Har varit väldigt dålig på att uppdatera! Men det är så fint väder ute, så jag har ingen lust att spendera tid vid datorn. Anyway, vi kör en snabb recap på helgen som gått, då jag bland annat hunnit fira mormor, bakat två jordgubbstårtor dagen till ära med kusinen, som, om jag får säga det själv blev supergoda! Var svårt att hålla fingrarna borta. Därefter har jag fått vara 10 år igen, var ute på gården och körde ägget (minns ni?!), vasa och lite andra springlekar. I huvudet var jag utan tvekan 10 år igen, men kroppen var där för att påminna om att jag faktiskt är dubbelt så gammal. Så dagen efter var det ju träningsvärk i nästan hela kroppen!

Hoppas ni har kunnat njuta av vädret!

Jag, mamma och mormor
Såg precis en fallande stjärna! Jag kan inte förstå det. Trodde först det var en såndär fyverkeri raket haha. Fast det här är bland det mest magiska jag sett! Det var så himla coolt och såklart passade jag på att önska mig något, kändes behövligt.
Måste bara tipsa om John Frieda collection, har hört om den förutom och när jag hittade den på 99p store i London var jag tvungen att köpa den för att prova! Har blivit helt kär! Mitt hår känns så mjukt och lent nu. Borde ha köpt hem typ 10st haha. Här kostar en sån flaska 100 spänn och jag köpte min för 10!

Har haft det riktigt bra i London började faktiskt trivas haha. Men det är skönt att vara hemma igen. Tror jag börjar bli sjuk alltså, det regnade typ varje dag och  ingen hade med sig bra kläder och så var vi ju ute hela dagarna i regnet.

Annars har jag bara latat hela dagen i soffan med mina sköna pyjamasshorts från primark, älskar dem! :) På tal om Primark, hade faktiskt förväntat mig liite mer, men det var fortfarande WOW. Tror jag skulle behöva mer tid dock gillar inte att stressa när jag shoppar. Det var så mycket folk och så mycket grejjer att man inte förstod var man skulle börja. 

Två tredjedelar av Josibar har precis landat i London! Heeeey :) Vi har gjort oss bekväma i hotellet och nu ska vi ut och utforska lite... :D






Jag älskar att höra om "första intrycket". Emiies kusiner var här från England och en av tjejerna tyckte att jag såg ut att vara värsta stroppen som trodde att jag va skitsnygg hahaha. De som känner mig vet att det är typ det motsatta, Emiie sa till henne att om hon skulle säga det till mig skulle jag nog bara dött av garv, vilket jag också gjorde haha fattar verkligen inte hur jag kan se ut som en stropp?! Är det mina inre mean girls fantasier som syns utåt?! haha.

Det som är ännu roligare är att det inte är första gången folk trott så om mig, det var en tjej innan som också trodde jag var så, att jag trodde mig vara bättre än andra, stroppig och typ en sån som säger typ "euuuw" till allt hahaha och sen när hon fick lära känna mig så tyckte hon att jag var helt tvärtom!

Jag skulle inte ens kunna tänka tanken av att folk skulle tro att jag är så. Tycker jag är så långt från det, förstår inte hur de har fått för sig såna konstigheter. Men kul är det i alla fall att höra om vad andra tänkt efter första mötet!

Jag har inga ord för att beskriva det jag känner! Teaser trailer till breaking dawn är ute nu!!! Såg den precis och jag vet inte vad jag ska göra. Längtar så jävla mycket tills den kommer! Twilight febern har just sig fått ett vampyrbett och kommer vara i evighet. Haha, alltså jag önskar verkligen att jag kunde förklara hur mycket jag älskar Twilight! Ska fan läsa om böckerna för hundrade gången och drömma mig in i Twilight världen.
Jag vill bara bort, bort från allting. Få uppleva något nytt. Spendera dagarna precis som jag vill, en dag i taget. Ingen dag lik den andra, varenda sekund ska vara minnesvärt. Jag kan se det målat framför mig, men det känns ändå så omöjligt.



Åhh känns som om jag har varit i ett annat universum. I förrigår spenderades ju dagen med A och jag hann bara komma hem en kort stund innan det bar av till Emiie och där spenderades även natten. Kom hem på eftermiddagen, tog en välbehövlig dusch, chillade för att sedan rulla vidare till N och chilla ännu mer. Vi körde på hämtmat eftersom stackarn, som är helt disabled som hon så fint beskriver sig själv haha, inte kan gå. Fick mina naglar fixade också, så de är helt fresh.

Idag var det att gå till ett utspring mitt i ösregnet. Sjukt tråkigt på grund av vädret, men jag hoppas att det blir bättre imorgon. Då är det Emiies tur och jag ska åka med på hennes flak. Längtar tills den här veckan är över.
Här kommer lite bilder från kusinens student mottagning! Riktigt kul hade vi och goood mat! Haha det var en pappa och hans pojke som ville ta bild med mig, så det fick dem my number one fan haha.


Graduation boy and me

Outfit haha

Sötaste ungen!

Min sötis!
SIKE!

Haha vill verkligen INTE göra det. America baaby! Don't get me wrong, älskar Sverige också. Nationaldagen har spenderats som vilken annan dag som helst. Fint väder har vi i alla fall och det bugar och bockar jag för. Har spenderat eftermiddagen med Anam, vi har gått runt i affärer och lunchat och varit med hennes hund Puzzle. Såå söööt! Ville inte lämna henne :( Slet mig ifrån henne i alla fall och tog mig hem och nu ser det ut som att hela familjen ska ut på promenad och njuta av vädret.
Under veckan har både min kusin och Julie tagit studenten. Tur att det var sjukt bra väder på bådas! Efter det har jag jobbat och när jag jobbar känner jag bara att jag går under jorden typ. Får inget gjort, idag skulle vpi grilla med familjen, men jag var så trött att jag deckade. Vaknade typ halv 10 xD

Imorgon blir det i alla fall FEST! Kusinens studentfest, ska bli kul.
Brodern, kusinen och jag
Dans på framgården :) Vi fick en massa publik också haha
Älskar mina barbie rosa naglar! Känns så Nicki Minaj :) Brun hud med rosa. Förutom det har jag bara varit så borta! Jobb, student, plugg you name it!  Än är det inte färdigt heller, en studentfest på lördag, 2 utspring nästa vecka och en studentfest igen står på schemat! Efter detta blir det Loondooon! :)
trött tjäääj alltså!