Nej nu behöver ni inte efterlysa mig på mjölkpaket, I'm back, for now i alla fall :) Senaste veckan har bara varit en sammansmällt suddig minneslucka. Det här får det att låta som att jag har varit bakis hela veckan haha om det ändå vore så väl, som ni kanske minns sist berättade jag att jag blivit sjuk och är det fortfarande! Det här är andra veckan nu och det är så sjukt irriterande! Jag har varit på vårdis och som tur var det ingen infektion i kroppen utan bara massa slem. Om jag fortsätter hosta så här kanske jag skulle kunna generera elektricitet till mitt hushåll haha.

Jag har saknat bloggen som fan, men har inte haft någon inspiration. Tankarna har snurrat så mycket på annat håll att jag inte ens har fått plats över att skriva något här. Har loggat in och klickat på "nytt inlägg" och bara stirrat in i rutan som väntar på att bli ifylld.



Gammal bild
Ok, har varit lite off på senare tiden, har knappt haft tid eller lust att sitta vid datorn. Önskar att jag kunde köra en Dumbledore och dra ut mina inlägg gjorda i tankarna till datorn, vad lätt det skulle vara! Haha! En liten recap då på vad som har hänt, det finns ju ingen chans i världen att någon kan ha missat att Breaking Dawn hade premiär i onsdags! Självklart hade jag mina biljetter reserverade så fort de kom ut! Och hur grym var inte filmen?! LOVEDLOVEDLOVED it! Kan inte ens beskriva min kärlek för Twilight saga, haha det är så sjukt att man kan bli så obsessed av vissa grejjer.

Förutom det har jag gått och blivit riktigt sjuk. Är helt febrig och hostar snart sönder lungorna. Det är inte alls ofta jag är så här sjuk, förkyld är en annan sak, det är jag typ hela vintern, men febrig minns jag knappt när jag var sist. Tur var det att världens bästa BFF kom förbi med lite medicin och min moster och kusin hämtade upp mig till dem. Vad skulle jag göra utan så fina vänner och familj?!

Vet inte vad som flög i mig idag, fick för mig att baka vaniljbullar and so I did. Ett par dagar sedan gjorde jag och Emiie cupcakes också.




Lite misshandlade haha, men vi hade ingen sprits(?) och det var för lite glasyr.
Blir så himla preppy till hösten och vintern. Vill ha massa skjortor och rockar och bara hålla allt so cleant.
Älskar färgen på kavajen!
snyggt och simpelt
Min favorit! Älskar rocken!
Avslappnat men ändå uppklätt
Sjukt snygg rock med läderdetaljer
How fancy?!

'

 

 


source

Första gången jag hörde talas om Aldo var när jag var i Kanada för snart 3 år sedan. Sjukt snygga skor och lite lagom dyra. Fick med mig ett par skor därifrån av min kusins flickvän som jobbar där. Ett tag sedan öppnade dem ju även sin första butik här i Stockholm och jag har faktiskt aldrig orkat gå in dit, då jag vet att det bara kommer va en massa snygga skor som man inte kan få. Idag blev det i varje fall en sväng förbi där och visst var det som jag tänkte, en massa godbitar, men en ganska tunn plånkis. Föll pladask för bland annat paret ovanför som jag provade. Sjukt snygga och annorlunda.
I söndags var det alltså dags för årets EMA gala. Den hostades av ingen mindre än Selena Gomez, jag tyckte att hon gjorde ett grymt jobb. En grym show som alltid och det bästa var att Queen vann "Global icons" award.



Selena Gomez
...aka the host, såg supersöt ut i sin vita lilla gräddbakelse till klänning.


Justin Bieber
...the boyfriend, tycker han var lite för casual, sådär skulle han ju kunna klä sig varje dag. Tråkigt att han inte satsar lite mer på stora event som dessa.


Bar Rafaeli
Älskar det korta framtill och släpet där bak. Riktigt fin klänning.


Hayden Panettiere
Såg vacker ut i sin klänning, lite tråkig dock. Gillade inte heller frisyren.



Jessie J
Har på senare tid blivit en av mina stora favoriter diggar hennes stil och detta var en positiv chock bland allt "vanligt". Gillade att hon hade lockigt hår också eftersom man ofta ser henne i rakt.



