Oh Mike! I'm in love! Har diggat Mike Posner sen jag hörde Cooler than me för första gången. En av favoritlåtarna från albumet var den här under och nu har videon kommit ut. Rolig video feat Weezy F baby! Kan inte va annat än bra :) Plus att Mike är snygg också!
Take a look!
Mike Posner ft. Lil Wayne - Bow chicka wow wow


Måste nog vara världens finaste päls som fashiontoast äger!


Kom hem från jobbet och deckade direkt. Vaknade upp för någon timme sedan. Känner mig febrig och trött. Kan bero på att jag jobbat från tisdag och inte fått så mycket sömn. On top of that hur kan man inte älska sin familj just nu? *IRONI*


Ska fixa lite käk käk nu, orkar inte uppdatera mer ikväll.

Ha det bra!

Har segat hela dagen. Känt mig typ trött och hängig så har legat i sängen och tagit igen mycket av Vampire Diaries :) HOW ON EARTH, kan man inte älska den?! Blir bara mer och mer spännande för varje episode!
Nu ska jag fortsätta kolla, har ingen vidare lust till något annat.
Ha en trevlig kväll, vi hörs imorgon!
Åkte från jobbet till N som hade fixat käääk :D Pasta med nånting, nånting, men gott var det! Sedan blev det att sega där ett bra tag och N fick som alltid för sig att sminka mig. :) En natural look :)

Nu har jag duschat och ska kolla på film :) Sedan är det bara sova och upp och hoppa för jobbet imorgon bitti!


Ha en trevlig kväll!
Helgen som varit i bilder. Bättre sent än aldrig va? Haha var i alla fall en kul runda på stan bland annat! Provade mest glasögon efter glasögon efter glasögon. :)
It's Legacy b**ch! :D
Hahaha så skön låt! Love Legacy! Älskar att Aye Tevin är med i videon och att han syns mer :D
Legacy - Tongue ya down


My Favourite parts of the video in GIF's :)
Love Aye Tevin!
Kropp!
Älskar hans min! haha


P.s. Såg nu att de andra två gif bilderna inte funkar så om ni som mig DÖÖR för att se dem så kan ni kolla dem här hahaha

http://24.media.tumblr.com/tumblr_ld6g1tlIWJ1qdubemo1_500.gif
http://justgifs.tumblr.com/post/2156825976/tongue-ya-down-video
Do you ever feel like a plastic bag drifting trough the wind wanting to start again?

Blev en kvällspromenad med Emii! Men det gick inte i mer än typ 20 min innan vi blev helt deep freezed så vi kom hem och njöt av en varm kopp chocklad och en hot chocolate dos av Legacy och New Boyz! Myyys! :D







Från promenaden




...and of course me and Emii pt.2 från vår lilla lekstund i porten. :)

Wow Emma! Är kär i hennes trenchcoat från Burberry! Älskar skinndetaljerna.

Vad tycker ni?
Har pumpat den här låten hela dagen. Den är så sköön!

Far east movement ft Ryan Tedder - Rocketeer

There's a world out there that we should see

Emii och jag har haft kul i helgen :) En timme i porten resulterade i detta.
Inspiration i rött. Riktigt snyggt!
Har rullat runt i staden idag! Riktigt trevligt :) Blev GALET kär i den här gråa perfekta skapelsen! GAAAH it's so perfect att jag inte ens vet vart jag ska ta vägen. Har en massa bilder från idag som kommer upp senare idag eller imorgon :)
Sitter och tittar på Mean Girls 2. Älskar ettan, men det här känns  som typ en disney version av ettan.  Det är till och med bara disney stjärnor och jag älskar disney, men Mean Girls är Mean Girls.

Somehow everything's gonna fall right into place, if we only had a way to make it all fall faster everyday...



