Ska strax iväg på kvällsfika/mat idk med ett gäng tjejer :)
ttyl
Såg skönaste tröjan häromdagen :p see for yourself :)
...står för en riktigt vacker tjej vid namn Signe Siemsen! Tycker hon är så grymt snygg och riktigt cool. Hennes kropp ska man inte ens nämna! Tycker den är perfekt! Råkade bara hamna på den här tjejens blogg typ runt förra året eller nåt och har följt den ever since.

Signe Siemsen Check it out and see for yourself :)


Kommer ni ihåg Power Rangers? Så coola! Det fanns så mycket coolt när jag var liten! Vad finns det nu för tiden? Stackars barn, inte undra på att de fösöker vara som vuxna hela tiden. Fick bara Power Rangers i huvudet nu och tänkte och tackade faktiskt till en riktig barndom.

Idag är allt bara så ytligt! Det är verkligen synd att ha krav på sig redan som barn, exempelvis att se ut på ett sätt eller att bete sig på ett visst sätt. Det var skönt att växa upp och inte behöva bry sig om sånt skit man behöver bry sig om idag. Kunde ha på mig vad som helst till skolan utan att det var någon som dömde.

Barndomen är en viktig del i livet och jag önskade att jag fortfarande kunde vara 5 år och bara springa runt utan några som helst bekymmer. Ju äldre man blir desto mer bekymmer kommer på köpet. Jag är som Peter Pan, sedan jag har varit liten har det varit en av mina favorit disney sagor. Tänk om man kunde åka till landet ingenstans. No worries no nothing just fly around were ever you want! That would be life!



Fan va många snygga jeans shorts man hittar nu när man knappt kan använda dem. Hela förra sommaren gick åt att hitta dem perfekta och nu kan jag knappt välja bland alla. Här är ett par som jag gärna skulle glida runt i på sommaren!


Riktigt heta måste jag säga! Från Modekunge.se
Vaknade nyss! NYSS! Var så jäkla trött alltså! Är lite småsjuk fortfarande och ligger fortfarande i sängen... xD btw kommer skriva MB = Mobilblogg i rubriken så att ni vet för att inlägget ibland kan se konstigt ut..... Så praktiskt att kunna gå in via mobilen alltså love it :)
Tanken slog mig nyss, nu är det äntligen Sportlov! WOHO :D Har ni några speciella planer inför lovet? Själv ska jag bara softa, söka jobb och plugga :/
PEAACE
Tittar på New Moon nu!!! :D Min kusin hämtade den till mig från Pakistan :D

UPDATE:
Daamn! Jacob blir bara hetare och hetare för varje gång!

So haawt!
Chai latte räcker upp en hand!! :)

FETT COOLT JU! HAHA MÅSTE SERIÖST TESTA DET HÄR!
Acne levererar det ena grymma skoparet efter det andra! Först deras Atacoma...
... och nu de nya från deras pre fall collection
Tycker dem är så sjukt coola! Speciellt de lila!
Vad tycker ni?
HOT or NOT?
HAHAHA Damon läser Twilight (eller rättare sagt New Moon hon sa ju läs första boken så fattar du xD)!!! Var ba tvungen att säga det! xD

Har gått och blivit sjuk dagen innan jag behöver prestera som bäst. Har både prov och redovisning imorgon. Har inte förberett ett skit :/ orkar inte ens gå upp från sängen... Så skönt med min nya mobil att jag kan blogga direkt från den :) ba ta bilder också, kameran är ju skitbra :) Ska försöka sätta igång nu whish me luck ^^

 




Ligger och fotar lite med mobilen :) My rings :)

På tal om min rubrik på inlägget innan. Många kanske inte visste, men jag är ett STORT TH-Fan! :D Det innebär ju att det snart är deras konsert! LÄNGTAR! 

