Jag och kusinen är hos mormor och sover över. Morfar har fått åka in på sjukhus, så vi är här hos henne och håller henne sällskap. :) Vi satt tillsammans och så berättade hon historier om när hon var ung. Mysigt! Det är kul att höra hur mycket de äldre varit med om i sina liv. Nu har hon somnat och jag och kusinen har precis spelat fia med knuff där jag btw har slagit henne tre gånger i rad ;) men hon slog mig tre gånger i rad igår så vi är even nu då.

Nu blir det i alla fall film ECLIPSE :D

Hörs imorgon!
This girl is makin' the whole world whip their hair back and fourth! Jag var bara tvungen att lägga ut den här! Mini-Rihanna, mer swag, man kan inte tro att hon bara är 9 år gammal! Galet, asso här sitter jag 19 år och glor på denna och diggar den and Icould only wish that was me whipin my hair haha. Offer.

Sjuk som jag är så gick jag in till min mamma och brorsa och började slänga med håret och sjunga den här haha och sjuk som min brorsa är så säger han eyy, gör igen, gör mig grön (som hon gör i videon när hon slänger med håret och alla får färg) och sen gör mamma svart OK gör henne gul nu! HAHA så är det här hos mig most of the time! Stackars min mamma hon måste legat där i sängen och tyckt synd om sig själv för så sjuka barn haha. Hon orkar inte ens säga nåt, hon bara kollar på mig och min brorsa.
Willow Smith - Whip my hair
Gossip Girl here, your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.

I WISH

Så fort jag vaknade satte jag på datorn och började kolla på Gossip Girl. Haha så har min morgon spenderats, just me and my computer just the way I like it. Vet ni hur jag slet mig bort från datorn för 10 min? Episoden som jag skulle kolla på hade inte laddats, så jag passade på att springa borsta tänderna och sätta på mig en ansiktsmask.
Yes, idag spenderas denna lediga dag hemma med att pyssla om mig själv. Men inte ensam, B and S will be over soon.


You know you love me,

xoxo
Kom hem för ett tag sen, efter att ha firat F's födelsedag! Riktigt trevlig kväll hade vi! Hela gänget samlat, god middag, charader, sanning och konka, vilket med andra ord säger riktig tjejkväll.

Firar bästis! :)
Från Isa Dora :)
In the middle of nowhere, big fields, nature, hot sun and so much fun


Drove around a lot



Karate Kid 101 with Reema Johnson

Blir bara så glad av att se den här bilden! JOY!





Ny dag, nya krafter, nytt hopp.
Nu kan man förtidsinställa inlägg på blogg.se! Va kul! Tror det blir mycket lättare och mer update nu faktiskt! Det var på tiden måste jag säga! Blogg.se är ju ändå typ den största bland alla dessa blogg domäner eller vad man ska säga. De borde vara först med olika verktyg tycker jag. Eller åtminstonde förenkla de som redan finns. Så att det blir lättare och snyggare att blogga.

Anyways det var bara en positiv överraskning nu när jag loggade in :)

Vi fick ju även första snön för i år! Deprimerande! Så här såg det ut tidigt på morgonen när jag sprang iväg till bussen! Efter det blev det bara värre.
Såklart var det mina matsumotos i Nelly påsen! Grymt snygga! Oh, I'm in love.
(Jag är sämst på det här med blogg design! :( Det blir samma storlek på alla bilder om ni förstår vad jag menar! Ska försöka få det fixat!)
Just throw in the bag!
How did it come to this? Been struggling for a while. Never close to reach satisfaction.
Sinking deeper in the sea feel no longer free.
The weight of failure on top of the shoulders, have a long walk ahead.
Been walking, oh walking without even moving one step.
When is this gone? When is it about to end?
I think that's up to me, must make up my mind.
When I decide, I can make it all right.


Såg drömbilen stå utanför mitt hus för ett tag sen. Hur cool är inte denna? När våra blickar möttes var det kärlek vid första ögonkastet. För en milli sekund trodde jag att den var där för att hämta upp mig, men när verkligheten slog mig fick jag med alla mina krafter kämpa emot faktumet att den var bortlovad någon annan. Story of my life, utan några försköningar, utan några ändringar. Livet är hårt.
I lördags så var utgången speciell. Inte något vanligt, vi gick nämligen på en Bhangra fest. Det är indisk dansstil/musikstil och det är typ det vi brukar dansa på våra egna fester. Var riktigt grymt! Kul och annorlunda. Det bästa var att man kunde gå ut och känna sig som hemma liksom if you know what I mean. Inte varje gång man går ut och får indisk musik att dansa till. De ska ha en till sån här kväll och jag tror nog att vi måste gå på den.
En bild från i lördags
Precis hemkommen från en riktigt grym utekväll! Nu väntar sängen, berättar mer imorgon.

God natt eller snarare god morgon!
My texts/thoughts/feelings


Hittade inget bättre att döpa det till, men nu förstår ni ju precis vad det handlar om. Har flera gånger innan skrivit små texter och sånt, men det har kanske inte alltid framgått att det är mitt eget. Men står det mitt namn är det mitt simple as that :)


I didn't belong and I still don't belong,
going there shouldn't have mattered anyway
I'm not one of them and I will never be.
I go where my heart goes and I belong where my heart belongs.
Clearly this ain't one of them places.
When I'll get there I'll let you know.
You might not be able to recognize me 'll have a new glow.
Soemthing you've never seen before.