Sitter och pumpar Paramore! Det var länge sen jag lyssnade på dem och nu kör jag en greatest hits på dem haha. Tycker det är så synd att bröderna Farro har lämnat bandet! Paramore kommer inte vara det samma utan dem, men jag är nyfiken på hur det kommer bli i fortsättningen.


Förutom det får jag se vad dagen har att erbjuda.
YOOO! Är hos Shauna mahh girlfrieend :) Vi chillar lite, firar Emii, har käkat pizza och ska titta på film nu :)
Mah girlfrieeeeend
Valentine's day heey! Hoppas ni har haft a good one. Jag jobbade och kom hem och somnade i soffan. Förutom det delade jag denna käraste dag med min chipspåse love_you_4life! Har pumpat massa gamla indiska kärlekslåtar också! Önskar att jag levde i någon bra indisk film haha! Min kommer endast vara betydelsefull när jag hittar någon att dela den med (A) Förutom typ Jacob Black hahaha :)

Har förutom det bara haft en massa andra tankar idag.
Ett citat jag ska börja gå efter! Det är verkligen sant! Tiden kommer aldrig stanna för att man gör det. Den kommer fortsätta gå och det är bättre att ta vara på det och försöka göra något åt sitt liv istället.
Ok, först måste jag bara säga att JA, jag är ett STORT TH fan! Har sagt det innan också, men bara så alla vet :P De kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Speciellt Scream plattan som typ är skriven för mig känns det som!

När jag än känner mig nere så lyssnar jag på den här låten på repeat som jag gjort hela dagen. Jag brukar undvika att lyssna på den här låten annars, den är så känsloladdad (nu kommer folk ba WTF haha) men så är det. Det här är min pepp låt faktiskt, när jag känner mig nere då lyssnar jag på den. Jag har säkert lagt upp den här innan men lägger upp den igen.

Tokio Hotel - Don't Jump

On top of the roof
The air is so cold and so calm
I say your name in silence
You don't wanna hear it right now

The eyes of the city
Are counting the tears falling down
Each one a promise
Of everything you never found


I scream into the night for you
Don't make it true
Don't jump
The lights will not guide you through
They're deceiving you
Don't jump
Don't let memories go
Of me and you
The world is down there out of view
Please don't jump

You open your eyes
But you can't remember what for
The snow falls quietly
You just can't feel it no more
Somewhere out there
You lost yourself in your pain
You dream of the end
To start all over again


I scream into the night for you
Don't make it true
Don't jump
The lights will not guide you through
They're deceiving you
Don't jump
Don't let memories go
Of me and you
The world is down there out of view
Please don't jump
Don't jump

I don't know how long
I can hold you so strong
I don't know how long

Just take my hand
Give it a chance
Don't jump

I scream into the night for you
Don't make it true
Don't jump
The lights will not guide you through
They're deceiving you
Don't jump
Don't let memories go
Of me and you
The world is down there out of view
Please don't jump
Don't jump
And if all that can't hold you back
I'll jump for you



Haha, tänkte göra fetstil på det som betyder extra mycket för mig från texten och som ni såg blev det ju typ hela!
Sitter och kollar på Dream Girls, måste erkänna och jag skäms som fan när jag säger det här, men jag har liksom aldrig sett hela filmen! Varje gång den är på TV så har jag typ missat den ellet sett snuttar hit och dit. Nu satte jag mig däremot från början och sitter fortfarande fast klistrad. WOW säger jag bara, vilken film! Eller film och film det är ju musiken som gör hela filmen. Asso it knocked me of the couch! Jag har suttit och fått rysningar genom hela filmen. Vilken mäktig film! Och Jennifer Hudson, GOSH! Vilken talang! Jag har typ fått ont i huvudet av att ha rynkat ögonbrynen så mycket och stirrat in i tv-rutan. haha

Den här tjejen är så jäkla grym! Stilen, bloggen, bilderna. Riktig inspirationsblogg!
Fredagsmys! Nu sitter vi och kollar på The Stepfather med snyggingen Penn Badgley more known as Dan Humphrey :)
Lite bilder från igår.

