Hej hej!
När jag fick världens vilja att blogga så stod allt tomt i huvudet. Har loggat in flera gånger, tryckt på att skapa nytt inlägg och sedan bara stirrat på den tomma rutan. Så är det ju ibland, men nu lämnar vi det och övergår till vädret! Sommaren är hääär! Alltså det går ju inte att sitta hemma när det är så sjukt fint ute! Har varit ute och njutit hur mycket som helst av solen i veckan, fast än jag borde suttit inlåst och pluggat till ett prov som jag har snart. Idag var det samma sak, på något sätt lyckades jag ta mig ut en stund och svettas i värmen, ursäkten var ju att handla till Mors dag på söndag och det var ju faktiskt en bra ursäkt.

Bilderna är tagna med min xperia S och jag måste säga att kameran är grym!
Denna dag är ingen speciell dag, utan idag är det min födelsedag! Är faktiskt inte så mycket för födelsedagar längre, tycker bara det känns som att man blir en gammal kärring. Men har man nära och kära som uppskattar en blir det ju lite roligare. Igår blev det utgång och shots vid 12 slaget! Hade sjukt kul och det var grym musik. På morgonen kom familjen in och väckte mig med tårta och sedan blev det speciell indisk/pakistansk frukost på det och sedan middag med släkt och familjevänner på kvällen. Med andra ord en riktigt bra födelsedag!

Nu har jag typ för första gången i mitt liv skaffat mig riktigt bra smink. Jag är verkligen ingen smink människa, använder det knappt och brukar inte lägga ut så mycket pengar på det. Innan har jag bara använt mig av lite random smink, inget speciellt MEN, det är faktiskt ett måste att ha en bra bas i badrumsskåpet. Nu har jag äntligen något som jag kan kalla smink haha. Har ju världens sämsta bilder, men det går ju att se vad jag fick med mig hem. Gillar speciellt läppstiftet, härlig rosa färg inte alls för "mörkt" alltså det är inte lika mycket rosa som på bilden, den ger mindre färg vilket är bra för mig som inte använder läppstift överhuvudtaget. Sen så smakar ju den så himla gott!

Idag börjar min månad! Vilken respekt för detta, röd dag och allting haha! Supersoft dag med middag hos familjevänner blev det. Blev massa bilder på instagram, men inget till bloggen.

En bild från i slutet av sommaren förra året.