Hello!

Har håltimme nu till kl 14, så sitter här och skypear och bloggar lite. Ska snart iväg och äta lunch med en vän från skolan.. De kul hur lektioner genererar allt annat kreativt än det man ska göra. Brukar alltid sitta och rita mina "potential tattoos". Den här brukar jag oftast göra, gillar den starkt ser så snyggt ut! 
 
 
I helgen blev det en spontan utgång som jag inte ångrar. Träffade faktiskt ingen mindre än ASAP Rocky! Han gästade klubben Libertine här i London och jag var ju bara tvungen att gå. Fick skaka hand med honom, men det blev ingen bild. Hade sjukt kul, musiken är alltid så bra här att det är svårt att stå still. 
 
Mina main chicks! 
 

God morgon!
 
Sitter på en super tråkig lektion nu och jag försöker verkligen koncentrera mig. Ja, ni ser ju hur det går haha, stter och bloggar istället. Läraren skulle passa perfekt i en Harry Potter film, han påminner mig om Professor Snape haha.
 
Andra veckan har börjat i skolan och hittills har jag inga frånvaron, hoppas på att hålla detta så länge det går. Det är ju så himla strikt här, kommer man in en minut sen räknas man som frånvarande och man får max ha 6 frånvaron från varje klass. Om man får mer än 6 frånvaron måste man hoppa av klassen. Det blir väldigt svårt för en tidsoptimist som mig förstår ni. Som tur är kom jag PRECIS in i tid idag hehe.  
 
All white errthang igår.
3 rosa favorier hos mig. Ett fräscht rosa nagellack från OPI, en ögonkräm från the body shop och nya favoritparfymen Gucci flora.
 
 
 
 
Ligger i sängen helt utmattad och trött. Har bytt rum med min roomie nu så jag har det som är mindre. Medan jag ligger här i min hårda, låga säng så kan jag inte hjälpa att drömma mig bort till detta rum. Vitt och drömlikt i all ära, men tror fanimej det här rummet är bland de mysigaste jag har sett! Hade jag haft möjligheten skulle mitt rum se ut så!
 
Förutom detta så är första skolveckan nästan avklarad, sista dagen imorgon. Är rätt nöjd med klasserna jag har den här terminen och är sjukt peppad på att det drar igång på riktigt. Är så jäkla motiverad den här gången och jag hoppas verkligen att det håller i sig till slutet då jag behöver den som mest. Har varit duktig och fixat allt administrativt strul redan nu och inte sparat det till när jag verkligen är tvungen. Har dragit igång med träning också och sötsaksförbud. 2014 börjar bra! 
 
APRIL
Året rullade på och man såg fram emot sommaren. Började bli mycket press i plugget, massa inlämningar, prov osv. 
 
Var på ett litet bröllop, till en av Zayn Maliks bättre kompisar! JA, THE Zayn Malik hehe.
 
Många långluncher med vänner.
 
Hmm, London utan att festa? Haha klart jag klämde in ett par utekvällar.
 
MAJ
 
I början på maj slutade jag min första termin som gick rätt bra för att inte ha pluggat på ett bra tag.
 
Dags att åka hem efter första terminen i London! Såg fram emot nästan 4 månader ledigt!
Firade födelsedagen med bästa vännerna.
 
 Lite outfits.
 
 
JUNI
 
Brorsan tog studenten.
 
 Jag på hans studentdag, en typiskt varm och fin sommardag.
 
 Började för typ 3:e året i rad att sälja jordgubbar... Ibland fick man chocklad av kunder :)
 
Passade på att umgås så mycket som möjligt med nära och kära.
 
 
 
 
Back in London babyyy!
 
Landade på brittisk mark igen igår och har precis avklarat min första dag i uni efter lovet. En kul grej som hände var i allafall att jag träffade en gymnasievän som jag inte träffat på typ 4 år och vi var på samma flyg till London och bor rätt så nära varandra. Har dock lite blandade känslor över att lämna Sverige, en del av mig finns kvar där. Eftersom jag ändå var tvungen att åka, så är jag typ tvungen att inse faktum och börja peppa för den här terminen. Känns skönt att komma igång med rutinerna efter ledigheten, börja träna, äta bättre, plugga osv. Tror det här året blir grymt or I'll make it awesome haha.
Jag, roomie och Jess idag när vi provade på håriga mössor.
 Har gått och blivit förkyld! GAAAH så jobbigt, man är seg och trött hela tiden och vill bara ligga i sängen och dega. Sista veckan nu innan jag åker tillbaka till London också, vet inte riktigt hur jag känner, vill inte åka riktigt än. Tiden har gått alldeles för fort.Vill vara kvar liiite liiite till. Samtidigt är jag taggad på att börja allt igen, plugg, träning, blogg allt. Next monday, next round, HIT ME!
 
