Har fått upp ögonen för dessa bootcut/flare jeans som är inne just nu. Har alltid varit en skinny jeans tjej, men provade dessa och chansen är står att historia skapas haha. Ljusa är superfint till våren, så kanske går för nr 3 på bilden. 
1. HERE 2. HERE 3. HERE

 
 
Hej bloggen!
 
Blev ett tag sedan. Har hunnit förlänga min veckas semester till två och är nu åter igen tillbaka på brittisk mark. Blandade känslor angående detta. Orkar inte alls med plugget och det hjälper inte att terminen går skit. Träningen har även gått åt h*lvete. Vad hjälper då mitt i all denna ångest och depression? Materiell lycka såklart! Denna gång i form av några nödvändigheter. Nars concealer, NYX finishing spray och en concealer borste. 
 
 
För det första så är jag helt förälskad i co-cords i överlag, att jag upptäckte att dem även finns i en variant med vida byxor sprakade nya gnistor i hjärtat. Hur fantastiskt eleganta är inte dessa?! Alla tre kommer från boohoo.com. 
 
 
Hej bloggen!
 
Är hemma i Sverige nu! Landade i fredags och idag sitter jag på jobbet hehe. Nattpass som gäller. Känns så lite med bara en vecka! Man vill passa på att göra saker samtidigt som man ska försöka att jobba, buhuu. Ska försöka uppdatera mer imorgon när jag vaknat så stay tuned för lite outfit inlägg! 
 
 
Har äntligen skaffat mig en camel coat. Det var på tiden alltså and I am in L.O.V.E! Så här matchade jag den idag. 
 
Hej!
 
Denna vecka är fullt upp! Midterm vecka på gång så det är stress bara. Här är i allafall mina senaste outfits. Tycker ni om någon speciell?
 
 
 
 
Lite bättre bilder på mitt fina stickade set från Missguided och min älskade kappa. Matchade allt i grått, min favoritfärg och så var jag ju bara tvungen att r.eferera till 50 shades of grey hehe.