Satt och kollade på who's that chick videon och oh my gosh! Rihannas ben är typ längre än mig haha. Hon är så vacker! Var bara tvungen att kommentera det.

För övrigt har jag blivit hemmafru, städar och städar. Får den där känslan ibland att jag bara måste göra något och göra det bra. Skönt att jag är hemma ensam i alla fall så har musik på högsta volymen. Vilket pepp alltså! Städar, tar mikrofonen och sjunger lite, städar och börjar dansa. Haha love it! Efter det bär det av till Emii for some fun!
Igår började dagen inte riktigt som jag hade tänkt, men slutade ändå chill. Promenerade och slutligen fick jag en helkroppsmassage från bästaste Emii! Behövdes verkligen! Asso den tjejen är typ naturbegåvning asso bara hon rör vid en så blir man så avslappnad direkt och njuter.
Haha chill outfiten, tyckte den var kul :)
Har gått och blivit kär i runda solglasögon, vet inte hur. Har alltid tyckt att det är coolt, men inte min grej. Men nu måste jag införskaffa mig ett par!


Blev en hel del att prova men fick inte något med mig hem. Vet inte varför fick bara en känsla av att jag inte borde köpa nåt idag. Weird! Ok, fyndet ska jag visa imorgon, promise!

Snygg pose, haha Top model here I come!
snygga jumpsuits, men inte fullt så smickrande på mig...
måste verkligen skaffa ett par runda solglasögon! Har verkligen börjat gilla det nu.

Blev en liten tur till skäris. Nu ska jag och Emii ut på promenad! Hon påpekade idag att vi typ setts varje dag och ibland 2 gånger om dagen haha. Sjukt!

Beklagar jag mig en gång till över vädret på bloggen, kan jag lika gärna starta en väderblogg eller hur? haha så det ska jag inte göra. Nu blev det fint i alla fall :)

Ska ut en sväng med Emii och när jag kommer tillbaka ska jag visa ett riktigt fynd!
Var på årets första skiva igår! Kändes lite som been there, done that haha men vad gör man. Ett par till står på listan också. Det var helt ok, DJ:n hade för mycket luft och trodde att han var skit bra. Han förstörde dock bara alla låtar! Typ remixade totalt, körde typ 30 sek på låtarna och sen bytte och använde way för många effekter hela tiden. Men i slutet när han började förstå att man kanske ska behålla original låten och bara köra lite effekter på den så blev det bra.
Jag och min vackraste F!
Gud, jag är tappat uppfattningen helt. Känns som om idag har varit två dagar, har ni känt så någongång? Har inte sovit bar de senaste dagarna, jobbat och on top of that sovit på dagen och gått på skiva på kvällen. Kommit hem halv 5 gått upp halv 9 imorse och köat till H&M. De öppnade nämligen en ny butik i Tumba idag och de 100 första fick ett presentkort på 200. Såklart att jag och Emiie var tvungna att gå! Som ni ser på bilden nedan lyckades vi även få presentkorten! Det var på gränsen alltså! Vi var de näst sista som fick.

Sedan blev det ett träningspass på gymmet. Så nu ska jag sova ut ordentligt och det känns så skönt att veta att jag inte behöver göra något speciellt imorgon. För då kan jag sova gott och inte behöva ha något på hjärnan. 

Heey!
Det blev visst en liten bloggpaus för mig, vet inte riktigt vad jag gjorde. Vilket väder vi har, solen skiner och vi går mot ljusare tider. Ska ut och njuta av vädret nu, hoppas ni gör detsamma.
Vi hörs om ett tag.
Härliga tider spenderat med härliga människor

Ok, vi har förstått nu, vinter är vackert och snö är fint, men seriöst nu får det räcka! Orkar inte med mer snö. Precis när allt började smälta och man faktiskt började se marken igen, solen började skina och man började känna att man var såå nära lite ljusare, härligare tider. Ja, då kom snön igen, typ som en irriterande mygga haha som man trodde man blivit av med, men som bara kommer tillbaka.