Det finns många haters därute, men I don't care, say what you want, Bill liknar en tjej, de är gay whatever. Men det intrycket de har gjort på mig med deras musik, det kommer aldrig att kunna ändras. Även om jag kanske inte älskar de lika mycket senare i livet. Deras musik är som skriven för mig! Speciellt Zimmer 483 och Schrei/Scream albumen! Känner igen mig själv i varenda låt och textrad, kan inte välja någon som är extra bra. Men den här låten är en av dem som verkligen betyder extra extra mycket för mig. Sen finns, Schrei/Scream, Rescue me, on the edge m.m. Som verkligen är vackra!


Tokio Hotel - Don't Jump
Om det inte är världens finaste text så säg!

Heeyaa!
Oh good! Tog ersättningsbussen och det var rena helvetet idag! Tog typ mer än 2 timmar för mig att komma till skolan. Såg nyss att tågen börjat gå och hoppas de börjar rulla som vanligt imorgon. Annars har det varit busy busy, har haft gäster över som gick för ett tag sen. Nu ska jag försöka sova :)

Hoppas er onsdag har varit bra!


Jag för några dagar sen...


Vaderade axlar = coolt :D






G'Night!


Har körsång nu :) Är sjuk, har så ont i halsen och är hes så jag sitter bara och lyssnar :) Känns så skönt att kunna blogga från mobilen :) tog lite bilder till projektarbetet också :)
Ska dra iväg till skolan, två timmar innan! pga all trafik kaos... Wish me luck out there! Haha vet inte ens om jag kommer komma hem, nää skojja bara men det är så galet, vet inte ens när bussarna går det är väl bara stå där och vänta och sen kriga för att komma på.
ttyl
Yo waddup! Bloggar från min nya sony ericsson satio! :)
O-M-F-G! Jag fick  chansen att lyssna på den nya versionen av we are the world för offren i Haiti. Jag fick rysningar! Hur grymt bra som helst! Ett måste att höra!!! Går på repeat nu hos mig!
I freakin' digg Justin Bieber! Diggar videon grymt! Them PRangers, Drake m.m är med! Grym battle önskar att jag kunde dansa så där!

Justin Bieber ft. Ludacris - Baby


Ni måste bara se!
these Dolce&Gabbana glasses! Soo hot!

Sitter hos familjevänner och har käkat pizza och tittar nu på Disney Channel :) Måste seriöst vara den bästa kanalen ever! :D












... NIS! Min alldeles egna reporter som är undercover som en skolelev och försöker ta sig fram i trafik kaoset.

Nis (09.38): Du kommer inte att komma fram kan jag säga dig  :-p
Queen (09.39: Haha jag tänkte ge det ett försök :p men vad e det som har hänt? (Nyvaken och försöker kolla sl samtidigt och messar med Hai och checkar läget oxå)
Hai (09.39): Katastrof! kmr de nån buss då?
Queen (09.40): Försöker kommunicera via sms. Vet inte ska ut plast
Nis (09.42): Asså vadå va e de som har hänt? Dummaste frågan på länge. Har du sett vädret och känt kylan? Det är det som har hänt.
HAHA
Hai (09.43): Plast?
Queen (09.44): Vadå plast?
Nis (09.45): Asså jag är jätte irriterad. Har försökt komma till jobbet i tre timmar och jag är inte ens halvvägs.
Hai (09.46): hahaha du skrev så
Queen (09.47) till Nis: jaha oj shit! Bussen e ju oxå kaos det har fastnat en här hos mig mitt på vägen och den är typ avstängd. (Ingen försöker flytta den ens)
Queen 09.53) till Hai: Aha Haha nyvaken Haha försöker hitta nån väg till skolan xD
Queen (09.54): HAHA läste vad jag skickade jag e helt kokobeng just nu
Hai (09.55): hahaha as usual
Nis (09.48): Aa du ska få se vilket kaos det är. Allt jag har att säga :P
Hai (09.55): kvar i förorten ir?
Queen 09.56): Yes, kommer typ komma fram när jag slutar så kan lika gärna bara stanna hemma.
Queen till Nis (10.08): Hur går det kommer du nånvart?
Nis (10.09): Nej asså jag blir så arg får panikångest fan.
Jaa, om vi summerar detta så säger Nis att vi inte borde gå ut, Hai  hamnade med i "studion" och jag är kokobeng i huvvet.
Och hur det blir med min alldeles egna reporter Nis får vi höra om ett tag, cuz... she's trapped in the traffic!
Är det någon annan där ute som var "trapped in the traffic"  Tveka inte utan skriv det som en kommentar och berätta vad som har hänt och så har just DU chansen att komma med på trapped in the traffic!

