Lite bilder från när vi firade kära Julie i lördags på Lobby! Sjukt kul, synd bara att jag inte mådde så bra :(

Nu drar jag på middagshäng (om man kan säga så, annars gör jag det officiellt nu) med bästis.
Ha en trevlig kväll!
Hittade den här coola t-shirten, som jag knappt använt. Köpt för något år sedan på weekday rean för typ en tjuga. Awesome or what?
Sitter just nu i min egen lilla värld och bara dagdrömmer. Jag vill hem. Eller någonstans, men vet inte var. Känner mig bara så fast på en plats nu.  Typ som att jag inte kan släppa det förflutna och inte gå vidare. Stuck.
What if?
3 outfits, en sak gemensamt. Alla riktigt snygga!

Kvällen började galet bra! Vi åkte in till stan i en rosa notera ROSA limo! Resten av kvällen är inte ens värdd att nämna. Btw, jag tycker jag borde få pris för bästa blogg bilder! Vad säger ni? Hur lyckas man med att inte ens kunna ta en vettig bild utan red eye eller utan att den blir suddig? Skillz I'm tellin' ya! (Det var inte jag som fotade!) haha skyller helt enkelt på kamerorna.

På tal om ingenting så gjorde jag en skit god annanspaj idag :D
Letting Go (Dutty Love) - Sean Kingston ft. Nicki Minaj

Pumpar denna för fullt hos mig medan jag städar. Dansar samtidigt och fjärrkontrollen är min mikrofon. TV:n är min publik och mina bröder som tvunget lyssnar på skiter jag i :)
Hur snygga?!

God morgon på er!

Vaknade faktiskt för ett bra tag sedan. Har myst i sängen med min baby also known as my dear laptop. Har lust att åka till stan och kika i affärer, får se om någon har lust med det. Annars står utgång på schemat mot kvällen.

Ska ta och fixa lite frukost nu.
Hann förbi Skärholmen C en snabbis för att uppdatera på allt nytt i affärerna, samt kolla in det som fanns kvar av rean :) Det gick ju bara inte att komma hem tomhänt.
Dessa shorts får mig att längta så grovt till sommaren. Kommer användas flitigt.
Vet inte hur många såna här typer av tröjor jag har köpt från Monki nu, men de är så sköna och bland det bästa "slänga på" plagget. Bara sätta på and you're ready to go!
Liten väska som kan komma till hands ibland
Lite smycken...
Bland annat denna coola ear cuff! Jag gjorde ett par såna för många år sen när jag var i Pakistan. De blev dock lite fail. Nu är detta en snabbt växande trend.
Ait, I guess I'm back for the hundredth time. Lät väldigt G, anyways nu har jag haft ett skönt break från precis ALLT. Har liksom varit i en helt annan värld, bokstavligen, bara glömt alla problem och saker som jagat mig, alla måsten, alla beslut, alla förväntningar, som sagt, allt!

Frågorna brukar ju alltid vara något i stil med, Var det kul?, Vad gjorde du där? Grejjen är typ jag gjorde ingenting. Jag åkte hem liksom. Bara det i sig är ju hur kul som helst. Min plan var ju att visa er mitt andra hem, min andra värld. Eftersom att den är helt annorlunda från den vi tror oss leva i. Dock har jag både kameran och videokameran hos pappa som är kvar i Pakistan. Fick inte ihop så värst mycket material, men kommer att lägga upp det jag har i alla fall.

Varje gång man ramlar, är det bara att ställa sig upp igen och det är precis vad jag gör nu. Misstakes are made, wrong paths are chosen, but progress is made on the way, and new doors stand open. Haha något jag bara kom på lite random nyss. Så nu ställer jag mig upp igen här på bloggen och fortsätter mer för min skull än för någon annans. För jag tycker om min blogg och jag tycker om att klicka in på den och kolla igenom alla random grejjer.

Så nu kör vi, 2011 det är mitt jävla år!

Cam bilder har ju blivit lite av my thang...
Heyy!
Jag lever! Ar fortfarande i Pakistan, kommer hem nasta vecka pa torsdag! Nytt ar ny start. Hoppas ert ar borjat bra! Jag har samlat lite material harifran. Det ar for segt for att ladda upp sa allt kommer sen! Jag tror att det har blir sista inlagget innan jag kommer hem. Det ar jattesvart att fixa internet har och om det finns ar det segt som fan.
Hoppas ni har det bra sa lange!
xoxo
Reema