/Reema Johnson
Har precis käkat frukost och nu sitter jag och tittar på gossip girl. Mellan pauserna då den buffrar passar jag på att kolla lite flygbiljetter. Har sån lust att resa någonstans. Typ London och shoppa :D Finns ju as billiga biljetter dit nu också!
Snygg outfit! Man skulle nästan inte kunna tro att plaggen är från Gina tricot och HM. Älskar metallic tröjan!
Läste precis om att T.I (jag har diggar hur länge som helst!) hörde om en man på radio som stod på taket av en skyskrapa och tänkte ta självmord. Han körde iväg dit direkt och bad polisen hjälpa dem och de skickade en videohälsning till mannen om att det verkligen var han som stod där nere och ville prata med honom. Mannen kom ner och som lovat fick han en pratstund med T.I. Vilken hjälte! Blev så glad när jag läste det. Att hans publicitet också hjälpte till att rädda liv. Creds till honom!
Hur länge kan jag stå emot frestelsen? Jag misstänker att det inte kommer ta lång tid innan dessa hamnar i tryggt förvar hos mig. Simpla, billiga och snygga.
Hur länge kan jag stå emot frestelsen? Jag misstänker att det inte kommer ta lång tid innan dessa hamnar i tryggt förvar hos mig. Simpla, billiga och snygga.
Tummen ner! Det går undan här gällande vädret! Mörkt, kallt och rent av suger ut den lilla energi man har kvar. Tror jag håller på att åka på en förkylning också. Sitter med en kopp chai latte, mys sockorna på och simpsons/family guy på tv :) Ska passa på och måla naglarna och läsa lite vecko revyn nu när jag är på deg humör.
I'm a fighter! hehe :)

Nu ska jag iväg till jobbet :/ Orkar inte :(
Orkar inte jobba


Har snott brorsans linne, orkar inte ens klä på mig, skulle vilja gå runt i pyjamas bara...


Igår var Ninni här och chillade hos mig och vi satt och lyssna på old school musik. Sitter nu också och bara lyssnar på det. Så mycket soul de hade på den tiden! Vilken feeling. Den här låten här är grym! Vilken version tycker ni bäst om? Den första är grym, their singing is mad! Det är så mycket känsla när de sjunger. Den andra är en riktigt bra cover och Christina Aguilera som jag har diggat som fan genom året är ju bara one of a kind och här blir det grymt!
!
LaBelle - Lady Marmalade

Christina Aguilera, Lil Kim, Mya, Pink - Lady Marmalade
LOVE the shoes
I think I really have to buy a leo coat!

Ledig idag! De ringde precis från jobbet och frågade om jag ville jobba idag. Om två timmar. Det orkar jag inte. Ska få lite annat gjort. Bland annat ska jag ner till gymmet om en halv timme och gymma. Garderobsrensning står också på schemat. Ja ni ser själva, vilken måndag!
Hoppas ni får en bättre!
Blev en liten blogg paus här. Har bara varit så trött att jag inte orkat göra någonting. But as always back on track again.
Wish.Hope.Worry.Disappointment.Fear.Dream.Frustration.Anxiety.Responsibility.Hopeless.
I wish this was my look of the day! Everyday!
Är uttråkad, men pallar inte göra något heller. Sitter och käkar isglass tittar på Simpsons och leker med mitt hår. Bara en liten lägesrapport. För det är ju så intressant.
Har spenderat förmiddagen med morbror. :) Det var tre år sen de flyttade till Kanada och nu är han här och hälsar på i en vecka. Vi har handlar lite sånt åt kusinerna som inte finns i Kanada. Haha, smått och gott. Får se vad kvällen har att bjuda på.
Ttyl!
I påsen låg ett paket Chai Tea pulver :D Det smakade nästan som chai latte. Mindre gräddig typ, men smakar nästan likadant. :)

Igår kväll var jag på ett indiskt event på Polstjärnan. Kul och annorlunda :) Riktigt fin lokal var det också!
Det här blev så fel, men så Rihanna. Alltså fel och fel, tycker det var coolt. Färgglatt. Det är ju det som gör en celeb till celeb. De kan se hur konstiga ut som helst, eller bara ha på sig vad som helst. De handlar ju om att sticka ut, de är ju inte celebs för att smälta in i högen liksom. Hennes hår är också för grymt!
För någon dag sen var det häng i stan med tjejorna Mani och Nish och sen Vampire Diaries kväll! Sjukt kul och mysigt. Gick runt i stan och lekte turister haha så vi frågade korvgubben om han kunde ta bild på oss. Haha sen hade vi bestämt oss för att se alla VD delar från Säsong 2 tillsammans :) För övrigt är Vampire diaries den bästa serien någonsin! Jag kan inte förklara hur mycket jag älskar den! Så spännande så aaahh!

Provade ett par magiska benförlängare! Vilka ben man får alltså!
haha fick ryck och började dansa där med mina skor xD


poserr


Oktober är här, och därmed hösten! Hösten är faktiskt en vacker årstid. Jag är dock inte redo för den kylan som medföljer. Åker på en förkylning också känner jag, ska vila lite. Vi hörs imorrn <3