Efter en månad av att ha bränt sönder mitt hår har jag äntligen en färg jag faktiskt trivs i. Fan vad mitt stackars hår har fått gå igenom. Det är helt dött nu så nu börjar hår resan på att få tillbaka allt jag tappat. 
 
 
För ett par dagar sedan gick en outfit av Kim Kardashian viral på nätet. Sucker som jag är för hennes outfits fastnade jag för denna och körde min egen twist på den. 
 
 
Mina kusiner tyckte att jag såg ut som Emily Rose från filmen Besatt i denna outfit. Jag kände mig fin :) Dem tyckte jag borde byta om och jag tyckte inte det haha älskar denna klänning. 
 
 
 
I veckan var jag på kryssning med familjen och familjevänner. Passade på att ta lite bilder. Byxorna är mina nya favoriter, så himla fina och eleganta. 
 
 
 
Förra helgen var det dags för min lllebror att förlova sig! Detta var min outfit för festen, kände mig verkligen superfin i dessa indiska kläder!
 
HELG! 
Nu kör vi! Har hunnit flytta tillbaka från London, åkt tillbaka 3 gånger, tagit examen och försökt alldeles för många gånger att bli blond. Men nu är jag tillbaka på bloggen och redo att köra igång!