Hey everyone, long time no see innit. Haha där kommer brittiskan fram, älskar ordet innit haha. Helgen var ahhmazing, hade sjukt kul, summerat i 4 ord, drinks, shots, drinks and drinks. Inget festande, men drinks med en grupp portugieser blev det och en sak jag lärde mig var att de är roliga att hänga med, men de kan för fan inte bestämma sig haha. Vi skulle ut men vi väntade på en av deras kompisar som tydligen visste bra uteställen och ja, ca 2.00 har vi tagit taxi 2 gånger till två olika ställen, inte ett spår av en klubb i närheten, ingen fattar vad som händer alla verka superlugna som att kvällen precis har börjat. Till slut bestämde jag och D oss helt enkelt för att åka hem istället. 
 
Sunny day = funny day! Idag var det vårväder i London, jag passade på att träffa upp roomie på min galet långa håltimme som är från 10.30-15.30. Vi åkte och fixade naglarna. Hade egentligen inte tänkt att fixa mina men eftersom jag precis hade klippt ner dem, men slutade med att lacka dem i alla fall. Hade sjukt kul på salongen! Drev med kineserna som jobbade där, de måste ha drivit med mig på deras språk så mycket som de pratade. Jag satt nämligen och tog selfies och var motsatsen till diskret om det haha. Sedan började jag skoja med dem om att ge oss student rabatt så jag slutade upp med att betala 6 pund för mina naglar :)
 
Efter det åkte vi in till stan och käkade kinesisk street food. Jag älskar det stället, så sjukt gott, men min roomie var väl inte like hype på det. Juste, fick en nära döden upplevelse också när vi hittade en random affär som hade typ grymmaste sneakersen, jordans, limited editions and so on. Det var saftigt pris på dem dock så det är väl bara att drömma vidare.
 
15.30 blev det dags för Marketing lektion, som är en av mina favoritlektioner denna termin och den andra är spanska, resten är meeeh. Har min lilla marketing grupp nu och vi har så kul på lektionerna. Sedan blev det att bege sig hem och träna ett pass Insanity.

Mina och roomies naglar efter
 
Rockade mina grapes idag
 
 
 
 
Hej!
 
Blev en spontan helg hem till Sverige i fredags, därav den utebliva uppdateringen. Det blev alltså så att jag bokade biljetter på morgonen och tog flyget hem till Stockholm över helgen (Tack vare en speciell person <3). Hann i samma veva förvandlas till en födelsedagspresent åt min käraste Emiie. Blev en surprise för alla faktiskt ingen utom min pappa visste att jag skulle komma, så det var rätt kul. Kom hem igår natt och idag var det tillbaka till unilife. Kändes skönt med en paus faktiskt, även fast det bara var över helgen. Om två veckor åker jag tillbaka för en lite längre period. 
 
Var för lat för att träna idag, men tvingade mig själv och motiverade mig med att ha på mig mina nya träningsskor. Tänk vad lite materiella saker kan göra! Nu ska jag ta tag i lite mail innan jag ska sova annars kanske jag inte har någon el i lägenheten hehe. 
 
Nya träningsskor!
 
Hallå!
 
Hade en marketing presentation idag och tror att den gick bra. Hoppas i alla fall på det bästa. Tycker för övrigt det faktiskt börjat bli skit kul i skolan! Har lärt känna så många människor nu att det knappt går att gå igenom skolan utan att träffa på någon. Träffar nya människor hela tiden vilket är skit kul. Önskar nu faktiskt att jag bodde lite lite närmare stan. Det är inte så farligt nu ca 25-30min, men nattetid blir det super jobbigt då det tar ca 1,5 timme med buss hem. Annars är jag supernöjd med lägenheten och läget, problemet är just att man vill vara lite närmare allt så att man inte behöver räkna med så mycket restid. 
 
 
Hello!
 
Sitter och jobbar med en Marketing presentation som jag har imorgon. Har så sjukt mycket att göra både i skolan och utanför med lägenhet och sånt. Fullt ös alltså! Är ju student rep på skolan så har massa möten och sånt som jag behöver lägga tid på, samt såklart hela tiden vara aktiv och göra studentlivet bättre och lättare. Det tar så mycket tid och energi. Sedan läser jag ju max antal kurser vilket betyder att det är extra mycket plugg. Så är livet just nu, men det känns skönt att man ändå är på right track så att säga. 
 
 
She is vulgar, she is nasty, she is provocative and she is abso-effing-lutely awesome! Vet inte varför, men diggar Miley. Hon har en grym röst och är så sjukt cool och snygg. Hennes klädstil är också grym - dvs de gånger hon faktiskt har på sig kläder och inte bara högmidjade trosor haha. 

 Älskar speciellt, outfiten längst till höger med jeansen!
 
 
Det här är en favorit outfit från förra veckan. Svart, svart, svart funkar alltid! Mixat med guld och röda läppar och det är en hit.   
 
 
Hello!
 
Ska alldeles snart ha en lektion som heter Child psychology, väldigt intressant. Handlar om hur barn utvecklas, olika teorier och om olika psykologiska sjukdomar som barn har. Mest kända teorin har nog alla hört talas om - Freud psykadinamiska perspektiv. Hann med lite lunch och häng med ett par svenska vänner också. Alltid kul att träffa på svenskar här i London tycker jag. Nu ska jag fokusera på lektionen! Pusshej!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den här väskan är definitionen av perfektion. Perfekt på alla möjliga sätt. En sån väska som funkar till allt. Oh, and did I mention? Typ varannan tjej i min skola går runt med en sån. Jag själv kan inte ens i mina vildaste drömmar ha råd med denna. Så den här drömmen förblir nog en dröm ett bra tag till. Om inte någon donerar typ 20 000 till mig hehe. 
 
 

Tjena!
 
Sitter i skolan just nu och har håltimme. Förra terminen satt jag bara i ett tomt klassrum med 2 av mina favoritkompisar, Sony och Acer aka. Mobil och laptop. Nu har man lärt känna massa människor och jag brukar lämna mina vänner åt sidan och socialisera och luncha på håltimmarna istället, mycket trevligare! 
 
Just det! Det är strejk på tunnelbanorna i London, vilket resulterar i K-A-O-S! Det tog mig 45 minuter och 2 byten mer än vad det brukar ta. Samt att trängas med, om möjligt, ännu mer människor än vanligt på tuben. Detta ska alltså hålla på hela dagen idag och imorgon också, trevligt trevligt. Nu ska jag se till och få lite saker gjort. Hörs sen.
 
 
Inne på Februari är man redan! Sjukt så fort det går. Det känns som om det var någon vecka sedan man firade nyår och bara nån vecka sedan jag kom tillbaka till London. Nu är jag inne på tredje veckan i uni och det börjar bli mer seriöst. Innan det blir för seriöst hinner jag umgås lite med vänner och ha kul hehe. I lördags var vi ute på en klubb som heter Cuckoo, det var som alla Mayfair klubbar här i London, no biggie för min del, men de spelar faktiskt alltid bra musik här. 
 
Idag har vi faktiskt sol här i London och jag passade på att äta lunch ute i solen med några vänner. Nu väntar jag på att min lektion ska börja
 
Jag, Jess och Katie