Bättre sent än aldrig! Här kommer lite bilder från min påskhelg som spenderades med familj och vänner. Såklart på vårt lilla sätt haha därför det är massa bilder på oss i indiska kläder :)

Desi girls :)
Farbrors dotter!
GRYMGRYMGRYM! Det är det minsta jag kan säga om den här tjejen! Alltså så sjukt grym är hon! Har kollat in hennes blogg då och då, men det var ett tag sedan sist. Varje gång man går in så blir man typ helt tagen på nytt! Hennes bilder och allt, så snyggt! Förutom det så verkar hon va så sjukt cool tjej. Dj, modell och bloggning är bara förnamnet på vad hon håller på med.

Amanda Berg
-Reema

Blev en liten blogg paus igen. Hade helt enkelt för mig andra saker. Hoppas er påskhelg var nice, min var helt ok, mer stress, mindre ro. Så är det.

Galna news i alla fall! Nu är en london resa inbokad with the girls i juni! Fan va kul det ska bli! Can't wait! :D
Det här leendet har fått mig att falla hårt! Hur kan man inte smälta när man ser det? Jag skulle typ svimma om han gick på gatan och log så där åt mig haha. Att hans låtar är skönare hjälper ju inte, har suttit och pumpat den under hela dagen! Fastnade för den första gången jag hörde den. Skön snubbe, den där Wiz.



Wiz Khalifa - Roll up

Emii har gjort mig till en faltu, som är vårt nya ord och på ett ungefär betyder typ luffare. Vi har setts typ varje dag och luffat runt, men haft sjukt kul! Nu kollar vi på filmen som är en indisk och heter just faltu!

Har förutom det tagit vara på heeela dagen idag känns det som! Träffat mina kära vänner från METG som jag inte sett på typ 1 år! Det kändes som om vi aldrig gick skilda vägar! När vi gick ifrån varandra ville vi typ säga ses på måndag haha. Blev i alla fall en promenad genom staden och sen lunch och lite shopping! Fyndade en hel del grejjer som jag får ta och visa upp.
Har haft ännu en skön dag! Hur kan man inte, när vädret är så fint? Det är sjukt hur mycket vädret påverkar oss. Jag vill i alla fall inget annat än att bara vara ute och njuta. Använder knappt datorn, är ute om dagarna typ och på kvällen använder jag den bara för att blogga.

Förresten har jag lyckats få tag på en väldigt populär liten godsak :) Ska visa det imorgon!
Har haft en sån skön dag! En tur i Skhlm och sen chill på stranden med världens godaste lyxshake från max! Jag trodde inte att Sverige kunde vara varmt eller soligt. Jag hade typ glömt bort det. Men idag woow, alltså Sverige fick liv igen! Jag ville då inte vara den som satt inne när det var så fint väder.

LYXSHAKE!
































En liten kväll då jag och Emiie hade tråkigt resulterade i detta :)

Är hos kusinen och chillar. Idag är har jag en speciell dagens outfit. Haha det är indiska kläder :) Det ni ;) Inte många i bloggvärlden som visar upp det :P

Massage av Emiie!
Indisk "tofs" eller vad man ska kalla det. Man flätar in den i sitt eget hår och så är det en såndär Maria Montazami tofs i änden :P
Tänkte köra sådär crazy hair som Nicki Minaj och testa på röd lugg i sommar? haha


Galet snygg jumpsuit!

ÅHH! Missade att BikBok hade 50% på allt i deras butik igår! Är så sur för att jag missade det! Hade spanat in en hel del grejjer och att få dem för halva priset skulle sitta perfekt. Well, that's life and that's about my luck. Förutom det har jag ruttnat på jobbet.

Efter 10 april väntar jag mig ett samtal som jag håller tummarna på att jag får. *HOPPASHOPPASHOPPAS*
Skulle sitta bra. Nu hittade jag en tid på gymmet, men frågan är om jag faktiskt orkar gå ner dit nu. Kom precis hem och är helt slut. Har inte med min buddy heller. Haha och så sitter jag med en snickers i handen.

Babblar på här lite random känns det som.

NU: Family Guy!


DÖÖD! Har jobbat över 8 timmar. Var så snurrig på jobbet haha, svamlade och fattade typ inte alls vad jag höll på med, men överlevde det som tur var. Hoppas jag överlever imorgon också, då jag måste upp med tuppen till jobbet. Hunnit gymma har jag också, så nu somnar jag nog vilken minut som helst.

...welcome to the real world

Btw, måste bara dela med mig av det här! Dagens sjukaste: När man ser sin PAPPA söka på Rebecca Black - Friday på youtube! Det hände mig idag! HAHAHA fattade inte om jag skulle skratta eller gråta. Värre är att min brorsa sitter och pumpar den, så nu har den fastnat och jag börjar ofrivilligt digga den.

Två bilder från när jag Emiie var på en liten promenad igår.
McDonald's made me this fat! :O
Som utlovat, det här fyndade jag för någon vecka sedan. 50 spänn! Ja, 50 kronor, den som tidigare kostat 600! Det är klart att man inte kunde stå emot och varför skulle man? Skinnjacka för 50 spänn det kallar jag kap!

snygg tattoo!

Har varit i skolan och efter det blev det en mini runda till stan. Om grisar kunde flyga skulle jag komma hem tomhänt och det händer ju inte? Hahaha, skoja bara, men hittade lite fynd i stan faktiskt som jag ska visa upp senare! Är lite dålig på att hålla vad jag lovar i bloggen och det ska det bli skärpning på!
Har lagat pizzor hos Emiie idag a lá Queen. Haha blev goda faktiskt. Imorgon bär det av till plugget och jag tänker hela tiden att jag ska lägga mig i tid, men nu sitter jag fortfarande uppe. Höll på somna sist jag var där! Kunde inte hålla ögonen öppna haha. Tror det kommer vara samma sak imorgon :/

Pink Kitten

Kan ni tänka er att denna skohylla faktiskt är en tjejs verklighet, vardag! Tänk att vakna upp varje morgon och få välja ett par skor från den här hyllan! GALET! Den här tjejen är typ besatt av Jeffrey Campbell skor och bloggar typ bara om dem. Sen att hennes skohyllor är fyllda med dem är ju bara inte rättvist.

I'd love to wake up here! Bo här ett tag, en detox för själen. Egentligen är jag inte så mycket för naturen, men det ser  ju såå mysigt ut! Kolla bara in sängen!

För övrigt får vi se vad dagen har att erbjuda. Ett par "måsten" står i alla fall på schemat. Sedan blir det väl lite häng med tjejerna.