S-T-R-E-S-S-A-D! Har så sjukt mycket att göra nu, nästsista veckan innan FREEDOOOOM! Haha can't waiiiit! Til' then mina kära vänner så kommer det vara rätt så dött här I guess. Ska försöka mitt bästa att slänga in i något inlägg eller två. Haha ni ska se alla människor i Regent's det är typ nu alla kom på att de faktiskt måste plugga och alla e typ skit stressade och man kan typ inte prata med någon om nåt annat än hur mycket plugg vi har haha. Well,well så är det och ingen verkar lära sig en läxa av det heller...
 
Min påskoutfit!
Hallå!
 
Har suttit och jobbat hela dagen med en essay som skulle in vid midnatt. Har varit i min pyjamas hela dagen med tischan ut och in och gick till och med så här till centrum också haha. Yup, glam days. Det är väl lite så det kommer va framöver. Bara pluggpluggplugg, men SEN är jag klar. För övrigt har ju påskhelgen startat och boy är det inte en långhelg?! Så traditionella som min familj är firar vi ju detta till max, så resten av helgen blir bara firande. Hoppas ni har en bra påskhelg!
 
Me and Carlo in one of our funny spanish classes!
Tjena!
 
Jag tappar allt så fort jag kommer hem, aahh blir så lat och detta är verkligen inte tidpunkten till att göra så. Har nämligen en hög med plugg och jag har istället flytt hemåt. Sitter nu och försöker få ihop en essay som ska in imorgon och efter det är det bara att börja på ett annat projekt som ska in nästa vecka. Samtidigt försöker man balansera både familj och vänner. Dags att köra all in de sista veckorna nu för sedan slipper jag ju detta på ett tag. 
 
 
Precis avklarat ett Insanity pass whoopwhoop! Nu har man i alla fall en sak mindre att tänka på. Förra veckan hjälpte jag och en killkompis en annan kompis för ett fotoprojekt hon hade och hann samtidigt knäppa av dessa lite fort. Fick supermånga kommentarer för min byxor haha alla bara tittade och folk jag inte ens kände kom upp till mig och tyckte de va skitsnygga. Riktigt kul var det. 
 
 
 
 
Hello!
 
Har haft ett par grymma dagar i skolan och London och nu är jag hemma i Sverige över påsk. Det är ju egentligen när det händer saker som jag borde blogga om det, but I'm too busy enjoying. I Onsdags hade vi Regent's charity fashion show, jag bestämde mig för att hänga kvar i skolan vilket var ett bra beslut hade superkul. I Torsdags hade vi Regent's Oscar talent show där min vän var med, så vi var ett par vänner som hängde i skolan käkade middag och gick och stöttade henne. Sedan var det efterfest i vår student bar vilket var skit kul, tills brandlarmet gick haha. Precis när vi beställt shots. Jag ba SHOTTA och så sprang vi ut haha. I fredags så var jag ute och shoppade hela dagen, köpte massa saker till familjen och så innan det var dags att flyga hem till Sverige. Igår blev det hemmafest och ja, nu sitter jag här, en aningen bakis. Vilka dagar haha.
 
Kär i mina matchande resväskor!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sister på min sista microeconomy lektion innan mitt final exam i samma ämne om ca 3 veckor. THANK GOD! Denna lektion har varit bland de värsta jag varit på. Han har pratat som om vi är 3 år och upprepat de mest onödigaste sakerna jag har hört i mitt liv. En lektion spenderade han 70 av 80min på att gå igenom i minsta lilla detalj om en essay som vi redan fått betygsatt. En annan spenderade han ca 30min på att gå igenom hans struktur på provet, inte något alls om själva provet utan att antalet ord kan variera i de olika frågorna men att alla frågor fortfarande är värda lika mycket - i 30min utan att överdriva! Tillslut sa faktiskt en kille att de flesta här faktiskt har gjort ett prov tidigare och att vi inte är så dumma i huvudet. Haha peak of the class. Hoppas aldrig mer jag har honom i något ämne igen. Ever. That's how much I suffered through this class. 
 
Kunde egentligen ha skippat den eftersom jag fortfarande har en absence kvar att uttnyttja, men kände för att spara på den just in case. Bra att ligga strax under riskzonen. Nu pratar han om, God knows what, jag har suttit här sen 9 på morgonen, slutar om ca 15min och min nästa lektion är inte förän 15.30! Jag förtjänar a hella lot praise för detta. Att jag tog mig upp för denna lektion alltså, jag har imponerat på mig själv med min själv-disciplin. När vi ändå pratar om det vill jag bara tilläga att jag till och med försov mig och ändå stressade hit! Eller så säger vi bara helt enkelt att jag ramlat och slagit i huvudet, för det här är det mest onödigaste jag gjort haha. Kunde ha sussat sött i sängen nu. Well, well vad gör man inte för att ta sitt ansvar när det kommer till skolan. I'll accept the praises now. Thank you. 
 
 
 
 
Tycker det är så sjukt fint med matchande kavaj och byxor. De två översta kommer från Gina Tricot och den svarta är från Asos. Lätt att ha till vardags som på fest. Detta är definitivt något jag kommer satsa på, ska bara hitta nåt som sitter bra. 
 
