Varför är alltid söndagarna så s e g a? Det är rätt skönt i och för sig... Vakna upp och bara vara, se solen skina och bara njuta av sommaren.

Jag drömmer om att kunna spendera min sommar här! Gud,va skönt det skulle va!

Love,
Reema
Är i chocktillstånd! Seriöst Michael Jackson whaat?! Kunde inte tro messet jag fick av min kompis var tvungen att läsa själv!
Han har alltid varit en stor idol! Självaste Michael Jackson borta? Jag kan fortfarande inte smälta det!

Här kan man läsa hela artikeln på aftonbladet:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5432546.ab

här är en annan källa:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/8119951.stm

Så sorgligt, det finns bara en Kung av pop och han lämnade oss idag.. Kan inte förstå! Det finns ingen och det kommer aldrig finnas någon som honom! R.I.P Michael!
/Reema
Det här med att blogga var mkt svårare än vad jag trodde! Innan jag skaffade bloggen kom jag på tusen saker som jag ville skriva varje dag och när jag skaffade en till slut såå blev det tvärstopp! Jag skaffade bloggen som en kul grejj där man skulle kunna dokumentera grejjer och dela med sig till andra... This journey has just begun, let's see where it takes me :)

/Reem Cream
Jag kan inte sova så jag tänkte att jag skulle ta bloggen lite mer seriöst, starting now. Känner mig så extremt produktiv och positiv om nätterna med världens energi, men jag fattar inte vart det försvinner på dagen... Så ungefär såhär ser jag ut nu :) Ska försöka sova nu och förhoppningsvis hörs vi snart igen :)

God natt alla ugglor därute!

xoxo
Reema.J