hahahaha! Hittade den här nyligen.. Var bara tvungen att lägga upp den!



Lyrics

n Twilight, this guy I know
The palest skin you ever saw
All the girls still want him though
And now you know, I wanna be like Edward Cullen
I wanna be Edward Cullen
Wish I could be Edward Cullen

[Verse 1]
Wish I could be Cul-len
Wish that I could get all the girls, yo
Didnt have to breathe, didnt have to eat food
And of course I want to read everybodys thoughts
I wanna sparkle in the light, and drive a Volvo
And honestly I wanna play the Piano
Although it would suck to never turn 18
Cause I know pedophiles will try to rape me
I wanna say that Dracula is my homie
Be a Vegetarian even though I eat meat
Wanna say that Carlisle is my daddy
Thats such an awesome name, they'll all be jealous of me

[Chorus]

[Verse 2]
Wish I could be in, Dr. Cullens
Family and the Olympic Coven
Then Edward can, be my brethren
And he can tell me how to be more like him
Jasper and Emmett are so cool also
And Alice is like Katy Perry Hot N Cold
Dont wanna be near Rosalie, though
Cause I have a thing about being around a-holes
Id run and tell Edward to leave Bella, please
Its obvious she would much rather be with me
And if he says no, then Ill have to agree
Cause honestly, he could beat the crap outta me

[Chorus]

[Verse 3]
Walkin, walkin, walking dumb
Wish I could do the Edward run
Then I would be real quick too
And I could get home in time for Scooby Doo
If I was Edward, I would be
1,000,000 times hotter then he could ever be
And James would be afraid of me
I would live happily
If I could read peoples thoughts
I wanna have Edwards life
I wanna graduate a thousand times
R.I.P Michael Jackson!

Jag har såklart inte glömt bort MJ's födelsedag! Idag skulle han alltså bli 51 år! Det finns inga ord som kan beskriva hans talang! Det finns bara en king of pop och jag är glad att jag fick uppleva legenden! Hans musik lever vidare och så gör han inom oss. Vet inte riktigt vad jag ska mer än all kärlek och respekt åt honom!















Hej!
Blev iget bloggade igår eftersom att jag inte mådde bra =( Idag blir de inte heller mycket. Kom precis hem från min lilla kusins födelsedag! Han fyller 1 år 1 september! I know, I know han fyller år samma dag som Bill och Tom xD GRYMT =)

Ska ladda up lite bilder här men min dator segar som fan så får se hur det blir...

nways, kollar på sagan om ringen =)


Later!
Hur cool är inte den här cd-spelaren!? Skulle inte tacka nej till den =) Vad som skulle vara ännu kollare skulle vara om det var en riktig sko som spelade musik =)

Tror många sitter bänkade framför tv:n och kollar på True Blood. Vet inte riktigt min uppfattning om den... De utelämnar inga detaljer iaf ... Hahah tjejen kan läsa tankar, never heard of that before :P Vampyren ser helt okej ut ingen Edward direkt :P


Idag var jag alltså på realesparty / pressvisning för Thomas Sabo Watches i Berns som lanseras för första gången i Sverige. Tack till Adina som gjorde så att jag fick följa med =) Det var skit trevligt, träffade bl a Shire som var jätte trevlig och pratglad! =) Adina har alla bilder, de tar skit lång tid att skicka över dem såå de kmr upp imorrn istället.



Fick en goodiebag!



I den låg den här!



Ett fint armband! =)



.... och en fjäder (?)




Som blev en fejk mustasch =) och så låg det två filer med deras kollektioner =)
Mumsar på mina Gobstopper och tittar på 2 nad a half men! En serie man inte tröttnar på!







Jawbreakers that changes colours and flavours =)
och  så kommer det fortsätta vara till typ nästa sommar.

För övrigt så vaknade tidigt idag för att inse att jag börjar typ kl 12 =) Trevligt trevligt... Nu sitter jag bara här och kollar på New Moon trailern på repeat! hahah nöööööörd I knoow! Men Jacob! <3 Tror de flesta är över Edward asso han kommer ju alltid att vara Edward <3, men Jacob  wooow =) Många börjar gilla Jacob nu, men jag har gillat honom sen första gången jag läste böckerna =) Längtar som fan till New Moon! Får bara inte ha för höga förväntningar...


