Hej!

Äntligen är våren här på riktigt! Jag hoppas på att det inte börjar snöa igen alltså *knackarpåträ*. Jag vet inte hur det är med er, men jag tycker det blir mycket roligare att klä på sig när det är så fint väder. Mer lekfullt, mer smycken och speciellt mycket färgglatt. Så nu har jag samlat på mig en massa smycken och accessoarer som jag längtar till att kunna använda. Här under är egentligen bara en liten del av vad jag lyckats samla på mig! Så nu har jag så det räcker och blir över.

Har fastnat för instagram! Så himla kul ju och man kan ju lägga upp lite onödigare bilder där. För er som vill följa heter jag reemacecilia, look me up! Uppdaterar rätt mycket där. Idag hade vi så himla fint väder här i Stockholm city! Började dagen med att åka in till stan och luncha och shoppa med moder min och sedan träffade sedan upp min kusin i stan som skulle spela upp sin egna låt på gatorna och promota den. Jag och Emiie hjälptet till med att filma, dela ut flyers, ta bilder och så klart moral support.

Lite instagram photos
Jag är så insnöad på vitt just nu, så himla fräscht till våren/sommaren! Kommer definitivt skaffa mig mer vitt i garderoben.
Allt från Gina Tricot utom de vida byxorna som kommer från Stylein


Varannan bloggare har redan bloggat om detta, men jag kan inte låta bli.H&M's fashion against aids kollektion det vill säga, har hängt med sedan första kollektionen och alltid köpt minst en sak från den, så det känns lite som min egen tradition. Förutom det har de ju alltid så snygga grejjer och inte är de efter detta år. Gillade dock när det var olika kändisar som designade, men det är ju alltid kul med något nytt. Har spanat in en rad plagg som ser spännande ut och kan knappt vänta på att få klämma och känna på dem när de kommer ut i butik.

HEJ!

Nu är jag tillbaka! Jag vet att ni har saknat mig! Haha eller inte... men det spelar ingen roll för jag har saknat bloggen och det är det viktigaste! Försökte med min design gick inget vidare och den är fortfarande helt sne, men jag orkar inte bry mig längre får fixa det samtidigt nu. Under perioden som jag inte har bloggat, har jag typ bloggat i "huvudet". Typ tänkt ut massa inlägg som jag kunde gjort, saker jag kunde lägga upp, tipsa om osv. Allt fast i huvuvdet haha. Så pausen har fått mig att inse att jag faktiskt tycker det är kul att blogga och inte bara gör det för ett "måste". Vi kör en mjukstart den här gången och jag ska försöka att uppdatera så mycket jag bara kan.

Ni har varit ett par som kikat in hela tiden och jag hoppas att ni fortsätter göra det!