God morgon kära vänner!
 
Fredag idag och det regnar och jag ska jobba hela dagen. Drömmer mig tillbaka till London och när vi gick runt på Arsenal stadium tour. Hoppas ni får en fin fredag. Puss
 
 Tröja- H&M, Jeans - H&M, Örhängen - H&M, Skor - Egoshoes, Väska - Mango
 
Hösten är på redan på ingång, sjukt vad fort tiden och sommaren flugit förbi. Denna kofta kommer att bli en stor favorit hos mig i höst. Det är faktiskt första gången jag provar på jeans i denna modellen and I'm liking it! Roligt att leka med denim. Älskar även mina statement örhängen, ena sidan står GIRL och andra sidan GANG. Jag vill uppmärksamma alla unga tjejer att alltid stå för sig själv, vända osäkerheter till styrka och vad som än händer alltid hålla huvudet högt! Allt för många unga tjejer blir så influerade av sociala medier och jakten på det perfekta livet och utseendet, trust me I've been there. Man lär sig med tiden att alla har sina egna battles, sina egna förutsättningar och att allt inte alltid är som det ser ut att vara. Puss.
Byxor - Zara, T-shirt - Lasula boutique
 
Hej!
Jag vill ge er ett stort tips sätt aldrig på en vit t-shirt EFTER att ni sminkat er... Vad tänkte jag på egentligen? Hur som, har saknat bloggen och tänkte att det var dags att uppdatera här lite. Är helt insnöad på sport luxe trenden och älskar dessa byxor från Zara. Har svårt att hitta byxor som passar mig men tycker dessa satt relativt bra. Fortfarande stora i midjan och tighta i låren, men jag valde inte slim thick life it chose me. Anyways, hoppas på mer update framöver. Like always. Yours truly.