Kolla in kroppen! HOT!



Eye candy for sure

Edward är såklart inte bortglömd! =) Rob är en otroligt grym skådis! Kolla bara the madness in his eyes!



Dakota Fanning som Jane! Vet inte riktigt vad jag tycker än... Måste nog se filmen för att avgöra



Ok har varit halvt förkyld hela veckan. Inte mycket men nu har jag skit ont i halsen och huvudet och i hela kroppen! Jobbigt läge =(  Hoppas det här blir bra så fort som möjligt! Nu ska jag gå lägga mig vi hörs imorrn!

Kom hem från skolan ett tag sen, nu känner man att det börjar dra igång på allvar! Jag vill ha sommarlov lite till =( Håller ni inte med om att det är för lite!? :p Nåja, man är aldrig nöjd med vad man har förens det är borta...

Älskar ni inte bara webcam! Sitter åå flummar just nu och tar random konstiga bilder som ni kan se nedan :P Not another blogger pose! :P Så här blir lite konstiga poser :P












Fan va dum jag är!! Här sitter jag helt lungt och tror att det är onsdag och tittar på lektionerna för dagen!Fattar inte hur jag fick för mig att det var onsdag idag! Har sen igår kväll trott det! Men jag börjar precis NU! Måste rusa!

later!
Sitter jag med med mina älskade solisar och dricker burn!



 



OMG! New  Moon "trailer" nr 2 är här! Kolla in video klippet under! :


The Twilight Saga: New Moon 'Meet Jacob Black' Preview in HD


Är inte Jacob/Taylor bara för het! =)
ÄLSKAR slutet! "Don't get me upset" Can't wait! Vill se hela filmen NU! NU! NU!
Här är man uppe i god tid! Igår han jag inte blogga något men det var alltså skolstart! Jag ligger i stadiet mellan "Jag vill fortfarande ha kvar sommaren" och "jag är taggad på den nya terminen för att en gång för alla göra det absolut bästa av mig". Det börjar luta sig mer åt att vara taggad,för man inser att sommaren inte kan vara för alltid och det är bara bättre att släppa önskningarna och fokusera nu!  =)

Idag har vi alltså någon "idrottsdag" eller "lekdag" där hela skolan ska umgås i Haga parken och jag tror inte jag har nämnt det men jag går i METG, Mikael Elias Teoretiska Gymnasium, långt namn? Tell me about it! Ingen fattar när man säger METG eller Mikael Elias, personerna man berättar för ser ofta ut som stora frågetecken så jag är alltid tvungen att rabbla upp hela namnet -_-'. Tror inte jag vet nån som visste vilken skola det var innan jag pratade om den XD

Nu ska jag dricka upp min french vanilla och springa till bussen! =)



Nyss!



Jag är ingen kaffe människa eller nåt i närheten förutom typ varm choklad :p men FRENCH VANILLA är nog den godaste cappuccino jag har smakat!! Från Tim Hortons, Kanada =)




Min bästa, skönaste, färggladaste hoodie =)




Smakprov på deras singel Automatic/Automatisch! Vet inte riktigt vad man ska tycka än! Det låter helt ok än så länge!
Jag är dock lite besviken på Bill och Toms frisyrer samt Bills nya "stil"! Det var såå snyggt innan! Vad har dem gjort!





Videona kommer från ett reportage i EW. Här hittade jag även lite bilder på dem som finns i tidningen! Först var det hysteri kring Bella och Edward och nu är det tydligen Bella och Jacob som gäller... Edward får inte ens vara med? =/





Kristen Stewart är så vacker!




Taylor är grym!



One hot werewolf <3




Jacob Black <3








Source: www.ew.com

Riktigt snygga bilder blev det och de verkar ha kul! =)

Queen
Hittade precis lite roliga videos på Kristen Stewart och Taylor Lautner, har inte hållit mig så uppdaterad, såå har missat massor!










Peace
Queen
Paramore släpper äntligen nytt! Brand new eyes heter deras nya platta och släpps 29 September! Hayley Williams är så grym! I love everything about her! De har släppt en ny låt, Ignorance och den är hur bra som helst! De är sig själva och det är det som är såå grymt! Kolla in officiella videon här under:



Paramore - Brand new eyes deras senaste skiva!




