Grymt halsband, från Topshop. Den skulle jag verkligen vilja äga!
Igår var det alltså dags för årets halloweenfest. Mina kusiner och jag har sedan många år tillbaka gjort det till en "tradition" att ordna en halloweenfest varje år. Vi hade sjukt mysigt med middag, skräckhistorier och filmkväll. När vi berättade historier var det mest sånt som faktiskt har hänt och sånt som vi hade hört av andra som varit "sant" och det gjorde det hela mer läskigt! Det kändes faktiskt i luften att det var halloween haha. Filmerna vi såg var inte så värst bra dock! Det är svårt att hitta bra skräckfilmer nu för tiden, tycker mest bara det är såna där sjukt twistade historier. Vill ha typ sånna som The grudge, American hunting, one missed call, vad hände med sånna?

I alla fall, min inspiration i år kom åter igen från Miss Gaga och det var faktiskt första gången jag provade att göra sminket och jag blev sjukt stolt! Kan ju inte ens sminka mig så blev skit stolt över att jag lyckades fixa den här looken!

Min bror var en mumie och det tog ett tag och linda i honom i all toalettpapper haha!

Min kusin, bror och jag! Remixade min kusins make-up på typ 2 min, men lite läskig ser han ju ut i alla fall!

Creeepy

Muuumieeee!

blooooood och massa spindlar!







Me and Ms. Katarina! haha

the gaaang

Sjukt mycket koftor, men det är ju så snyggt och praktiskt, för att inte nämna mysigt och varmt också!












Idag har jag gjort något som många bara drömmer om att få göra! Nämligen sett Robert Pattinson och Ashley Greene på Twilight Event! Mer bilder och så kommer imorgon.

Här är bilder från när jag var och såg Abduction i veckan. Taylor Lautner var det enda som gjorde filmen bra! Storyn va helt ok, det var faktiskt spännande och så och Taylors fighting scener var ju för bra! Men det är en sån film som bara räcker med att man sett en gång.
Bollywood blir större! *stolt*
Jaaaaake! haha

Tror inte jag behöver säga mer...
Jakten på den perfekta jackan har börjat! Jag vill ha den perfekta all around jackan som man kan ha med vad som helst och över vad som helst. Varm och gosig är ju ett måste, men det finns så jäkla många modeller och färger och mönster. Förutom IT jackan, så är jag sugen på en rock/kappa gärna lite längre, en pälsjacka, en oversize bomberjacka och kanske till och med en cape som man kan bryta av med när det inte är lika kallt. Är det okej att säga att jag saknar högstadiets "everest" period?, faktiskt den mest praktiska jacka jag har ägt.

Nedan har jag i alla fall satt ihop ett urval av nätets finaste.



Topshop.com, Romwe.com, Nastygal.com, Gina Tricot, Nelly.com/Acne/M by M
Köpte en massa smycken idag :) 90% off, inte dåligt, ni ser ju hur mycket det blev. Allt detta är dock inte till mig, utan har köpt en massa till släktingar i Pakistan osv.

(p.s det blir lite bättre update i veckan, ska visa er en massa köp jag gjort under senaste tiden :) )

Backstreet Boys - I want it that way

N Sync - Bye bye bye

B2K ft Diddy - Bump, bump, bump

How cool?! Tycker de här skorna var så sjukt grymma!
Två tips, för hösten och vintern är dessa boots. Sköna och snygga!
Diggar verkligen den här låten och älskar Rihannas styling på bilden. Hon ser så jäkla cool ut!


Rihanna ft. Calvin Harris - We found love
Var det internationella telefonförsäljardagen idag eller? Seriöst under en halv timme hann 5 helt olika telefonförsäljare ringa mig på hemtelefonen och mobilen! Tänk att behöva väckas och sen vara trevlig på telefon. Inte min första prioritet. Första samtalet hörde man inget så blev glad och la på så att jag kunde sova, men nej, då ringer mobilen. Det var verkligen en riktigt envis kille som tvingade på mig nåt abonnemang, fick typ få honom att förstå att jag inte skulle ha det och man hörde på rösten sen att han verkligen blev besviken haha. Hoppas bara att han inte förlorar sitt jobb.

För övrigt har jag inte gjort något speciellt på hela dagen. Sitter nu och väntar på Criminal minds och Dr.Reid haha. Btw, är det bara jag som totalt missat att det finns en "ny" version av "Charlies Angels", en modernare version, men jag gillar det! Den verkar vara skitbra ännu ett gäng starka undercover kvinnor och en riktigt elegant garderob som innehåller fina byxdressar och snygga klänningar.

Ok, nu har jag babblat på, meningen med det här inlägget var ju att visa upp mitt nya "hår-godis". Har hört att ricinolja ska vara bra för håret och för ökad tillväxt av det och jag tänkte liksom why not? Så nu har jag precis smetat in den i håret och jag kommer att ta en före och efter bild, en nu och en efter 2 veckor, då jag väntar något sorts reslutat. Den andra oljan har jag inte riktigt fattat på mig ännu, det verkar som att man ska ha i den efter att man tvättat håret och låta den vara i håret för att det ska vara lättare att forma. Ska undersöka saken närmare och komma fram till något.

För er som orkat läsa igenom allt och är sugna redan nu på att prova någon av dessa oljor så hittar ni ricinoljan på "Hälsa för alla" och den andra på frisörsalonger.

