Jag och två från vår student council har suttit och promoted olika kommande event på skolan i matsalen. Har varvat detta med två möten, ena av dem angående Turkiet resan i Juni *excited*. Det andra mötet var med student council så vi slipper ses senare ikväll. Nu sitter jag på  lektionen, vi hörs senare! 
 
 
Good morning!
 
Sista dagen på min skolvecka idag, yaaay! Känns skönt som fan, vem ser liksom inte fram emot ledighet och helg?! Varje vecka känns som en milstolpe, det är bara att tänka one more week to go efter varje helg. Veckan har inte bjudit på så mycket skoj eftersom jag varit för lat för att faktiskt göra något. Helgen kommer att bli mycket bättre hoppas jag på. Hoppas ni får en bra dag!
 
En helt underbar klänning jag provade i helgen! 
 
Ja, jag har blivit knäpp. Jag har fått för mig att blont kaaaanske kan funka på mig. Men mitt medvetande säger till klart och tydligt att jag kan fortsätta drömma. Jag är en sån där hoplessly hopeful person. Har lite för mycket hopp ibland, men såg dessa bilder med Beyoncé och fastnade helt. DAAAMN, vilket hår. Jag.vill.bli.blond. I denna exakta stund, så kände jag när jag såg dessa. Mycket hairtalk going on, men aah är så indecisive att det är sjukt. Beyoncé ser ju såklart flawless ut i detta som vanligt, är det nåt kvinnan inte kan se bra ut i?! Well let's see how operation "Wanna go blonde" går. 
 
 
AHH! Har fastnat för Chris Browns nya låt loyal. Ännu mer för hans S-T-I-L. HELLOOOOOOOOOO?! Suits and tie i all ära, men detta går ju rakt in till hjärtat. Det går ju inte bara att inte vända blicken när någon går förbi klädd så här hehe. 
 
 
 
Hur fett är då inte detta? En collab mellan Nike och Givenchy är inte helt fel! Diggar dessa som fan. En färgklick men fortfarande inte all over the place. Känns så där laidback snygga om ni förstår vad jag menar. Ute just nu for the lucky ones, as for me så kan jag fortsätta drömma.
 
 
 
 
 
Igår var jag som sagt i Westfield hela dagen. De sjukt hur vi tjejer orkar spendera så mycket tid och gå runt i affärer. Haha work out for sure. Spenderade typ 6 timmar där haha. Blev inte något märkvärdigt köp för mig, men roomie fick med sig hem ett par saker. Bästa av allt var ju då att vi träffade Bluey Robinson! En av sakerna jag älskar i London! You never know who you'll meet. Mellan butiksrundorna, satt vi och åt och vilade vi fötterna. Jag och roomie har ju bestämt att vi ska bli bättre på att uttnyttja våra helger och göra lite mer roliga saker. Speciellt när det börjar bli så fint väder här. 
 
Beautiful roomie <3
Enda lyckade bilden på oss efter x antal försök
 
Oreo och coconut glass!
 
 
Har världens lust att göra något med mitt hår! Det är så himla svårt med just min hudton att göra något kul eftersom det knappt är något som passar förutom mörkt hår. Jag är liksom inte ljus och inte brun utan nån cp färg. Är så sjukt sugen på färga det som Ciara på första bilden både färgen och frisyren är to die for! I think the #pakigirlproblems #notbrownnotwhite
 
 
 
 
 
 
ÅHHH! Träffade på ingen mindre än Bluey Robinson idag när jag och roomie var i Westfield! Så sjukt kul! Jag som vanligt råkar ju alltid skämma ut mig, Sarah kom mot mig och jag ropar på henne och säger, "Ta bild på oss fort, han är skiiit känd" och han svarar tack så mycket. Jag fick typ en hjärtattack! Han är ju halvsvensk och förstår svenska haha. Han var i alla fall skit söt och snäll. Riktigt kul att få träffa på honom. Det är stunder som dessa som man verkligen uppskattar sin tid här i London. Alla roliga människor och upplevelser man får. Irreplacable. 
 
 
 
Just nu - på nattbio med roomie!


Hej!
 
