Idag är det ju Halloween, men blir inget firande för mig. Får se om det blir i dagarna eller inte. Var ju så peppad på att klä ut mig! Var egentligen sugen på att köra en favorit i repris men nu har jag nåt annat på G! Får se om det blir av så visar jag hur det blev. Blev så himla stolt över förra årets sminkning, jag som verkligen suger på att sminka lyckades faktiskt så himla bra måste jag säga.

Halloween 2011
 
Detta var alltså vad jag skulle visa för ett par dagar sedan! Köpte alltså Nicki Minajs parfym och jag tycker faktiskt att den luktar underbart! Mycket söt och typ sådär bubbelgumsrosa som det bara kan bli, love it! Fast det här är väl ingen parfym som jag kommer ha dagligen utan det är en sån som man plockar fram när man känner sig som Nicki haha, nej men den kommer väl åka på då och då. Blev dock liiiite besviken på flaskan, hade hoppats på att hennes mun var själva sprayen men det är bara "locket", det skulle ju ha varit så himla festligt annars.
 
 
 
Blev bodypump på gymmet igår. Det är så skönt att gå på klasser, först och främst är det ju så himla kul och man blir så peppad och sen behöver man ju inte tänka utan bara göra det som instruktören visar. Fick faktiskt inte så mycket träningsvärk som jag trodde utan det blev mest armarna som jag har ont i. Imorgon funderar jag på deadball eller core. Vet inte riktigt vad deadball innebär men låter intressant haha! Idag blev det en lugn dag hemma, hann dock med ett konditionspass, sprang 5km.
 
 
 
 
 
Har varit rätt upptagen med familjen hela helgen, men igår var det fest som gällde, nämligen Bollywood Dhamaka! En fest med typ bollywood/indisk/bhangra musik. Eftersom detta rinner genom mina vener så var jag ju tvungen att gå! Kom dit lite sent vilket var tråkigt för älskar ju musiken och skulle verkligen velat va där längre. Annars var det hur kul som helst! Helt underbart med såna här event alltså! 
 

Tog typ inga bilder från festen, så istället får ni se vad jag fick av Sephora. Nöjd med allt faktiskt! Parfymerna luktar super gott och lip balmen är min nya favorit, han bara måla ett lager nagellacket och tyckte det behövdes två för att få fram en lite finare färg så den måste jag prova igen.
Pjuuu! Har varit på Sephora's öppning i Täby idag. Kul! De hade satsat på stort med musik och utställning med modeller som var målade i body paint! Fick med mig fina presenter också som jag kan visa upp if someone cares haha. Juste ska ju visa upp en annan sak också när jag hinner fota! Förresten!!!! Höll på dö idag!!! Första snön för iår kom idag I can't believe this is really happening...vintern är på ingång! :( Har inte ens kommit över förra vintern och kommer inte åka till min tillflyktsort den här julen så jag är fast här! :( 
 
Så här såg jag ut idag :)
Har spenderat dagen i stan, var ute efter något fint men ingenting lockade idag! Fick med mig en liten present i alla fall som gjorde min dag. Ska visa den lite senare :)
 
 
Fet bomberjacka! Den kommer från H&M och blir din för så lite som 299:-.
 
 
Fick mig en positiv överraskning när jag fick veta att Nicki Minaj släpper sin debutdoft! Spännande! Den smyglanseras redan nästa vecka på Kicks för den som är sugen! Det ska tydligen vara en myskig doft och jag kommer definitivt att gå och lukta på den och jag hoppas den är sådär pinky pink barbieish som Nicki.
 
Nicki Minaj EDP Spray 50 ml……..445 kr.
Nicki Minaj Body Lotion 200 ml…195 kr.
Ska iväg på ett bankärende och sen ska jag berätta något riktigt kul! :) Annars så har jag pumpat de här tre låtarna den senaste tiden! Bara chill-mode alltså!
 
 
John Legend ft Ludacris - Tonight (Best you ever had)
 
Usher - Climax 
Jay Sean ft. Tyga - Sex101



Nyvaken och inte den fräschaste sidan av mig. 
Jag har världens problem med att hitta en vinterjacka! Alltså jag tror seriöst att jag inte har köpt en riktig vinterjacka sen åttan! Varje år väntar jag på att den perfekta jackan ska dyka upp och hela vintern hinner förbi utan att jag hittar en jacka. Har en som jag älskar men det är en höst jacka och den är inte så varm. Plus att den är så sjukt sliten nu. Är ute efter en svart kappa och en jacka som man kan ha till allt som typ parkas jackor. Får se om jag lyckas hitta någonting, här nedan har jag i alla fall spanat lite på nätet och hittat flera bra alternativ. 

1.Nelly.com 2. Gina Tricot 3. Nelly.com 4. Nelly.com 5. Nelly.com 6. Gina Tricot 7,8,9. Zara 10. Vila/Nelly.com 11. Bikbok
 
 
Unnar mig lite denna onsdagskväll. 
Invigde mina leojeans i dagarna och de är så bekväma! Vilket kap alltså! :) 
 
 
 
Hallå!
 