Jessie J
Efter galan, ser lika cool ut då och älskar att hon har vita doc's under klänningen.



Katy Perry

Lite rockabilly stuk, ser ut som om hon gick loss i en candystore, samma här lite för "casual", älskar skorna.


Lady Gaga
Hade ju typ någon slags parabol hatt som hon hade i olika färger och mönster, but that's Gaga. Diggar dock den här outiften starkt, det blev kreativt på ett riktigt bra sätt och inte kreativt hej-I'm-cool-jag-bär-en-köttklänning.



Bruno Mars
BRUUUNOOOOOOO! Älskade, älskade Bruno och hans crew. Så fresh i sina rosa kostymer och svarta ray bans. Cooltcooltcoolt.



Irina Shayk
Vilken vacker kvinna! Simpelt och svart, allt ser ju så bra ut om man är en supermodell. Älskar de gröna örhängerna till.


Queen har varit ett av mina favoritband sen jag var med i musikal med kören jag gick där vi sjöng Queen låtar. Många år senare är de fortfarande min största inspiration. Det finns inget annat band ens i närheten av Queen. Deras musik, deras texter och de själv. Vilka talanger! Jag började använda Queen som mitt "smeknamn" inte på grund av "the Queen" som i drottningen utan jag fick det faktiskt av bandet.

De fick pris för "Global icons" på EMA's 2011 och det var väl på tiden för det förtjänar dem verkligen. De uppträdde även i slutet på konserten och Adam Lambert var den som fick äran att sjunga för Freddie Mercury och vilket grymt bra jobb han gjorde! Blew me away! Sjukt duktig kille och en potentiell efterträdare till Freddie. Jag önskar verkligen att jag kunde sett de live under deras golden years.


Queen + Adam Lambert @ EMA's 2011



La precis upp en liknande mottobild, men har aldrig sett en liknande som den här. Den träffade verkligen mig rakt i hjärtat. Inte för att alla andra inte gör det, men den här känns bara så speciell. Ett endaste ord; GO! Inget annat utan go! Go for it, gör det du vill, vill du något GO, ta för dig, ta ingen skit, gör det du vill. Utan något go, utan något som driver dig framåt finns det ingen mening. Då är det bara sitta där på rumpan tills man får sittsår. Vill fan tatuera in det här, bästa mottot, inga långa meningar, inga förklaringar, utan bara GO, GO, GO! Så jävla enkelt och så jävla grymt.


Har inte hunnit blogga alls dessa dagar och samma kommer det att vara imorgon. Vi hörs nog på måndag kära vänner! :)
Snart ska jag på date med min kära Emiie! Vi kör skype - date och ska se på senaste avsnittet av Vampire Diaries. Det är nog den bästa serien ever! Kan inte beskriva min kärlek till den!!! Och för er som känner mig så är detta tecknen på en obsession and yes it is! Har bara längtat till fredag så att jag ska kunna se det senaste avsnittet. Kan bara inte beskriva hur bra det är! Sen så är ju alla i serien så himla snygga! Älskar typ alla karaktärer, men favoriterna är såklart Damon och Stefan Salvatore, för utan de så skulle det inte ens vara någon serie! Har alltid älskat båda, men nu när på senare tid har mina ögon typ öppnats för Stefan på nytt! Jag bara älskar honom, mer än förut om det ens är möjligt haha. Ok nu börjar allt det här låta lite för cheesy så vi slutar där.

Idag har jag mest hängt runt i stan och inte gjort så mycket. Hittade en potentiell vinterjacka i alla fall, men det är så irriterande att det aldrig aldrig finns något i den storleken jag vill ha. På vägen hem bestämde vi oss för att åka till Globen och försöka få tag på bijetter till Rihannas konsert. Efter all kämpande och prutande så fick vi veta att hela konserten blivit inställd! Tur att vi inte hann köpa biljetter då! Sjukt tråkigt alltså var verkligen peppad på att se henne. Det är väl sånt som händer, får väl hoppas på att hon kommer tillbaka.



Här är jag som Gaga förra året på Halloweenfesten :) Älskar att klä ut mig!