Nya favorittröjan från Gina Tricot!
Såg Breaking Dawn part 2 i helgen och GUD VAD BRA DEN VAR!!! Alltså kan inte förstå att den är slut! Inga mer twilight filmer att se fram emot! Kommer ihåg när jag fick veta om detta innan all hype. Ett par vänner brukade alltid prata om  boken och team Edward och Jacob och jag ba WTF?! Sedan läste jag boken och fastnade totalt! Slutet på filmen var ju så sjukt bra! Jag höll på att få hjärtattack till en början och ni som har sett den vet nog vad jag pratar om. Det kunde ju inte ha slutat bättre. Ska lätt se den på bio igen! :D 

 
 

Min senaste obsession är den här söta britten. Sjukt charmig, loveydovey, smörsång och musik som det inte går att sitta still eller digga till. Detta är alltså vad som får mig på fall haha SMÖR! ;) Alltså UK is on fire! Vilka bra artister de levererar! 
 
 Olly Murs ft. Flo-Rida - Troublemaker

Olly Murs ft. Chiddy Bang - Heart skips a beat
Olly Murs - Dance with me tonight
Hej bloggen!
 
 Har gymmat hela veckan så har inte haft tid att uppdatera. Är typ KÄR i gymmet! Åå det är så kul! Det är typ mitt nya place to be. Gym, massage och sen sitta och hänga med en kopp varm choklad. Det är ju bara för mysigt att dra till gymmet. Ser fram emot det så himla mycket. Har börjat gå på olika klasser och det är ju så mycket roligare än att slita på maskinerna. Idag körde jag dans och imorgon blir det bodypump! LÄNGTAR! Hade aldrig kunnat tänka mig att träna skulle vara så kul.
 
Resten av veckan ser också tight ut, men ska försöka med ett par uppdateringar. Bland annat om min nya musikaliska crush! Är på så bra humör alltså träningsmotivation, ny crush med bra musik och breaking dawn i helgen! 
Älskar mina nya jeans från bikbok!

Gårdagens. Älskar mitt nya "love" armband från Bikbok!
Hej!
 
Igår träffade jag tjejgänget och det var verkligen länge sen vi umgicks! Hade i alla fall sjukt mysigt. Började med feta hamburgares på texas burger och sedan blev det bowling och avslutades med drinks.
 
Idag blev det stan med N, är ute efter en jacka till vintern och ett par svarta jeans. Hittade värdiga kandidater men inget kändes som "it" så det får vara än så länge.
 
Med bästis min! Ser helt konstig ut men hade inga bättre bilder alls från kvällen så detta får duga helt enkelt.
Ser man på! Nu har Nelly fått in märket UNIF och jag bara älskar deras skor! Vet inte riktigt vilka som ligger bakom märket men har i alla fall följt en tjej som bara använder typ UNIF och gör reklam för det så jag misstänker väl att hon kanske har något med det att göra. Har i alla fall vetat om det här märket i flera år, men aldrig sett det här, så även om det är waaay out of min prisklass för dessa godingar så kan man ju fortfarande alltid drömma...
 UNIF/Hellbound/Nelly.com 2895kr för den som är sugen.
Har spenderat hela dagen i stan med Emiie! Vi är som helan och halvan alltså, det går att göra allt med henne! Vi var over excited över vissa saker så vi hade sjukt kul och shopping på köpet är aldrig fel!
 
RCUO0Q on Make A Gif, Animated Gifs
 
Fick roligaste kommentaren när jag jobbade natt igår. Jag och kvinnan som jobbade med mig satt och kollade på "The fast and the furious" och hon kommenterade direkt hur snygg Paul Walker var pch jag hade ju redan smält hundra gånger inombords så fort han kom fram i tv-rutan. Alltså han är ju bara för snygg! Efter en liten stund säger hon typ "åhh va söt han är! Du och han skulle passa så bra ihop. Ni skulle få jättevackra barn!". Haha asso först tittade jag bara på kvinnan, är hon seriös?! HAHA men jag kunde ju inte hålla mig ifrån att dra på smilbanden. Vilken kommentar alltså! Skulle det vara så att vi fick "vackra" barn ja då är det ju för fan hans förtjänst! 39 år och hot as fire alltså den där Paul. Har alltid haft en grej för honom och jag tror inte fast filmerna skulle vara lika bra utan honom. 
 
Här ser vi en trött tjej! Har åkt på en förkylning så man blir ju bara ännu tröttare. Inget ljus som kan pigga upp en heller. Det här mörkret spelar spratt på hjärnan, jag tror att klockan är typ 9 när den är 5 på kvällen liksom, man har ju ingen koll på tiden. Var ute med Emiie ett tag, båda hade lite grejjer att göra och sedan åt vi typ världens äckligaste kebab. Behövde bara dela med mig om hur äcklig den var.
 
Annars har vi ju kommit in på November månad! Denna och December är de bästa av vintermånaderna, well duuuh, Haha julstämningen gör ju att man klarar av den här biten av vintern. Det är ju de resterande månaderna som blir svåra att klara sig igenom. 
 
Nu blir det criminal minds på tv! Oh Dr, Reid I'm coming! hahaha