Har precis avklarat lite skolarbete och ätit middag. Känns så hima skönt! Nu har jag helgen fri. Är förövrigt tillbaka i London. Veckan som gått har varit ett helvete, men ser fram emot nästa vecka. Har helgen på mig att samla på mig krafter och hoppa tillbaka på fötterna igen. Nu blir träningen ännu mer seriös, för nu j*vlar ska jag ha en beachbody! Nog om det, lite senare ska jag och roomie på nattbio. Det bästa med London! Det finns ALLTID något att göra. 
 
 
 
En trend som kommer att synas mycket i vår är midi skirt, tycker det är skit snyggt, men är osäker på om det är jag. Jessica Alba bar i alla fall en killer outfit med midi kjolen som jag diggar som fan. Blandar lite sött med hårt och svart vilket kan funka för mig.HM har fått in dessa två som ser riktigt fina ut. Ska prova mig fram lite om denna trenden funkar för mig. 
 
 
 H&M, 299:-
 
Idag gäller det! Nu börjar mina två intensiva mid-term dagar och sedan flyger jag hem till Sverige på torsdag. Idag står först en presentation om intelligence för kursen child psychology på schemat, följt av ett spanska prov. Imorgon blir det ännu värre, microeconomics prov 9 på morgonen och sen marketing på eftermiddagen. Har jag börjat plugga till någon av dem? Svar: nej. Kollade igenom lite av ekonomin igår, men är helt körd för marketing. Får hoppas på det bästa. Har fem timmars håltimme också som jag kommer behöva utnyttja till max. Wish me luuuuck.
 
Hallå!
Som vanligt har jag lyckats samla på mig allt plugg till sista minuten. Får se hur jag klarar det den här gången. Har 3 prov och 1 presentation som jag ska göra under 2 dagar, imorgon och onsdag sedan har jag ju typ 10 timmar av Rosetta Stone att göra klart till torsdag. Sen flyger jag hem till Sverige på torsdag. Några intensiva dagar blir det, därför kommer det inte heller vara mycket uppdatering här. I'm sorry I know you are dyyyying to read my updates haha. Ni får helt enkelt hålla ut mina kära läsare och önska mig lycka till. 
 
 
Bild från i somras, kom tillbaka!
 
Första Mars redan!
 
Tiden flyger förbi och våren är redan på ingång. Skönt, för jag är ingen vintermänniska. I Torsdags åkte jag till Maya direkt efter skolan för one night in Knightsbrigde, för er som inte vet är det Londons lyxigaste område. Jag kände mig verkligen som Dan i Gossip Girl som skulle till Upper East Side för första gången. Vi åt middag och hade tjejsnack, men sen så bestämde vi oss för att möta upp hennes kille och hans kompisar för att röka lite shisha.
Efter det blev det en liten rundtur i hennes killes bil och sen gick vi hem igen. 2 på natten fick vi för oss att twerka haha så vi stod där framför spegeln och försökte på oss det. 
 
I Fredags mötte jag upp Isabelle, som jag inte träffat på typ 4 år! Vi tog en runda på stan, lunchade lite och catchade upp på vad som händer i livet. Sen mötte jag upp Chiedza och vi gick till Salsa night - ett event på skolan och försökte lära oss salsa. Det var första gången jag gick på ett av skolans event, eftersom jag var med och arrangerade haha, men vi hade sjukt kul. Efter salsa kvällen mötte jag och Chiedza upp Justine för lite sen middag på GBK - ett riktigt bra hamburgarställe. Däckade hårt när jag kom hem, haha som ni ser var det fullt upp, hann inte ens komma hem emellan. 
 
Idag har jag dock bara stannat hemma, fick cancel alla planer, hade tänkt att ha en hemmafest hos mig och sedan dra vidare, but ain't nobody got time for that! Istället blev det att städa hela lägenheten som var superskitig och sedan 3 timmar Rosetta Stone (språklärningsprogram) för spanskan som ska vara klar. Tydligen ska det ta runt 13 timmar att göra klart *shootme*, sedan har jag 3 prov och en presentation som jag också ska plugga till. Så ni förstår varför jag kommer att vara inlåst resten av helgen. 
 
Hoppas ni har en roligare helg än min i alla fall!