Klingen is doin what she do and doin it good! Älskar verkligen hennes stil. Önska jag kunde se ut som henne varje dag! :) Här är 5 inspirerande outfits från henne, och jag skulle inte tacka nej till att se ut så här i vinter!
När första ljuset brinner
står julens dörr på glänt
då gläds vi åter alla att fira få advent.


27112010351 (MMS)

ÄNTLIGEN! Ingen gala premiär här inte :( blir istället bland dom som ser den sist :/ pratar såklart om Harry Potter!

Jag och Mani hade en liten lekstund idag haha.
De började ungefär så här. Hot chocolate, musik och fixa naglarna


Sen lite art by Mani


Sen blev de en liten mini photo shoot från parkeringen hem till kusinerna. haha








Jag invigde ju min leo idag oxå :D













(Jag önska att jag kunde ta såna fina bilder och redigera de sådär snyggt oxå!)
Så snygga, vill ha allihop!
Eller inte, men fortsätter på gårdagens, yet another year has passed. Det var den här dagen för exakt ett år sedan jag hämtade ut mitt körkort! Det har gått så snabbt!

Ok, många kanske inte skulle kunna gissa det här, men en av mina favoritfilmer är faktiskt Mean girls! Haha fråga mig inte varför. Tycker bara om den. Och nu kommer en 2:a can't wait!!!! :D Från trailern att döma verkar den inte vara särskilt mean. Det är ju massa disney stjärnor (no, offence jag älskar disney!), men det ska bli intressant och se hur den blir! :D
Mean Girls 2
and I'm pretty much the same, right? Hade faktiskt snyggare hår :) Tror jag ska klippa mig lite kortare igen.
Pics from November 2009
Me want!
I can hear it everyday and every night
It's the one thing on my mind


The thing is, jag vill ha ett par fresh kicks och vad är inte fräschare och mer classic än ett par air force? (Ok helst, av allt om jag fick välja mellan vita sneaks skulle jag tagit Jeremy Scott för Adidas, de med vingarna, but that kind of money I do not have)

Brorsan och jag ska matcha haha, den enda gången vi kommer överens. Men han vill ha höga och tycker jag också ska ta höga. Jag tycker att han tar höga och jag tar låga. (Så långt kom vi med överenskommelsen)

Frågan är nu vad tycker ni? High eller low? Själv är jag för de låga.

On your mark, 3, 2, 1, VOTE! (I wish I had more bloggreaders haha)
Bjuda på sig själv vare va? Klockan har slagit 14:00 och svaret på era frågor är Ja, Ja, Nej, Ja och Ja.

1. Ja, jag sitter rätt så nyvaken med pyjamasen på.

2. Ja, jag har bara degat framför datorn, sen jag gick upp.

3. Nej, jag har inte käkat något än och om jag inte gör det snart går jag loco a la Homer Simpson.

4. Ja, jag ser ut som en retard på bilderna, men nagellacket ser fint ut :)

5. Ja, min ansiktsmask är freessshhh!

Jag nämnde innan att jag var och lämna av mami på flygplatsen idag och märkte en sak. Det här blir lite Ana Gina stuk, men märkte att när blattar är ute och reser, hur fan lyckas de ha så fet övervikt. Varje gång. Man ser alla andra följa reglerna ett handbagage, tar det lungt genom kontrollen osv. Medan man ser en stor blatte familj typ planera hur de ska ta sig igenom med alla sina väskor. Typ du tar den här och säger att de sitter ihop och den som kommer förbi först, tar så många väskor den kan och går en bit bort och väntar på resten av familjen.

Är det bara jag som har märkt det? (haha = är det bara min familj som gör det?) Har sett hur många som helst göra typ så här. Typ kriga med väskorna för att få med allt.
Har precis varit och lämnat av mamman min på flygplatsen. Hon åker till Pakistan, och om 4 veckor åker vi dit :)
Vet inte riktigt om jag ska se fram emot det. Det är ju alltid kul, men tiderna ändras och det är inte så som det var först.

Nu försöker jag i alla fall skriva ihop en presentation/tal som jag ska framföra imorgon då vi har en typ av "insamlings middag" för offren i Pakistan. Det har gått nästan tre månader, men förhållandena är fortfarande kritiska. Allt ligger fortfarande under vatten. Människorna har inget att gå tillbaka till. Hemskt!

17112010294 (MMS)

Right now! Inomhus pingis :)

Har suttit fastklistrad i telefon enda sen jag vaknade. Eller ok, hann duscha och äta en snabb frukost oxå. :P Nu verkar telefonsamtalen vara över.

Så svåra val man har här i livet. Vet inte vad jag ska ta mig till...


