Vet att jag inte har uppdaterat på ett tag, tack vare ungarna som är på besök. Vilket helvete det har varit att ha dem hemma och jag inte kunnat göra något annat än att vakta dem. Alltså folk tror att jag överdriver, men de som har umgåtts med dem, börjar förstå mig.

Aja, helgen var fartfylld och tror nog inte jag stannat inne en sekund. Stan, shopping, lunch, middag, jobbat på festival. Plus i kanten var ju att vädret var underbart!
Red carpet utanför Barillas tält som var huuuge!

Mina vattenfläckar på byxorna äger ju! Barilla tältet imponerade verkligen, sjukt stort, fräscht och massa pasta som de bjöd på gratis!

Cool reklam av den nya nikon kameran

GAAAAALET! För de som inte upptäckt finns en micro-willy wonka mitt i Liljeholmstorget. Glass i stora lass minst sagt. Det är så coolt hur de gör glassen och de har alla tillbehör man kan drömma om! Choklad, strössel, frukt, kakor, bakelser, u name it. Glass heaven om ni frågar mig.

Träffat Elin Kling som var så down to earth och så snäll! (Ursäkta mig på bilden!)

Me and Emiie!

Naked juice bar ofc!

Har jobbat på en festival här in the neighborhood! Var sjukt kul, träffade nya människor och åt typ världens godaste kebab, som ni ser på bilden :P

Och i söndags blev de då, middag, med familjevänner, har ingen annan bild än detta så det får duga. Det var i alla fall riktigt gott!
Jag har hittat de perfekta höstskorna! Är helt kär i dessa stövletter eller vad man ska kalla dem, från Weekday! Kan inte sluta stirra på bilden! Är speciellt förtjust i den ljusa färgen, svarta skor hittar man ju gott om, men det är svårt att hitta andra färger som ser bättre ut än svarta. Imorgon ska jag in och klämma och känna lite på dem.
Igår eller ja de blir ju i söndags, bestämde sig the crew för att dra på bio. Efter många om och men bestämde vi oss för Colombiana. Jag tycker att det var en riktigt grym film. Zoe Saldana är verkligen en grym skådis och hennes karaktär var minst lika grym, en tjej som är ute efter hämd och hon går i princip hur långt som helst för att få den. Det bästa va ju att det var en tjej i  huvudrollen, hon var så smidig och smart, vilket gjorde det mer spännande att se. Rekommenderar verkligen den om ni är ute efter en maffia/action film.

Träffade även på min söta pojkvän, tjejer håll er borta! Han är min! Självklart fick han en bamsekram, min kära tiger! :)
Jorden till Reema!

Haha har varit så upptagen de här senaste dagarna att jag knappt haft någon tid alls för mig själv. Har storstädat hela huset och nu har vi gäster hemma, nämligen en barnfamilj med två små pojkar. Ni kan ju förstå att jag har fullt upp, de vill röra på precis allt, dra i allt och lägga sig i allt man ska göra. Inte nog med det vaknar de ju super tidigt! Idag gick jag upp vid kl 7! Minns inte sista gången jag gjorde det på en ledig dag haha. Det var skönt i alla fall, har aldrig känt att en dag kan vara så lång. Såhär kommer det då att fortsätta framöver så det är väl bara att hålla en god min I guess.

Förutom det vill jag bara säga att jag saknar sommaren så sjukt mycket! Förstår inte hur jag ska klara av vintern alltså!
En härligt somrig bild från förra sommaren
En trend som jag verkligen har fått upp ögonen för är dip dye håret! Där det ser ut som om man har doppat topparna i typ karamellfärg. Det finns olika varianter, vissa som smälter in lite mer och vissa som verkligen sticker ut. Min favorit combo är nog rosa toppar på blont hår. Gillar också brunt och sen lite ljusare nyans av brunt ner till. Är faktiskt riktigt sugen på att göra det, vet dock inte om jag skulle passa men det skulle vara coolt i alla fall.
Har hunnit träffa bästisarna, känns som det var evigheter sen. Blev lite chill in da hood bara. Efter det har jag rensat hela min garderob! Jag har så svårt för att slänga kläder, vill helst spara allihop även om jag vet att jag inte kommer att använda dem. Är så inte bara gällande kläder utan typ allt, har en massa skit som jag sparat, men jag tycker det är så kul att titta tillbaka på det. Känner att det här kommer utvecklas till ett beroende, snart kanske jag får vara med på typ "maniska samlare" eller något sånt program. Jag skulle faktiskt själv inte bli chockad haha.

