Hej!
 
Jag har inte bloggar här på över en månad! Inte för att jag inte velat utan för att jag inte kunnat, men det har inte gått någon dag då jag inte tänkt på min stackars lilla blogg. 
 
17:e juli fick jag veta att min farmor gått bort efter att ha varit sjuk en längre period och morgonen därpå tog jag första flyget till Pakistan. Har alltså varit där sedan dess och kom tillbaka för en vecka sedan. Har haft lite grejer att röja upp och att ställa om mig, men nu är jag tillbaka.
 
Pakistan är liksom mitt andra hem, hur det än är, det känns som att jag lever dubbelliv, ett här i Sverige och ett där.Vi åkte alltid dit för min farmor och allt kommer bli så annorlunda nu när hon är borta, resorna dit kommer inte bli detsamma. Trots omständigheterna hade jag en bra tid där, saknaden är stor men det känns bättre att veta att hon slipper lidandet och är på en bättre plats.
 
Att åka dit är som att åka till en annan planet, allt är så annorlunda, speciellt i byn som vi bor i. Ingen internet, telefon eller annan sorts kommunikation för min del.Ska man försöka fixa internet så är det så otroligt segt, det tar typ ett par minuter att ladda en sida och vem orkar sitta och vänta på det. Det är som att gå på rehab det är faktiskt så otroligt skönt att bara stänga av allt från omvärlden och bara leva i nuet. Det är ju så otroligt svårt att göra det här, när det händer så mycket omkring. Pressen från alla håll, att prestera och alltid vara på topp. Livet känns bara så mycket enklare där. ÅH, jag vill tillbaka!
 
 
 En bild från norra Pakistan en helt annnan vy från hur övriga Pakistan ser ut...