How hot?! Älskar håret!
Mike Posner har så galet skön röst! Så idag står han med sin mjuka stämma för song of the day! Älskar den här låten, den här så catchy och soft. Man kan inte sluta digga den!

Mike Posner - Bow chicka wow wow
Idag började dagen med en riktigt skön massage! Önskar att jag kunde börja varje dag sådär. Eftersom jag redan var i stan så blev det en sväng förbi några butiker. Skulle byta lite saker och självklart är det svårt att komma hem tomhänt, speciellt nu när det är så mycket rea överallt! :P

Mycket tights på sistonde, men det här är ett par jeans tights från Carlings. Precis som jeans egentligen bara materialet som skiljer åt. De är riktigt sköna!

35 spänn för den! :)
Lite grejjer jag fick med mig hem... Dåliga bilder som inte gör rättvisa, but who cares it's my blog! Haha nää skojja bara. Mina datorer är väldigt sega nu, så att det kommer bilder över huvudtaget är ett mirakel. :P
Tights! Det skönaste som finns :)
(Bustiern ska vara neon gul)

Leo kappa! :) Efter ett jäkla velande hit och dit. Dålig bild.

Dagens låt för Rihanna och Drake stå för! Så grymt skön och älskar videon. Kanske för att den inte är lika "crazy" som hennes andra. Älskar verkligen hennes röda hår oxå! Lägg märkte till att den randiga kavajen hon har i videon är den hypade från HM! Cool!
Rihanna ft. Drake - What's my name?

Har varit ute i stan och kikat på massa nytt! fick med mig hem lite också som jag visar upp lite senare. Nu sitter jag hos Emiie och vi ska  kolla på denna!



Vanessa från Gossip Girl och Jeremy från Vampire Diaries är med i den! :)

Dessa fick jag med mig hem från Skopunkten. Ta tre betala för två u know ;) Helt ok, faktiskt, gillar dock inte de där runda prickarna. Familjen köpte och fick dessa "på köpet" så det var inte så farligt ändå.
Dagen började med en STOR fet frukost hos my gal F :) Sedan bar det av till skäris för lite shoe-shopping :) Visar upp ett par som jag fick med mig hem imorrn.

Nu ska jag läsa lite och sen sova.

Hoppas ni haft det bra!


lookbook
Dagens låt får Nicki Minaj stå för! Hon är en skön rappare så idag förtjänar hon den här platsen :) Själv sitter jag med hennes rap på repeat och rappar haha. Will.I.Am stör mig faktiskt i låten, vet inte varför, kanske för att hans black eyed peas låtar är så uttjatade. Anyways Check it out!
Nicki Minaj ft. Will.I.am - Check it out
Har varit vaken ett bra tag nu. Fått lite grejjer gjort och finns lite kvar att göra. Lite tankar som far i huvudet just nu är hur sjukt fort människor ändras. En person som man trodde man kände väl är som en främling dagen efter. En som man kan lita på sviker en i sista sekunden. En som hållit fast vid något, släpper det för andra. Lögner verkar lättare än sanningen. Hålla undan verkar lättare än att visa vem man har blivit.
Fastnade direkt för västen som denna lyckliga tjej äger! Hur cool är inte den? De där vingarna alltså, såklart det är Jeremy Scotts verk. Hela outfiten i sig var snygg men what's up med skorna? Gillade verkligen inte dem.
I veckan har vi firat Halloween, lite senare än andra men ändå. Blev en riktigt mysig kväll förutom på slutet då. Vi hittade typ ingen bra skräckis, så vi kollade början på två st och gav upp och började snacka spökhistorier istället.
Btw det finns typ inga bra skräckfilmer. :/ Och juste det är nog inte så svårt att gissa vad jag var utklädd till xD

Gaga with her biggest fans!
Haha ögonbrynen är bäst, men blev ganska stolt över min sminkning. Jag kan typ inte ens sminka mig i överhuvudtaget, så blev skit glad när Gaga looken blev bra eller jag tyckte den blev bra :)
Fame monster!
Stopp telephoning me!

Har chillat hos mormor de senaste två dagarna, vilket är anledningen till att det varit extra torrt här. Resten av tiden jag har spenderar jag med på att kolla Gossip Girl! Haha de sjuka är att min brorsa börjat digga den och följa den med mig :P Jag ba ofta du gillar den och eftersom internet inte funkade en dag och jag hade laddat ner episoderna, så kollade han på en och sa att man fastna. Haha, han var bara tvungen att se på nästa för att se vad som hände :P
Btw, snygg dagens eller vad? Yes, gick ut i pyjamas, pallade inte byta om eller rättare sagt hann inte ens.