I lördags åkte när vi åkte med båten passade vi också på att ta en rundttur runt den vackra staden Cesme! Riktigt mysig liten stad längs havet. 
 
Haha, den här tjejen vill alltid ta selfies med mig för att jag "är så bra på att ta dem". Selfie-queen de kallar mig.
Victor Kruuuum! haha nej men min personliga fotograf och sharing buddy genom resan. Han heter Krum så alla kallar honom Victor Krum från Harry Potter.
Middag på båten
 
Helgen var grym! I lördags åkte vi ut på en båtresa i Cesme, en stad lite utanför Izmir som är känd för sin fina strand. And oh boy was it amazing! Vi åkte runt i en supernice båt, med solstolar och DJ och stannade på 3 olika ställen för att bada. Vissa ställen var inte någon riktig strand utan vi hoppade från båten rakt in i havet! Jag som är världens fegis vågade knappt simma på första stranden, men på tredje stället var det #yolo som gällde! Haha hoppade från båten rakt in i havet OCH vilken känsla! Adrenalinkick på hög nivå. Jag tycker det är lite läskigt med vatten och speciellt hav eftersom jag har en för livlig fantasi haha. Men jag gjorde det och för någon annan betyder det säkert inte mycket men för mig betyder det väldigt mycket!
 
Förutom det så hade vi en DJ och bar på båten, så jag och två killar startade typ världens fest! Vi flyttade på solmadrasserna och jag bad DJ:n sätta på lite hiphop ropade på ett par och vi började dansa. Tillslut var alla där och dansade som fan och drack och när vi närmade oss land hade vi värsta festen på gång! Det fanns två andra båtar och vi körde in mellan dem och ALLA stirrade på oss haha. Två personer simmade till och med från deras båt till vår och dansade lite. Sjukt kul var det! I guess the party don't start till I walk iiinnnnn! hahaha,kul att vara partystarter.
 
 
 
 
Hej!
 
Så, första "outiften" utanför Gediz University. Det ser mer ut som någon resort tycker ni inte? De håller det så rent och fint här. Riktigt varmt är det också, men klagar inte över värmen. Har hemlängtan och snackar allas vårt Sverige. Kanske för att allt är där hehe. Om 5 dagar återförenas vi igen, räknar varje minut. 
 
 
Hej!
 
Det har inte varit så mycket bloggande från mig på sistone. Fall 7 times, stand 8? Jag forstätter haha. Just nu är jag i Izmir, Turkiet och smälter snart bort i värmen. Är här på en intensiv kurs från mitt universitet från London som samarbetar med Erasmus som anordnar dessa "summer school programmes". Det är 13 olika universitet från hela Europa som är med så vi är väl nästan 50 personer här.
 
Jag hade sett fram emot denna resa rätt länge, men när det kom till kritan så var omständigheterna inte de bästa till en så lång resa. Detta är fjärde dagen här och jag har känt mig väldigt nere sen dag 1. Har aldrig känt en sådan stark hemlängtan som jag gör just nu. Jag skulle kunna ta flyget hem nu i denna skrivande stund om jag kunde. Missförstå mig inte, det är inte något dåligt som har hänt, men jag tror bara att jag inte var i rätt mode för att utföra denna resa.
 
Har träffat trevliga människor och vi har kul, men det känns som att jag inte kan njuta fullt ut. Enda som egentligen har att klaga på är de långa skoldagarna i värmen, men eftersom det är intensivt så blir det ju så. Vi är på Gediz University här och det är cirka 45 min ifrån där vi bor. Bussen åker 8.45 så innan det vill man ju såklart passa på att njuta av Hiltons 5-sjärniga frukostbuffé. Med andra ord, tidiga mornar, sena nätter. Har inte hunnit se så mycket av staden än faktiskt då de mesta stänger när vi kommer hem, men i helgen ska vi turista! Hoppas på att jag inte känner mig så nere då. Det är en fin möjlighet jag har fått och jag vill gärna ta vara på den.
 
Gediz University, Izmir, Turkiet