Jeansen uppvikta efter färg och nyans. Mörkare till ljusare, blå nyanser för sig, svart för sig och grått för sig. Sen är det en rad med "blandat" där det ingår färglada och mönstrade jeans. Sen finns jeansleggings och gamla jeans.

En gång i tiden var jag en jeans-älskare! Älskar fortfarande jeans, men inte på mig xD Äger bara typ Cheap Monday jeans, vilket har varit mitt favoritmärke i flera år nu! Sen kom jeansleggingsen och tightsen haha. Men här är i alla fall min lilla samling som jag så fint sorterat upp. Är egentligen riktigt pedant, men för lat också! haha så blir sådär super pedant när jag verkligen bestämt för att göra något.

Börjar med en ny kategori där jag kommer att lista tre låtar som hör ihop med varandra på något sätt. Ni kommer säkert förstå mer när det kommer igång. Eftersom jag kom på idén till detta när jag var arg haha så börjar jag med en lista på 3 låtar som jag lyssnar på när jag är pissed off!
Tokio Hotel - Scream

Avenged Sevenfold - Critical Acclaim


Disturbed - Down with the sickness
Kan inte förstå att det gått 10 år sen 9/11 händelsen. Det känns som om det var något år sedan man fick höra om detta. Det känns verkligen så overkligt, inte bara just denna händelse utan alla hemska händelser som man får höra om. Kan inget annat än att minnas dessa offer i mina böner.

Outfits och klä upp sig är alltid kul, men ibland räcker det faktiskt med något så simpelt som ett par svarta jeans, en vit t-shirt och en knut i håret.

För övrigt har dagen spenderats med Emiie, bror och Shirley! Hängt runt i Forum Nacka som framöver kommer vara ett av favoritställena att vara på. Både för omväxlingens skull och för utbudet.

THE perfect bag! Skulle mer än gärna vilja vara en stolt ägare till denna godbit.

Idag har jag mest vandrat runt på IKEA med familjen. Hann med en minirunda på stan också. Känner mig så, sjukt deppig alltså, jag vet precis vad det är och öppnar jag käften kommer jag inte kunna sluta. Jävla tankar stop stalking me!

Har varit uppe med tuppen idag! Vaknade vid 5- halv 6 och kunde inte somna om. Var rätt pigg när jag vaknade även med min täppta och rinniga näsa. Hatar verkligen att vara förkyld det är bland det värsta som måste finnas!
Jag har i alla fall hunnit vara ute på promenad och ätit frukost. Nu ska jag ordna lite grejjer och sedan dra mig till stan. Funderar även på att klippa mig och hittade här gamla bilden på mig, mitt hår har växt sjukt mycket! Är ändå sugen på att klippa det så här kort igen. Dilemma, dilemma, får se vad som händer när jag sitter under saxen.
Gammal bild från 2009
Litas i all ära, men är faktiskt helt insnöad på dessa skor. Vill verkligen verkligen ha dem. De känns så höstiga, typ perfekta "vardagsfina" skon. Fan att jag inte fyller år snart!
Henrykole.se 1630:-
Kom hem från jobbet för typ en halv timme sen. Hoppade av ett par stationer innan och promenerade hem istället. Lite motion är aldrig fel, men glömde min mp3 och ingen ville svara på mig så det blev jag och jag som fick gå då. Haha gick bokstavligen och pratade med mig själv högt och på engelska. Pratade om skillnaden mellan amerikanska och brittiska, normal eller?!

Dagen till ära går ju då till... Kaulitz tvillingarna! :D Även om jag inte är sådär obsessed längre så finns de ju såklart alltid där! Happy b-day!


Ett par helger sedan, då vi bilade till Dalarna, Leksand sommarland närmare bestämt. Stannade i Enköping för en sen middag och passade såklart på att ta lite bilder. (Inte direkt väldens bästa bilder, men ändå :) )