Ska strax lägga mig, men tänkte bara skriva en snabb update på kvällen. Kom hem strax innan 6 och var så trött att jag bara låg i sängen en timme. Fick samla till mig krafterna och köra igång ett Insanity pass. Detta är den bästa träningen jag har gjort hittills! Stenhård, tung och intensiv just the way I like it. Svettas som en gris haha Det är 6 pass i veckan, så lite tricky att få ihop det. Har försökt sen jag kom tillbaka hit efter jul, men det går liksom inte utan att missa något pass hit och dit. För mig som är perfektionist när det kommer till såna här utmaningar, ger jag inte upp. Jag vill göra allt PRECIS som det ska vara och köra precis alla pass så som de har skrivit upp på schemat. Så varje gång jag har missat något pass så börjar jag om från noll! Denna gång känns som en bra start, förhoppningsvis håller den i sig 60 dagar framåt så att jag äntligen kommer kunna säga, med huvudet högt att jag tagit mig igenom 60 dagar av detta. Fortsättning följer...

Nu väntar sängen och imorgon blir det upp tidigt för ett pass :)

Fem supersnygga klockor från Michael Kors! Dessa känns så fräscha till sommaren, speciellt den leopard mönstrade och den sista turkosa. Skulle vara så FETT att ha, men jag får väl helt enkelt fortsätta drömma...
 
 
Vilken helg! I Torsdags blev det middag och drinkar med fina Isabelle runt Picadilly Circus, drinkar är ju så himla billigt här om man går på rätt ställen de kan kosta runt 40kr och shot för typ 30 haha.
 
I fredags blev det först jakt efter en mask för att sedan gå på maskerad bal. Jakten var faktiskt rätt kul i sig för vi gick runt stan, gick förbi British museum och hamnade sen i Camden town. Så fort vi hittat våra maskar så åkte jag hem för att fixa mig till själva festen. W-O-W, vilken plats, Roof top gardens, och ja, det är exakt som det låter, roof-top-gardens. Takvåning med den mysigaste trädgården ever. Självaste festen var dock inte som jag hade förväntat mig. Det var inte den bästa musiken och det roligaste folket, men vi lyckades väl ha en kul kväll ändå.
 
I lördags var det bara att städa för lägenheten var kaos. Sedan kom C över för en sleepover, vi åt middag drack cider och rökte shisha. Meningen var att vi skulle plugga, men det fick ju sådär haha. Slutade upp med att vi tittade på en film, The diary of a mad black woman, verkade vara bra, men halvvägs igenom somnade vi haha.
 
Ögonblicket senare är det redan Söndag! Helgen flyger iväg så fort. Behövde åka tillbaka till Camden, det är så svårt att inte fastna där, så gick runt i nästan 2 timmar helt ensam. Det är så mysigt och kul där, så mycket att se. Kom hem igen vid 6 tiden och då var det bara att sätta igång med plugget. Fick lite gjort, men långt ifrån det som skulle ha varit bra att få gjort. Well, well what to do. Ny vecka idag och jag har surprisingly fått ny energi som jag ska passa på att ta vara på och få lite saker gjort. Laters!
 
 
 
 
Hej!
 
Det lutar ju sig mot helg igen! Whoopwhoop! Hinner ju knappt skriva om min förra helg innan det är helg igen haha. I söndags var jag alltså på Romeo Santos konserten. För er som inte vet är han en latinamerikansk artist som jag fastnat för. Han var med i Aventura innan som jag tror de flesta känner igen från Obsesíon låten. Otrolig röst och skönt musik. Han var otroligt bra live! Konserten var i O2 academy i Brixton där majoriteten av latino community bor. Vi hade faktiskt rätt bra platser för att ha köpt de billigaste biljetterna på plats knappt en timme innan konserten. Vi stod väldigt nära scenen och kunde se allt tydligt. I kön på väg in var det kaos! De hade bara en kö för alla som ska in men väl inne och på konserten var alla så lugna! Det va ingen som knuffades, man hade sitt eget space och folk njöt bara av musiken och dansade till och med bachata!
 
En gullig liten shot i kön haha
 
 
 
 
Beyoné and Jay-Z are so overrated! Bästa kändisparet enligt mig är Miguel och hans super stunning tjej Nazanin Mandi. De är så sjukt söta tillsammans och det ser verkligen äkta ut. De har varit tillsammans i mer än 7år också om jag har uppfattat det rätt och de ser bara så bra ut tillsammans! This is the kind of love I want.
 
 
 
Tjena! Lite torrt under helgen här! Så blir det när man har fullt upp med att leva livet och vad det har att erbjuda. Skriver mer detaljerat om helgen imorgon. Idag var årets varmaste dag hittills i London! 19 grader och sol! Så sjukt skönt och vilken glädjespridare solen är! Man glömmer bort allt och blir glad bara. Får mer motivation till att göra saker. Som att träna...NOT haha. Men ska tvinga mig själv till att göra det nu i alla fall! Räkna ner till Turkiet i Juni!!!