Hur snygg är inte lace up detaljen på dessa plagg? Enkel detalj som lyfter hela looken.
 
 
 

 
Ni hittar dem här och här.
I brist på annat blir det tre bilder till från göta kanal. Ligger säkert och sover just nu efter att ha jobbat natten. Har så många idéer till bloggen men så lite tid. Ska försöka få upp ett par inlägg i veckan iaf. På tal om annat har jag färgat håret, buuh bye red hair. Jag älskade faktiskt det röda håret, men ville samtidgt ha något mer neutralt, så det fick bli chockladbrunt. Ser dock bara mörkt ut med ett sken av rött. Har alltid velat ha svart, men vågar inte färga det eftersom att det inte finns någon återvändo efter. Jaja, får se vad som händer. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nytt i garderoben är dessa helt underbara spets behån från Lager 157. Supersköna och snygga! 
 
 
 
I helgen åkte jag och hela familjen/släkten till Göta kanal. Landet för oss stockholmare hehe. Det var faktiskt sjukt skönt att komma bort från staden en stund. Hade riktigt kul. 
 
 
Jag hann samla på mig en del skor under senaste veckorna. Nike Huarache har jag varit ute efter ett bra tag, spanat in alla möjliga colorways som har släppts ut och följt uppkommande. Sedan såg jag dessa helgråa i London och tänkte, dem ska jag ha! De ser väldigt unika ut och kul med andra färger på sneakers än vit eller svart. Huarache har ju rätt generösa colorways ändå, men fastnade för dessa. Såklart var dem slutsålda i hela London, men när jag kom hem till Sverige hittade jag dem på Nikes hemsida och då var jag bara tvungen att beställa hem dem. Kort därefter hade dem efterlängtade Jordan hare 7s release. Gick samma dag, för been there done that och varit optimistisk nog att tro att såna limited editions ska finnas kvar dagen efter. Sist men inte minst föll jag för Reeboks furylite, som jag faktiskt också såg i London. Så när jag ändå var i sneaker yran så fick dessa också bli mina!