Sitter och tittar på Criminal minds som är typ en de bästa kriminalserierna! Hur kan man inte älska den ännu mer när Dr. Reid är med! Hans intelligens gör honom så sjukt het! Haha bara hans smarta kommentarer gör hela serien värd att se på!
Är bara ledsen idag. Vet inte riktigt varför, men är bara nedstämd typ. Ibland har man helt enkelt bara såna dagar. Har lyssnat på den här fina låten på repat precis hela dagen och kvällen ser likadan ut. Kan inte beskriva med ord hur fin den här låten är, skönt piano, skön röst och alldeles underbar text.

Ron Pope - A drop in the ocean

Alltså har gått och blivit förkyld från ingenstans och nu har jag en nys attack också! Har nyst kanske 10 gånger på raden nu! Nämnde jag att jag i skrivande stud sitter och äter isglass?! Haha, men det är ju sååå gott!  Så såhär ligger det till at my place :)

Trött tjej alltså!
Sjukt grymma  skor från ingen mindre än Jeffrey Campbell, Oh I'm in love!
Märker ni någon skillnad?


Yup, klippte en jävligt bra bit av håret! Mycket kortare, men också mycket fräschare! De två första bilderna är ändå 2 månader gamla, hann inte ta någon bild innan jag klippte så ni kan ju lägga till ett par centimeter på längden. Åh, saknar ändå mitt långa hår...

Drog ner till gymmet och tränade, kom hem för typ 1 timme sen. Hade egentligen inte alls lust, men det var bra att jag gick ändå, känns så skönt efter att man har tränat!
Eny Hat 129:-
Kara Bag 249:-
Mina favoriter! Aztec drops silver 99:-
Förra helgen spenderades alltså i Holland, har ett par bilder därifrån, de andra är mest familjebilder som jag håller för mig själv. Vi körde alltså en roadtrip ner dit. Det var alltså fortfarande sommar där! Så sjukt varmt! Hade riktigt dåliga kläder med mig, svarta jeans, koftor och ja bara svart, svart, svart. Så överlevarinstinkten vaknade till liv och jag fick göra det bästa av det. Vi åkte till en mini stad som heter Middelburg. Det var en riktigt mysig stad, men jag tror nog aldrig att jag skulle kunna bo där. Det coola var typ att alla cyklade där! Alltså det är deras främsta färdmedel, seriöst varenda människa cyklade och jag fick sån lust att köpa med en cykel därifrån, men vi hade sånt tight schema att vi inte hann.

Färjan från Danmark - Tyskland
Galet fin utsikt!
Vi hann svänga förbi stranden en snabbis :)
...och jag plockade med mig några snäckor hem. Stranden var full av dessa.
Ett av barnen, (den barnfamiljen som jag snackade om, som bodde hemma hos oss och vars ungar var paaain) saknar de trots att de var riktigt jobbiga.
En puss tillbaka! Så söt!
Lägenhetssystemet i Middelburg.
Inte någon vanlig twister här inte, utan det här är supertwister! :D
Extra stor och extra god! :D
Är helt kär i dessa collar necklaces! Sjukt fina allihop, men mitt dröm halsband är den längst ner! Så perfekt!
topshop.com
dannijo (inte direkt collar, men ändå så sjukt snygga!)
kyssjohanna.se
...och min absoluta favorit! Dannijo

Var inne på H&M i veckan och blev verkligen överraskad av alla deras fina nyheter! Här är ett par som jag gärna skulle vilja ha i hängandes i garderoben. Bilderna är inte de bästa och färgen gör inte plaggen rättvisa, men en bild får man i alla fall :)

Helt kär i den här luddiga tröjan!
Grym skinnväst
Sjukt cool bomberjacka
Mockaväst i tre olika färger, älskar alla färger, beslutsångest!
Kornblå kabelstickad tröja, hur mysig som helst.
Ännu en bomberjacka, sjukt cool den med!

En hårig liten sak haha, diggade den, men tror inte att det kommer bli något köp.

Fick med mig ett av plaggen idag! Gissa vilken?! (Vänner! Känner er extra träffade, hur pass känner ni mig? Vilken tror ni jag tog? ;) )
Först och främst måste jag bara säga att mitt internet har fått flipp och vägrar att fungera som det ska det är så otroligt segt och tappar nätverket hela tiden, så det är därför jag inte lyckats blogga. Igår var det då alltså lansering av Whitney Ports kollektion för BikBok och självaste Whitney var där för att prata lite om den och hälsa på fansen. Sjukt söt tjej, såg på The Hills och The City och vem visste att man en dag skulle stå framför henne liksom. Btw, bilderna är så sjukt dåliga att det inte är sant, råkade ha fel inställning på kameran, men det är bättre än något i alla fall.

Whitney Port! Stackars bilden gör inte henne rättvisa! Hon såg ut som en docka, så söt och snäll.


Jag och Whitney. Otroligt dålig bild, men det är det som finns :(




Hej på er!

Har inte blivit update på ett tag, men det är så att jag varit i Holland över helgen! Lite random va? Som N så fint lägger det, " Längsta skjutsen everrr!" haha. Vi hade i alla fall kul och de var skönt att komma bort från Sverige även om det bara var över helgen. Åh, vilket väder de hade! Strålande sol och 28-30 grader! Med andra ord, shorts och linne väder. Lite mer om Holland kommer snart.

Idag blev det en skön dag med tjejerna, precis sådär lagom chill och mysigt! Efter många om och men såg vi "What's your number?" på bio, den var helt ok, som vilken romantisk komedi som helst. Efter det blev det mat och häng.