Jag lever! Som tur är har haft en fartfylld helg. Har inte haft tid att logga in på datorn alls! Från och med nu kommer uppdateringen dock vara som vanlig :)

Diggar den här färgen på naglarna! Vet dock inte vart man hittar något sånt. Någon som vet? Har sagt till en jag känner att hålla utkik då hon åker utomlands, hoppas hon hittar! Ser riktigt grymt ut!
Hot or Not?
Hallå!
Var länge sen det blev lite ego pics :P eller typ igår men här kommer ännu fler :D Enjoooy :P
New red nerds :)
Love, Hope, Faith






















Paramores nya musikvideo är äntligen här! The only exception, so awesome! Check it out!


Paramore - The only exception

Sitter här hos några några familjevänner och hjälper Patricia och Rebecka som ska sjunga en sång :)
Under pausen blev det en hel del ego bilder :)


Tog Emiies hårband och lekte lite :)








Småtjejerna och jag :)










Skulle posta detta inlägg igår men somnade framför datorn xD Så det kommer idag :) Jag och N aka Gudfar och Gudmor var och hämtade sin Godson Romeo igår, från hans pappa (aka Julieths kille) :) Han skulle hem till mamma (aka Julieth), men kära Gudfar kunde inte följa med (jag) för Gudfar skulle hem till Emiie som fyllde 19 igår! :)
Det måste seriöst vara världens sötaste hund!

Romeo :) <3


Erkänn! Är han inte den sötaste?!

12 minuter kvar till lunch :D Medan tänkte jag tipsa er om 3 filmer ni måste se på bio!



1. Alice i Underlandet

 

2. Percy Jackson & the olympians: The lightning thief



3. Valentine's day

Min "minst-ett-inlägg-per-dag" rubbades igår eftersom det inte gick att logga in på blogg.se :/ Var det så för er oxå?
Anyway , sitter just nu på samhällskunskapen och det går in genom ena örat och ut genom andra. Är för hungrig för att kunna koncentrera mig! Om exakt 35 min har jag lunch wiie! :D Countdown begins now :D

Heey dudettes and dudes (if there are any? :) )
Har varit mycket klagande på sistonde och det vill jag ej ha mer. Nu till något annat önskande! typ att forever21 öppnades i Sverige med deras sjukt billiga prislappar! Nu har de ju oxå sale's on sale!
Lite snygga grejjer därifrån, de har ju hur mycket annat som helst!
Asso det e så onödigt men så kul! Ett urval av några grupper :)

  • "Maybe it's Maybelline" ... Maybe it's Photoshop.
  • "Don't see me, don't see me, don't see me"... "HEYYY!!!" ... "f*ck."
  • Saving a file as "dyjjyggffj'', because I'm too lazy to write a proper name
  • When I was young our phones didn't have internet, they had SNAKE!
  • Actually, UCAS, I want to study Defence Against the Dark Arts at Hogwarts
  • Because of Edward Cullen, human boys have lost their charm.
  • SJ AB blir bajs baklänges
  • I can't live my life the way I want too because I got DESI PARENTS! - I feel you!
  • Snape. Snape. Severus Snape. DUMBLEDORE!
  • vi som skrattar åt våra skämt innan vi hunnit berätta dom
  • Jag hatar när jag kommer på den perfekta repliken i efterhand.
  • Faan mario, hela min barndom gick ut på att rädda din princess!

PJUU! Kom hem nu efter att ha varit borta hela dagen och tryck t-shirts :) Lördagar går alltid så snabbt. Innan man vet ordet av det så är dagen slut!

Vad har ni gjort denna lördag?

