten från Alexis Bittar? Annorlunda i alla fall. Kändes värd att dela med, jag har då aldrig sett något liknande.
Har spenderat dagen med N och F in tha citaay haha. Lunchat, gått runt i affärer och haft en riktigt trevlig dag :)
Efterrätt: Vi bjuda friterad banan med glaaaaaass :) Haha var ba tvungen att fråga Fund om de sa VI BJUDAAAAAAA men här va de snåla :(


2 minuter senare såg det ut så här haha




Passade på att göra lite reklam för läppstift :)


Provade på ett par riktigt coola futuristiska glasögon


Oh I agree

Min kära mobil har hamnat i koma. :( Därför har jag ändå min gamla lilla skruttmobil som jag kan luta tillbaka på. Det roliga var i alla fall att jag hittade lite gamla bilder som gav lite minnen.
Maj 2009, Grupparbete ute i solen. Härligt!
Juni 2009, Biomys
Juni 2009, Åt en jäkla massa på donken!
Juni 2009, Chill summer day
November 2009, Paramore live! Awesomeness!


Början på 2010
Februari 2010, En dag med Romeo!
Mars 2010, Fikaa :)
Hurtigs :)
Augusti 2010,Best ice cream ever :)
Augusti 2010, Best friends!
Augusti 2010, Poser :)
Augusti 2010, Roller blades with my homie!
Augusti 2010, Trynna fit in the baby swing
September 2010, got a baby cousin :)
September 2010, Ate lunch with my friends and then a walk to work
Kom hem för ett tag sen efter att ha spenderat kvällen med att ha gjort något riktigt coolt. Haha jag har varit på drive-in bio! Hur coolt är inte det? och så amerikanskt! Toy story 3 var det som visades och den var faktiskt riktigt bra! Man lyssnade på ljudet via radion i bilen. Det bjöds på choklad, läkerol och popcorn oxå! :) Lite bättre än vanlig bio alltså och mycket coolare.
Glömde kameran också, det är därför ni får så fina bilder :)
Backseat loaded for a movie night :)
and the frontside loaded with cute popcorn bags! :)


Skärmen :)


POPCORN :D


Bästis :D
Nu, efter evigheters tvekande och velande, har jag äntligen klippt rak luggen. Var rent impulsivt och den blev lite för tjock, but oh well, den kommer bli en fin sne lugg sen. På bilderna ser allt lite väl tjockt ut, men det är inte riktigt så. Cam bilder -.- Ska försöka ta lite bättre bilder imorrn. När jag fixat det lite :)
Vad tycker ni so far? Blev det bra eller inte? :)
Kan inte undgå the fact that fashiontoasts leo kappa är så galet snygg! Jag är inte pälsjacke-typen. Me n efter att ha sett hennes bilder och hennes kappa så blev jag kär. Så himla snyggt!
Denna kommer från Gina Tricot. Först kunde jag inte ens fatta att den här snygga var från Gina. Det som är synd att alla kommer synas i den. Så man kommer se leo kappor poppa upp här och där i stan, vilket är lite tråkigt.
Denna kommer från Topshop, som fashiontoasts, men det är inte samma. Diggar dock hennes mer.
Monki
Vad tycker ni?
Hot or Not?
Did you get it?

Visar er senare på kvällen efter jobbet :)
I won't be back looking the same.





Jag är nyvaken, ok?
Har lunchat med vännerna idag innan jag var tvungen att springa iväg till jobbet. Var kul att se dem igen, känns som evigheter sen. Det blev inte så lång lunch, men det var kul att  vi han ses i alla fall. Jag håller på att åka på en farlig sjuka alltså. Känner mig ensam och tom :( Har typ fet ångest över allt i mitt liv just nu. Oh how can I explain. Är typ som en robot nu. Hoppas vissa saker blir klarare inom närmsta framtiden i alla fall.
How can you not love him? :)

Asher Roth ft. Cee-Lo - Be by myself
HUR lyckas den här kvinnan se bra ut i vad hon än har på sig? Det är helt ofattbart. Hon prickar in allt precis rätt. Även om det inte ens är meningen eller tar något av något annat skäl blir det rätt. Allt blir bara så rätt, rätt, rätt. Får inte glömma hennes snygga hår. Klingen är bara så cool. Var bara tvungen att säga det.
Hittade typ ingenting på stan. Det var så deppigt att se alla höst/vinter jackor/kappor. Jag ba hallå var är sommarkläderna?! Så det blev visst ingen shopping för den delen. Det blev ändå lite mysigt att gå där under paraplyet i regnet och bara snacka och värma sig med lite chai latte :) Imorgon börjar nya tag, då blir det jobb hela veckan lång!
Min mysiga och varma kofta :)
Ska ut och rulla i staden nu :) Vi hörs när jag är hemma igen.

Har haft så jäkla mycket att tänka på de senaste dagarna. Sen har vi ju jobbet också. Så det har inte varit mycket tid kvar för bloggen, men det kommer I promise. Sakta men säkert :)
Taio Cruz får stå för dagens låt. Den ahr fastnat i huvudet på mig, tycker den är riktigt skön. Dynamite!
Taio Cruz - Dynamite
Åh va skönt med lite ledigt. Har varit ledig helgen och det har varit så skönt. Imorgon börjar dock jobbet igen, men jag känner att jag vilat ut lite grann i alla fall. Eftersom hela min dag går ut på jobbet har jag inte haft något att blogga om direkt. Har liksom gått under jorden. Har inte tillgång till datorn min mobil är paj annars kunde jag skicka in nåt mobil inlägg då och då. Största problemet är inspirationen. När många andra tankar tar huvudtaget finns inte mycket kvar åt bloggen. Ska dock försöka hålla mer update och få in några inlägg.
Tankar som tar upp mycket plats just nu är:

Framtiden, vad ska det bli av mig?
Tar upp stor del alltså det är nu det är dags att göra det jag ska. Det känns som om tiden bara rinner förbi och jag inte fått nåt gjort.
Drömmer mig bort till the US och Cali.
Orkar.Inte.Blogga.
Vi hörs imorrn!
Juste, Världens bästa tvillingar fyller ju år idag! :) Alles liebe zum geburtastag! :)



(Det har faktiskt en del att göra med speciella första september haha xD)