Hallå!
 
Ska uppdatera mer om hur London livet går! Just nu sitter jag och skriver en essay som ska in imorgon och suktar samtidigt efter dessa boots från Givenchy! Gud vad coola dem är! Helt outta space och matcha ska man göra med något enkelt så att stövlarna står i centrum. Well, har man på sig dessa är det något inte svårt att missa en. Någon som har en 500 dollar över kan haffa dem på rean nu, själv kommer jag bara att fortsätta drömma vidare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hallå! 
 
Hade tänkt mig att det skulle bli update här varje dag, men så blev det inte riktigt än. Försöker mest komma in i livet här och komma igång med plugget. Har avklarat min första vecka i skolan och jag ser hopp om framtiden. Väldigt fint campus och location i allmänt, high tech med ID kort som man måste scanna på spärr så att man kan komma in till skolan, typ som när man åker tunnelbana i Stockholm haha. En sak som jag har upplevt är att det är svårt att faktiskt lära känna nya folk eller alltså få kontakt då man har olika klasser med olika personer hela tiden. Visst pratar man och socialiserar i klassen men sen ser man oftast inte personerna runt om i skolan för alla har så olika schema. Men men, huvudsaken för mig är plugget och det är det jag satsar på, får se hur allt går sen, ska försöka hitta en lägenhet också för att kunna uppleva studentlivet till max haha. 
 
Nedan är en text jag skrev runt förra veckan som jag inte har postat och mycket har ändrats sedan dess. Visst saknar jag fortfarande Sverige men nu har jag accepterat läget och är motiverad och taggad för plugget! Straight A's here I come! 
 
Ok, har varit här i London sedan tisdags och det enda jag känner just nu är hemlängtan! Har egentligen inte "upplevt" något än, men just nu känner jag bara att jag vill släppa allt som det är och lägga mig under täcket i min säng, i mitt hem. Har en inre battle med mig själv just nu, men jag är en sån där tävlingsinriktad människa, så jag kommer inte att ge upp. Så här känner väl alla som lämnar allt bakom sig och ska börja om på nytt antar jag.
 
Hittills har jag inte riktigt trivts här i London, små hus, trångt och överallt påminner det mig bara om Sverige. Jag försöker intala mig att det kommer bli bättre när skolan börjar och jag börjar träffa andra människor i min ålder. Så just nu får jag helt enkelt stå ut, det här blir nog nyttigt för mig. 
 
Alltså jag förstår inte hur människor här klarar sig?! Det är ju inte alls ett sånt "uppdaterat" system som i Sverige. Även fast vi har -15 grader kan vi gå runt i shorts inomhus utan att vara det minsta påverkade av vad som händer där ute. Här så är det ju fan iskallt både inom-och utomhus. Vattnet smakar klorin och tunnelbanor och tåg har typ ingen täckning. Täckningen suger överallt ändå. Man kan ju inte ens prata med personen bredvid när man åker tunnelbana, åhh stockholms tunnelbanor det är allt något! Haha, som ni ser saknar jag det väldigt mycket. Man uppskattar inte det man har lika mycket när det är borta.
Hallå!

Nu har jag snart spenderat min första dag här i London. Alltså har fortfarande inte smält att det här kommer att bli min reality. Saknar Sverige så mycket just nu och skulle de va så lätt skulle jag bara ha fegat ur och åkt tillbaka. Tur att jag kan stanna hos ett par familjevänner ett tag annars skulle det bli galet mycket på en gång.

Vet liksom inte vad jag ska tycka än, förstår ingenting liksom. Det känns bara som att jag är här på besök. Det kommer väl slå mig när jag går till skolan och så och börjar med plugget. Jag vet att jag har en svår tid framför mig, men jag hoppas bara att det blir värt det!

Kom hem från ett surprise party ordnat till mig för någon timme sedan! WOOW blev verkligen överraskad! Hade inte den minsta aning alltså. Paki gänget hade ordnat en liten avskedsfest innan jag åker nu på tisdag med middag och drinkssss och massa kul. Så himla söta alltså! Är så himla tacksam för att ha sånna människor i mitt liv och kommer verkligen sakna dem när jag är borta. Vi började i alla fall med en middag som gick över till efterrätt och drinkar och sedan till flipp på dans ehmm vardagsrummsgolvet. Mätta och glada satte vi oss sedan ner för en omgång sanning och konka och sedan lite mer djupare diskussioner. Körde band hero också, vilket är så himla kul och en riktig party starter. En riktigt lyckad kväll med andra ord!
 
Hoppas att ni har haft en bra jul och att nyårsfirandet inte spårade ur haha. Min jul har varit hur mysig som helst, stressig men mysig. Har jobbat dag och natt bokstavligen och det ser ut att fortsätta så. En sak som jag inte har berättat på bloggen är att jag flyttar till London om ca 2 veckor! Ska alltså börja plugga psykologi där. Har ju så galet mycket att fixa inför det också! Måste fortfarande fixa boende och sånt. GAAAH!
 
Men i år vill jag vara mer aktiv på bloggen och speciellt när jag åker till London. Kommer ju vara lite intressantare inlägg än jobb, sova, jobb Just nu är allt blankt efter nästa vecka eftersom jag fortfarande inte smält att jag åker! Är galet nervös och rädd just nu eftersom att jag kommer att vara där helt ensam. Jag hoppas i alla fall att det kommer att bli bra där. 
 
Skönt med ett nytt kapitel i livet, det behövs verkligen. Har tröttnat som fan på allt här, är redo för något nytt! Så 2013, be good on me!
 
Nyårsaftonsoutfit, men peplumtopp i metallic. Sedan nyårsfirande pakistyle med en sari.