Vilken hets det verkar vara angående Valentine's. Själv tycker jag inte den är speciell, kan bero på att jag inte har någon att dela den med :P Men en sak jag ser fram emot är filmen Valentine's day i alla fall! Tycker den verkar vara ganska bra!
Vad tycker ni?

Taylor Lautner har nr 13 i filmen vilket är mitt favorit nummer! :P
heey guys!
Vilken j*kla dag jag har haft! Börjar med att jag försover mig och missar den sista bussen jag tar till skolan. När jag övertalat mig själv att ta tunnelbanan för att jag inte har något annat val (HATAR seriöst t-bana) och kommer dit så är det stopp på blåa linjen! GREAAT står utanför och fryser asset av mig i 30 min innan jag äntligen får tag på en buss mot stadshagen. FÖR ATT INTE GLÖMMA, jag går ju kör och vi ska sjunga idag på minnesstunden och jag missar det. DOUBLE GREAT. Kommer fram och ser att de kommit halvvägs in i låten.
Detta var då bara min morgon, sen vid lunch så var jag skit sugen på att äta en riktigt god smörgås. Jag beställer och är helt inställd på att äta den mackan och då säger hon att mackorna tyvärr är slut och Nina precis tagit den sista. Fick duga med deras inte så goda pastasallad.
Jaa, senare mot eftermiddagen och kvällen sa det bara snap. MEN när jag kom hem var det spaghetti och köttfärssås till middag som jag varit sugen på så himla länge! och det kompenserade för typ halva min dag haha.
Bland det bästa som finns med att komma hem är om det är god mat hemma! haha
ttyl
Hade helt glömt bort! Snyggingen (my maan) Taylor Lautner blir 18 idag :) Stort grattis!

lovelovelove

Tv- kvällen fortsätter efter ett dubbel avsnitt av The vampire diaries kommer nu Fast and Furious: Tokyo Drift. Diggar den mest av alla fast and furious filmer! Det här är bästa scenen i hela filmen! Vet inte varför jag dör för den men den är så skön!

Dålig kvalité I know, men det va det enda jag hittade :/
PREMIÄR NU!
Har hört mycket om den och hoppas på att den är bra! :)

Vad tycker ni? Har ni sett den?

UPDATE:

Tyckte serien var grym! Fastnade direkt! Stefan ser ut som Edward Cullen haha. Måste ju bara forsätta kolla!
Har en sån där "ful-dag". Kan bero på förkylningen, jag fortsätter att trotsa vädret och sticker iväg i alldeles för lite kläder. Men seriöst det räcker med snön! Idag tittade solen fram och det kändes så otroligt skönt! Fick automatiskt ett leende på läpparna och tänkte, suck on that snoow, du har ingen match mot solen, kommer smälta dig på nolltid hahaha. Sen så finns ju facebook-gruppen/eventet

DEN 1 MARS HÄLLER ALLA VARMVATTEN PÅ SNÖN OK.

7 hours ago · RSVP to this event
Bäst alltså! Haha bangar fan inte på det här!
Stora tröjjor and tighs is the shiieet!







Long live the king of pop 1985 - Forever! <3
Har btw skaffat en blogg mail! [email protected] där ni kan mejla mig om allt möjligt angående bloggen m.m :) Kontakta mig om ni vill det :)
...och jag måste erkänna en sak, jag är så jävla ego hahha älskar att klicka in på min egen blogg och titta på den hahaha!
Jaja nu ska jag verkligen sova!
over and out!

Känner mig så j*vla ful dessa dagar. Kan bero på förkylningen för jag pallar inte göra någonting. Kände mig lite produktiv idag i alla fall. Lovade att jag skulle skicka iväg ett par mail och det har jag gjort. Ato jäveln ger mig skuldkänslor och dåligt samvete haha. Jag skulle logga in kl 21 och läsa ett arbete, men här har man blivit chaffis och var tvungen att skjutsa hem en massa ungar.
Ibland kommer min lathet faktiskt till något positivt. När jag ligger i sängen med min laptop sent om kvällarna och inte gör ett skit så gillar jag att jag är för lat för att hämta laddaren till datorn när den håller på att dö. hahaha något positivt kommer det ju till användning. Är inte för lat men det känns liksom som att nu räcker det till och med datorn har dött nu är det verkligen dags att sova. hahaha

