Var verkligen tvungen att blogga om denna kollektion, jag älskar verkligen dessa collabs med H&M även fast jag sällan faktiskt köper något. Bara att titta hypea, önska, dregla, klaga och sen komma över det haha. I detta fall önskar jag ännu än gång att de alldeles underbara klackarna kunde bli mina. Eller ja, precis allt ovanför skulle jag inte heller tacka nej till. 
Hej bloggen!
 
Jag lever! Sååå life update so far, halva skolterminen har redan gått, tiden går så sjukt fort. Behöver verkligen satsa på andra halvan för det går inte så bra som jag velat. Nu blir det strikt, hittills går 3 av 6 klasser bra, vilket behövs ändras på snarast. Dags att ha koll på läget. Längtar fan bara tills detta är över. Om dagarna hinner jag knappt någonting och på helgen försöker jag vara levande, när ska man hinna fokusera på plugget?! Well, well. Idag blir det i alla fall drinkar i Shoreditch, skulle egentligen på Regent's halloween fest men ähh skippar det. Försöker komma igång med bloggen nu för har så mycket inspiration, så håller tummarna att det blir mer uppdatering från och med nu!
 
Fotade dessa lite fort med roomie innan kameran dog. (Mitt smink ser lite skumt ut pga ljuset)

 
Har förälskat mig i denna perfekta svarta jumpsuiten! Perfekt när man vill vara festlig men inte vill ha på sig en svart klänning haha. För svart ska det ju vara. 
 
 Kommer från Make way på Bubbleroom och hittar den här.
Hej bloggen!
 
Det har varit ett par tuffa veckor för mig, därav min frånvaro på bloggen. Nu börjar bitar falla på plats. Har flyttat in i min lägenhet (F-I-N-A-L-L-Y), har som tidigare nämnt att jag sovit hos flera vänner tils jag fick eget. Hade endast min resväska och visste knappt vart jag skulle ta vägen, som tur är löste det sig med en räddare i nöden till vän. Hade dock inget internet förutom i skolan och i och med allt som hände runt om kring kände jag inte för att blogga. Kämpar samtidigt på med skolan, men nu ligger jag lite efter igen. Förhoppningsvis klarar jag mig nästa vecka ut då vi har mid-term break. Vad tiden går snabbt! Halva terminen snart avklarad.
 
Har i vimlet av bekymmer haft den värsta svackan och fick veta att min stackars mormor gått bort. Så i helgen åkte jag tillbaka till Sverige för att säga hej då en sista gång och begrava henne. Kan fortfarande inte förstå att det har hänt och det är så svårt att tänka att hon inte är här längre. Vila i frid. 
 
Tre generationer, jag, mamma och mormor
Fina mormor i yngre dar