Jag har börjat inse att jag knappt 'är hemma om dagarna eller det har i alla fall varit så senaste veckan. Är jag hemma så är jag bara hemma. Livet alltså. Idag har jag varit upptagen med ett möte om ett projekt här i kommunen som rör ungdomar med utländsk bakgrund och religion i sydasien, Indien, Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka osv. Tog mig nästan hela dagen och efter det bar det av till familjevänner. Kom hem för ett tag sedan och nu blir det filmkväll med bröderna. Hunger games ska vi se! Jag har faktiskt hört mycket om den men har inte fått tillfälle att se den än! Så nu äntligen ska jag ta och se den och så har jag boken nu också så den ska jag ta och läsa.
 
Har hunnit samla på mig detta under veckan, det är ju svårt att gå runt i stan och inte köpa något liksom! Alla är galet bra fynd! Vita och leopard jeans för 79kr styck! Chocker halsbandet gav jag en tia för och lika så de andra smyckena! Så jag kan ju i alla fall inte klaga.
 
 
Hej!
 
Har varit ute typ hela dagen! Blev en sväng förbi stan och sedan bar det av till ett diskussionsmöte där vi alla pakivänner samlas och pratar om olika ämnen. En kul grej som vi har börjat med, både för att umgås mer och för att kunna diskutera allt mellan himmel och jord. 
 
Har gjort ett par fynd i dagarna som också ska komma upp!
 
Dagen blev inte som tänkt, har i princip tvättat hela dagen idag och varit allmänt seg. Vad passar inte bättre än att titta igenom sina fotomappar? Satt i allafall och kollade igenom lite bilder från Pakistan som vanligt hehe. Saknar ju det så otroligt mycket! Allting är så otroligt enkelt där, simple life, bara vara. Det är nog kontrasten som gör att jag älskar att vara där. Man stänger ut sig från allt, internet, mobil, omgivning, samhället och framför allt all stress och press som finns här.  Det känns som att livet går i 100km/h här och när jag åker dit får jag helt enkelt bara stanna upp och vara. Mitt största bekymmer är väl vad jag ska ha på mig och jag bryr mig inte ens om hur jag ser ut där, så ni kan ju tänka er hur chill det är. För att sedan kom tillbaka till verkligheten, jobba, tänka på framtid, prestera på alla håll och kanter. Pakistan är min flyktort, min räddning för att överleva i den här världen. Jag blir en annan person där, Sverige känns bara som en dröm och tankarna som är vardag här är som bortblåsta. Oh, how I miss you!
 
Bjuder på bilder som inte alls har något med texten att göra förutom att de är tagna i Pakistan haha. Är inte apor bara för söta? Finns en massa apor där vi bar och de brukar hålla sig längs vägarna för att få mat av turister som åker förbi. Det har ju blivit en "business" för många, de står längs vägkanten och säljer majskolvar som man sedan kan mata aporna med. Vilken turist attraktion vi fastnade och bara gav och gav tills vi insåg att vi slösat lite för mycket på majskolvar, men aporna var ju så söta att man inte kunde låta bli. De små aporna var ju sötast, mammorna var galet overprotective så de var lite läskiga, Kan tänka mig att många måste kiddnappa de små bebis aporna för att sedan utnyttja dem som cirkusdjur osv och då är det ju förståeligt att de håller hårt om sina barn!


 Hur söt är inte den här lillen?!

 
 
 
 
 
 
 
Hej hej!

Igår natt innan jag la mig hade jag världens pepp och motivation till att morgondagen skulle vara en av förändringarnas dag. Måndag den första oktober det finns ju liksom inget att skylla på. Nya tag, nya chanser och vad passar bättre än början på veckan OCH början på månaden?!

Dagen gick inte precis som jag hade hoppats på. Fick en smäll på käften av ödet direkt. Varje gång jag försöker resa mig upp känns det som om ödet bara står där för att slänga ner mig igen, men nu jävlar ska kolen bli till glöd och glöden till eld! Jag har fortfarande en löprunda som står på schemat och jag ger inte ödet en chans till, träningskläderna är på och löparskorna knutna, det finns ingen ursäkt kvar. 

Ett av mina mål i oktober är även att den här stackars lilla bloggen ska fyllas med åtminstonde ett inlägg per dag. Jag vill ju så gärna dela med mig, men oftast så vill ju inte min hjärna och kropp samarbeta och får jag ihop dem två så vill ju inte tekniken samarbeta med oss. Bara massa gnälliga ord från mig känner jag, men det här är enda stället jag har att dela med mig av, så mycket sånt blir det ju här. Imorgon dock ska jag INTE klaga utan då får ni lite inspiration! 


 2 bilder från när jag var i Pakistan. Vi åkte till en väldigt vacker plats i Norra Pakistan, där det bara är typ berg och dalar. Här står jag under en glaciär som har smält.