I know you love my poses! hahah






Nu måste jag sova. Får under inga omständigheter komma försent imorgon! Haha är fan alltid sen. Måste sluta med det!
God natt!
Sitter och skickar iväg lite mejl, samtidigt som jag pumpar den här! Hahaha inte alls något man förväntar sig att jag ska sitta och lyssna på men den fastnar! Jag körde den på repeat mest för att irritera min brorsa, men nu lyssnar vi båda på den hahaha. Fattar inte ett skit men den låter rolig :)
Les Jumo - Zoomer
Kan fortfarande inte förstå något. Varje gång jag sluter ögonen ser jag bilden av den person som idag längre inte finns bland oss. Vi tar allt förgivet, förväntar oss att det alltid kommer se ut som det gör. Då händer något som man försökt att tänka positivt till och det öppnar ens ögon. Det blir längre inte så som det alltid har varit. Man ser hur man har försökt att tränga bort sanningen som för eller senare spräcker den här bubblan av det man har förträngt. Tankarna är blandade, spekulationer sker. Men av allt kommer minnet endast vara gott. Se tillbaka på det och bara le vid tanken av att en sådan fin person har funnits i närheten av mig. Gett mig inspiration och styrka trots att jag inte alls känt honom bra. Ett intryck jag kommer minnas så länge jag lever.

Vila i Frid!


Har äntligen fixat en ny design! STORT FET tack till Johan som har hjälpt mig! Eller gjort den åt mig rättare sagt! Suger på sånt här...
Vad tycker ni?




Liten bild kanske, men det syns väl :)
Har inte gjort något idag. Var i kyrkan bara. Återkommer imorgon.
En riktigt fin människa har lämnat denna plats idag och jag vet att han har kommit till en bättre. Vet mer vad jag ska säga förutom att han har lämnat ett stort avtryck efter sig. Jag kommer alltid att minnas honom, för jag såg en del av mig själv i honom. Men vart han än befinner sig nu önskar jag jag bara att han har det bättre.
R.I.P
Jag återkommer imorgon.
Idag är det en familjedag! Ska ut på middag med familjen och sen se Avatar 3D eftersom typ hela världen har sett den utom mig xD Ska iväg snart och kommer nog inte uppdatera fören ikväll :) Vi hörs då!
Vaknade precis och ligger fortfarande i sängen. Jag har en sak att bekänna. Komma ut ur garderoben som man brukar säga. Lätta på mitt hjärta. Saken är den att jag har försökt att förneka detta, men igår natt gick det inte. Jag... är.....

















sko-mosexuell!
HAHAHA förlåt xD Dålig humor xD Men jag har fan drömt om Topshop skorna hela natten! Typ olika scenarion där jag har dem xD haha
Hot stuff
I'm in love! Vill ha! Vill ha! Vill ha!
Jag kan inte beskriva hur mycket jag vill ha dessa!

Har varit hemma hos Julieth på förfest, de skulle vidare till Nype men det blev ingen utgång för min del, icke. De kommer ha en riktigt grym kväll!
Ska kolla på S.Darko nu :) Snyggingen Ed Westwick är med så det är självklart ett måste! :D
Ed Westwick :)

Jackson Rathbone aka Jasper Cullen är oxå med! and so is One tree hill skådisen James Lafferty :)
waddup dawg? :) Sitter och leker G i min lakers keps ;)
Har varit ganska jerk -ig ett tag, men idag blev det jeans, svart och lite rockigt :) Kommer inte ens ihåg sista jag hade jeans!
De här jeansen sitter inte speciellt bra, ganska stora, men ville ha svarta idag så dem fick funka :)


Haha btw det röda/rosa på min arm, vi hade lite roligt det står Edward xD

Har jobbat med mitt projektarbete hela dagen och hört några riktigt dåliga nyheter :/ Hoppas er dag har varit bra!
Vad har ni haft för er?
Såg den här klänningen på Kristin Cavallari och sen började drömmandet om vackra skapelser till studenten. Har faktiskt inte tänkt så mycket på det än, men jag såg det här and it pulled the trigger.
Diggade hennes klänning grovt! Simpel och fin :)
Den här skulle vara fin! Haha från Balmain, ni ser ju hur högt uppe i skyarna jag är!