Enjoy!
Queen
Såklart blev det shopping i Kanada oxå! När man packat upp allt känns det som ingenting! :( Känns som att jag inte köpte nåt alls... Men mycket godsaker fick jag med hem =) och mkt av det även indiskt/pakistanskt slösade nog mest pengar på de grejjerna! Indiska kläder är så otrligt dyra, de fina börjar på ca 150 dollar! Men de kmr upp med tiden :P För orkar inte fota allt på en gång :P

Det är väldigt stor skillnad på stilen här och i Kanada! De hade mer att välja mellan och det var mkt billigare än i Sverige, men det gäller att veta vart man ska. I övrigt gillar jag Sveriges stil mer eftersom den e så blandad här!









Queen
Ett av de kändaste grejjerna i downtown Toronto var Caribana paraden som jag besökte. Människor från USA och andra länder kom dit bara för att se den. Jag själv hade ingen aning om hur stort det var och roligt! Så jag förstår varför man åker så långt för den! Hög musik människor som står och dansar och en massa färg, för att inte nämna en stekhet sol!







De fick stänga av hela vägen för att paraden skulle kunna gå där!










Har tusen andra bilder! Tog bild på typ varenda liten "vagn" som gick förbi! xD



Efter paraden bar det av till CN Tower! Världens högsta byggnad! Har tyvärr väldigt få bilder därifrån och har inte ens dem på min dator =( Men det var hur grymt som helst! De hade en del där det var glas golv såå man kunde se rakt ner! Hur coolt som helst!!!


More pics comin' up!
Queen


Hej allihopa!
Har haft jetlag och sovit lite när som helst  på dygnet, men nu har det återställt sig, tror jag, för att inte nämna att jag vaknade halv 6 imorse för att jag inte kunde somna om.

Har fått lite bilder från Kanada, hade inget minneskort så jag kunde inte få med alla bilder  -_-', så det är därför jag inte har kunnat lägga upp dem innan xD Det kommer att vara lite random pics eftersom jag praktiskt taget glömde bort dagarna...



The cutest kids in the neighbourhood!



Sing Star Night




My imagination was runnin' wild as you can see on this pic xD I thought I  was playin' a consert :P




My other half, finally reunited! <3



Pic-nic in the night on Jenni's roof xD




Went to Tim Hortons a lot! and when I say a lot I mean A LOT! <3<3



If you ever go there, you have to try a vanilla dip and a maple dip and a boston cream as you can see the list can go on, but be sure to try these!!




Puss on my Jennybunny <3




Chaat! Indian dessert, yummmy!
<3



pani puri! Also an indian dessert! <3




You take a little bit of all of that in the pic and put into the thing on the pic above and then you dip it in the water and quickly put in your mouth! xD



OREO CAKE!! The best cake in the world, no doubt! <3
hahaha, I think I should've made an own post with just all the food I ate there xD



I swear this is the last pic with food! xD lol KFC <3<3 popcorn chicken is the best! You also have to try out poutine ! So good! It's like brun sås and cheese on your fries xD



Well, I feel kinda hungry now xD I think it's time for some breakfast! :P I'll return with more pics :P

Queen

Nu är jag hemma igen och det känns helt sjuukt! Kan inte fatta det! Kanada kändes som en vecka men att komma till Sverige kändes som att komma efter flera månader! Blev så van med Kanadas vägar åå såå... Men nu måste jag sova för har inte sovit på typ ett dygn... men det kmr åå komma mer update och bilder imorrn!


/Queen
HEEJ!
I'm alive! Jag har bara varit såå upptagen =) Vaknat och gått ut varje morgon och kommit hem på kvällen! Har tusen bilder att ladda upp! Men det tror jag får bli när jag kommer hem =/ Ska försöka uppdatera smått och gott om jag hinner.

Har besökt två av Kanadas kändaste sevärdheter, CN Tower och Niagra Falls! Niagra falls måste vara det vackraste som finns som mother earth har gjort själv!!! Nu ska jag ut igen och bara njuta av dem få dagar jag har kvar! Äta mig tjock på Tim Hortons och bara chilla =)


Peace
Queen