Dessa sandaler skulle jag helst av allt vilja glida runt i nu i sommar OM kära sommar har lust att kika fram. Rätt enkla med en lagom crazy twist, det gillar jag! Funkar lika bra till vardags som till fest, så win win liksom!


Har fått tillbaka motivationen till att blogga eller har i alla fall blivit mer peppad på det. Har massa visioner i huvudet men vi får se hur mycket som jag kan överföra hit. Önskar att jag hade en trollstav och kunde dra ut mina tankar som Dumbledore praktiskt och enkelt som fan. Så slapp jag förverkliga mina visioner och kunde dela de hur enkelt som helst.

De senaste dagarna har varit upp och ner. I tisdags natt kunde jag inte alls sova, jobbade en timme och kom hem och somnade vid 4 på morgonen. Vaknade upp vid 10, så det var ju inte alls mycket sömn, var ute på vift mest hela dagen och kom hem vid 7 och klockan 9 skulle jag vara på plats på jobbet för mitt första nattpass ever. Slängde i mig mat, förberedde mig för jobbet och åkte dit. Där väntade ett 10,5 timmars pass, JA, 10 timmar, från 21 - 7.30, som kändes som en sjuk evighet personer jag sett kvällen innan sa tack och hej då och gick hem och kom tillbaka medan jag fortfarande var kvar, men räddningen kom till slut och jag kom hem halv 9 på morgonen till skinande sol och folk som redan var ute i god tid och hade påbörjat sin dag medan jag inte ens avslutat min.

Var så sjukt himla trött och tog mig äntligen hem till min älskade säng och somnade som en bebis. Hur typiskt är det inte att andra jobbet ringer mig vid kvart över 11 för att komma in dit vid 2 och jobba fram till stängning 20.00. Jahapp, knappt 3 timmars sömn och över till nästa jobb. Butiksjobb är ju inte heller det enklaste, med rean och allt som är igång nu så är det ju galet. Folk ska prova 20 plagg och sedan lägga de var som helst. Såklart ringde andra jobbet och frågar vill du jobba imorgon kl 7? HELL NO!

Ja, det var mina helvetiska dagar för er som bryr er och orkade läsa igenom. Nu är jag totalt slutkörd och ska se senaste avsnittet av Pretty Little Liars och sen soooova!

En sneakpeak på vad som komma skall...
Hur snygga är inte dessa nitade bustiers?! Tycker alla färger är sjukt snygga, kan inte ens bestämma vilken som är min favorit. Enkelt att matcha med jeansshorts eller bara ett par jeans, simpelt och fint.
Ni hittar den här!
Vet ni vad jag gör just nu? Haha ok inte för att någon bryr sig, men ändå, jag sitter och drömmer mig bort! Kollar upp massa utlandsresor, var som helst går bra, bara det är sol och en strand med fint turkost vatten! Vill byta miljö bara lämna allt och spendera tiden där man inte har några måsten eller saker att göra. Det känns verkligen som att en resa måste bli av eftersom att det ändå inte verkar bli något vettigt väder här. Kommer inte klara av att inte ha någon riktig sommar och sen fortsätta mot vintertider. Jaja har bokat in massa jobbpass nu så får se hur det blir, men som sagt man kan ju alltid drömma sig bort...

Faro, Portugal

Dubrovnik, Kroatien


Kos, Grekland
Igår firades midsommarafton med fint väder, dans runt midsommarstången och sedan en god middag med familjen och släkten. Skönt att man fick lite sol igår i alla fall, vilket var riktigt trevligt! Hoppas att ni också har en bra midsommarhelg!

En blommig klänning kändes ju bara som ett måste, tuffade till den lite med en skinn väst. (Bilden blev lite rolig pga skuggorna men fick ingen annan bra bild, så det får duga i alla fall)
Hej bloggen!
De senaste veckorna har det blivit en massa shopping, det är ju svårt att inte gå in i butikerna och klämma på allt nytt och fint som kommer in. Har i alla fall köpt in en massa sommarplagg som nu bara väntar på att få bli använda, men det är ju ingen SOL eller VÄRME?! Vi är ju snart i slutet på juni och jag har knappt invigt sommaren i barbent! Börjar bli sjukt trött på det är vädret alltså!

En massa påsar liggandes hos mig...

En hög av nya plagg som bara väntar på att få bli invigda!

Om man sorterar ut lite då, en himla massa shorts, fina sommarlinnen, blusar, långkjolar, jeans, och min favoritklänning från fashion against aids! Har lite presenter där i också som jag har fått.

...och över till galet mycket nya smycken jag har som också väntar och väntar. Jag, väntar, hon väntar, han väntar, de väntar, vi alla bara väntar?!?!