Suup? Själv sitter jag bara, det finns inte så mkt man kan göra när vädret är som det är, eller jo det finns egentligen massvis med göra bara man har energi och fantasi, fast just nu saknar jag både och. Tre ord, VILL, HA, SOMMAR! :)
Har premiär 11/2 om jag inte har helt fel och är ett måste att se! Speciellt eftersom min älskling Taylor Lautner är med! :) Förutom det är det en hel drös med kändisar som är med! Listan ser ni nedan.
Ett extra hjärta på min älskling :)

Lista på medverkande kändisar:
  • Jessica Alba
  • Kathy Bates
  • Jessica Biel
  • Bradley Cooper
  • Eric Dane
  • Patrick Dempsey
  • Hector Elizondo
  • Jamie Foxx
  • Jennifer Garner
  • Topher Grace
  • Anne Hathaway
  • Ashton Kutcher
  • Queen Latifah
  • Taylor Lautner
  • George Lopez
  • Shirley MacLaine
  • Emma Roberts
  • Julia Roberts
  • Taylor Swift
Ser fram emot den :)
she can transform like Optimus Prime :) (optimus prime on my shirt :) )

Vilket j*vla oväder! Herregud! Jag som hoppades på att det värsta var över och att snön snart skulle smälta bort, men näe näe. Jag vet inte hur det är med er men jag orkar inte klä på mig alls, som ni ser bor jag praktiskt taget i tights, stora koftor och stora t-shirts. Vem orkar klä sig ordentligt i det här vädret? Hatar att sätta på mig jeans när det är kallt, känslan är så äcklig xD Comfort före allt! :) Blev ingen skola för mig idag och är ledig imorgon och på fredag så det är som ett litet mini lov :)
Hur har er dag varit?
haha it was just funny :)
Åkte förbi stan en snabbis och kom hem med svart och vitt dvs ett par jeans i svart och en vit t-shirt båda från Weekday :)





Fin  djupare ringning i ryggen :)

Jag insåg precis hur grymt mycket jag faktiskt älskar det här bandet! Hade inte lyssnat på dem på ett tag nu, men tänkte på Show must go on och så bara fortsatte jag att lyssna och lyssna på deras andra låtar. Freddy Mercury måste seriöst varit en av dem grymmaste sångarna som funnits! Han och MJ hamnar på topp alltså två unika starka personligheter! Grymt musikaliska och talangfulla!



Queen - Another one bites the dust


Queen - I want it all


Queen - Don't stop me now


Queen - Bohemian Rhapsody


Queen -  Crazy little thing called love


Queen - Bicycle race


Queen - Who wants to live forever


Queen - I want to break free


Queen - Radio Ga Ga



Såå hahah det var alla färger på youtube så, så många låtar fick det blev man kan ju knappt välja! Så här är bara ett urval :) We are the champions och we will rock you har väl varenda kotte hört så de behövdes inte vara med :)


Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking but my smile still stays on! - Queen

En sak ni kanske inte visste var att jag ÄLSKAR bandet Queen (delvis därav mitt namn Queen xD) och frasen ovan är bland de bästa som finns. Texten och hela låten i sig är wonderful! Klart bland det bästa som gjorts!

Värd att lyssna på!








Idag blev det inga ego bild bomber... but dun worry they'll be back tomorrow or sum day when I have more time :)






...  home to me :) Har varit/är skeptisk mot den but I'll give it a try :)


Thought you should know :)










Shululu :)
What's poppin? Själv ska jag börja plugga :/ B to the ORING, but you gotta do what you have to...
Hittade lite random bilder på några gatumålningar som ser riktigt grymma ut!
Hur grymt som helst! :)