Fett suuur, haha men tro mig hade SJUKT kul. Bild från nyårsafton.
 
Över helgen så var jag på kryssning i Tallinn med familjen. Hade inte alls lust att åka alls men eftersom familjen redan hade bokat det så hade jag inget val haha, men det blev en rätt rolig resa ändå! Första resan 2014! Det var skit kallt där, så hann inte se så mycket, men det verkade i alla fall vara en fin stad med mycket kultur och gamla byggnader. Sedan hade jag ju rätt kul på båten också. 
 
 
 
 
Brorsan och jag
 
Tallinns gamla stan!
 
 
Marknad 
 
Önsketräd 
 
Karaoke på kryssningen, vi hade skit kul!
 
Fett suuur jag ser ut att vara haha
 
I kapten stolen därifrån de styr allt!
Följer väl trenden och kör en liten årsresumé. Det är alltid kul att titta tillbaka på minnen och inse hur mycket man faktiskt har hunnit med och hur mycket man har utvecklats som person. 
 
Januari
 
 
Det största jag har gjort detta året och i och för sig i hela mitt liv var beslutet att flytta till London på egen hand! Ett av de bästa beslut jag har gjort i mitt liv. Självklart har det inte varit en dans på rosor utan en av de jobbigaste perioderna i mitt liv, men jag har lärt mig så mycket utav det.
 
Ett utdrag från bloggen som jag skrev förra året precis när jag hade flyttat dit: 
 
"Ok, har varit här i London sedan tisdags och det enda jag känner just nu är hemlängtan! Har egentligen inte "upplevt" något än, men just nu känner jag bara att jag vill släppa allt som det är och lägga mig under täcket i min säng, i mitt hem. Har en inre battle med mig själv just nu, men jag är en sån där tävlingsinriktad människa, så jag kommer inte att ge upp. Så här känner väl alla som lämnar allt bakom sig och ska börja om på nytt antar jag."
 
Att lämna allt bakom mig har varit tufft, men jag vet att jag har min familj och mina nära bakom mig. 
 
Februari
 
Började trivas lite mer i London. Skaffade nya vänner och åt mycket gott! Att gå till skolan kändes som en dröm, tycker skolan är så fin! Men drömmen blev ju lätt till mardröm när plugget blev för mycket hehe. 
 
Passade såklart påatt turista mycket, här i Picadilly circus. 
 
Första gången jag provade på Nandos som jag hade hört så mycket om. En av mina favoriter i London!
 
Mars 
 
Gick rätt bra i skolan! Hade ju inte pluggat på ca 2 år!
 
Flyttade in till mina kusiner! 4 pers i ett rum kan bara beskrivas med ett ord - KAOS! Haft de roligaste och galnaste dagar och nätter med dem. 
 
Blev lite för mycket onyttigheter när jag flyttade in hos dem! Saknar den här pizzan! 
 
Åkte hem första gången efter att ha spenderat 2 månader i London utan att träffa familj och vänner! Här i en Paki outfit från påsken. Det var här min Ryanair incident hände. Fick alltså inte åka med för att min väska var för stor. Skit bolag, fick spendera natten på flygplatsen, köpa en ny biljett åka morgonen efter, få mina helt nya VS bodysprays bortkastade, som tydligen gick igenom security kvällen innan. OCH åkte ändå med samma väska som nu också fick plats i deras lilla korg-grej. The full-version har mina vänner och familj fått höra haha. 
 
 
 
Hej bloggen!
 
Gott nytt år, först och främst! Det var ett bra tag sedan sist. Ska sluta med löften som jag inte kan hålla och försöka sätta upp mål och sträva efter att uppnå de istället. Ser fram emot 2014 och vad det här året har att ge. Är faktiskt peppad på detta år. Hoppas det här inte bara är en breeze av "new year, new me" bullshit som bilden som har cirkulerat runt ganska mycket under nyår haha, hoppas att det blir mer än så. Let's make 2014 a year to remember!