Jag hoppas att detta är sista gången på ett bra tag vi ser det här kaoset igen.

over n out!
Surfade runt lite och hittade olika träklackar. Var skeptisk mot träklacken innan, men jag tror faktiskt att jag har börjat gilla den. I alla fall om skorna ser ut som nedan! Blir faktiskt skitsnyggt i sommar. Plus att de ser ut att vara lätta att gå i.
Topshop.com
Nelly.com



Jeffrey Campbell

Modekungen


asos.com


TIPS! Blir mycket snyggare med ett par strumpor till!

ÄLSKAR nagellacket och ringarna!

Jobb, jobb, jobb. What a life! Vaknade 12.20 idag och började jobbet kl 13 haha, stress! Börjar kl 7 imorgon och sitter fortfarande uppe. Hoppas jag kommer upp är helt död.

Anyways, det var min tråkiga uppdatering. Imorgon blir det roligare, jag ska spela badminton! Det var ett tag sen sist. Älskar badminton faktiskt, så sjukt kul sport! :D
Haha ja, jag kom på det själv :P Denna härliga vårdag njöt jag och Emii tillsammans i stan. Var faktiskt kallt, men soligt så duger mycket väl! Vår och sommar grejjerna är på ingång och vi hittade några riktigt fina, men det blev inget köp den här gången. 
Har bara tvättat och tvättat hela dagen! Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Finns ju massor av "måsten", men det orkar jag inte med. Idag börjar jag förresten med min BOOTCAMP, haha jag ska vara evil coach åt mig, Emii och Nukkz! Nu jävlar! haha Så jag ska vara ett gott föredöme nu och pallra mig ner till gymmet.

Har inte varit så duktig på att blogga på senaste tiden. Så är det när man jobbar större delen av dagen. Inte nog med det så har jag åkt på en förkylning, precis nu när jag på riktigt riktigt bestämde mig för att träna. Bummer!

Var så trött att jag knappt kunde stå på benen idag sov bara 4 timmar typ. Gick ändå och spelade badminton vilket var sjukt kul! Var ju som sagt ett tag sedan sist, men det gick skitbra.

Nu blir det lite film innan läggdags.

Ha det fint!
Nu när solen äntligen har börjat skina och plusgraderna faktiskt håller, så får jag hoppet igen om att det faktiskt kan bli sommar. När det väl händer så skulle jag önska att spendera mina varma sköna dagar i dessa!
Hur snygga?!
Ok, har nu kollat klart alla episodes som finns ute av Gossip Girl. Känner mig helt tom nu när jag sett klart sista avsnittet innan pausen. No new episode! :( Men jag är i alla fall i kapp resten av världen nu.

Har ni tänkt på vad den egentligen handlar om? Alla blir kära i alla och alla tror att de är smartast, That's the main thing liksom. Allt blir knas för att de tror de är så smarta. De försöker med deras lömska planer och allt istället för att bara konfrontera en person. MEN det är ju det som gör att vi älskar GG right? :D (och deras kläder!)
Igår var vi och såg Just go with it aka Min låtsas fru och där var det en karaktär som hette Dolph Lundgren. Har aldrig hört talas om den "riktiga" Dolph förut, men nu när jag randomly kom in på Posh24 så var den första artikeln om Dolph Lundgren!

Hur sjukt är inte det? Alltså det har hänt många många gånger innan! Att jag har typ tittat eller tänkt på nåt eller fått för mig att göra något och så har det kommit upp randomly som detta ovan. Ok, jag är typ sämst på att förklara men jag tror ni förstår? Hoppas i alla fall! För det är sjukt! haha
'

Vill ha hennes solglasögon badly! Hur snygga är inte dem?!

Förövrigt spenderas kvällen framför Gossip Girl!

you know you love me,
xoxo
Sitter hos kusinen och kollar på russell peters klipp. Har ont i magen av att ha garvat så mycket nu haha. Nu sitter vi och tråkar, jag försöker förklara för honom om bloggar och han fattar ingenting. Han ba, jag fattar inte att folk går in på det här haha.

Annars har jag varit och köpt tapeter! (Emii blir glad!) haha så vi kommer inom kort framtid få tillbaka vårt vardagsrum och då blir det en kick ass filmkväll :)
(sliiiiten på bilderna!!! Har jobbat sönder och det ska jag fortsätta med hela veckan! :( )