Medan alla sitter inne och klagar över snöovädret ska jag och Emii ut och leka i det! :)
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Vet inte varför alla produktiva pepp tankar kommer krypandes mot dagens slut. Just runt den här tiden kommer allt på en gång. All lust all känsla, jag vill bara göra allt på en gång. Alltså jag kan gå ut och springa typ NU. Har seriöst funderat på det flera gånger. Får masa idéer också som jag skriver ner, men när jag vaknar nästa morgon finns tankarna kvar men inte samma glöd.

äh, dags att lägga mig,
God natt!
So true! ;)
Perfekta pums
Jackan i mitten = love
Doc's och svarta jeans is never wrong (speciellt om man har snygga, långa, smala ben)
Det har snöat precis hela dagen och hoppet om att våren snart är här frös till is. Precis när man trodde att man blivit av med snön så kommer det mer. Det ser vackert ut i alla fall.

Har verkligen ingen lust att göra något, ska bara slappa framför TV:n med något varmt att dricka =) Hoppas ni har en skön kväll!
Sjukt att jag inte har sett denna än! Har bara inte blivit av, men nu så :) Johnny Depp är ju bland mina favorit skådisar!
Jackan fanns inte kvar är så ledsen :( Den var faktiskt ganska perfekt nu när jag tänker efter! Har svårt att hitta jackor som jag verkligen tycker om. Borde fan köpt den igår. Aja ingen idé att sitta och tänka på vad man borde gjort. Får hoppas på att jag hittar en snyggare! :)
Har kommit hem från jobbet och sitter nu här och käkar cocosbollar mmmmm. Haha egentligen borde jag äta riktig mat men orkar inte riktigt gå fixa nåt. Inte undra på att jag själv håller på att förvandlas till en bulle haha.

Förutom det sitter jag och tänker på jackan, janejjanej?! Tror jag ska åka och klämma lite till på den. Orkar dock inte halka runt på isen i kylan när det är så skönt att sitta här hemma i mina sköna byxor.

Gamla bilder
Så galet snygg jacka jag hittade idag. Ångrar mig fett att jag inte slog till! Emii sa också det hon bara jag har en känsla av att du kommer springa tillbaka imorgon och köpa den hahha and that's exactly what I'm gonna do! I think... haha
Vad tycker ni?
Lite nya lack i förrådet.

Provade på "combat green" som den heter och la lite graffiti nails över :) Blev coolt!
Vet ni något jag länge varit rädd för? Att mitt hem ska brinna ner. Alltså tänk alla ovärderliga saker man har hemma som man aldrig kan få tillbaka, hur mycket pengar man än har. Gamla bilder från barndomen och alla andra saker som man aldrig tänkt på eller brytt sig så värst mycket om. Men som man skulle kunna döda för om dem försvann. De är ju en del av mig liksom. Har många gånger tänkt på vad jag skulle gjort om det hände, typ vad jag skulle försöka rädda och så. Hatar verkligen känslan av att det kan hända vem som helst när som helst. Brukar alltid vara noga med att se till så att typ spisen eller strykjärnet inte är på när jag ska gå hemifrån.

Den här bilden under är från någon gång förra veckan, då det började brinna i husen mittemot oss! Började på våning 2 men både balkongen på trean och ettan brann upp. Vet inte hur det startades, men det enda jag tänkte då var att det där kunde ha varit våran balkong! Vilket gjorde mig ännu räddare för detta.

Vet ni vad? Jag har hittat typ världens bästa blogg! Den är nystartad och skrivs av tre grymma tjejer aka Jag och mina två bästa vänner! Hahaha Check it out!








(Kommer så klart blogga kvar här oxå! Julie kommer döda mig! Haha)
Äntligen, äntligen, äntligen! Nu efter mycket kämpande är dessa i säkert förvar hos mig! Nu fattas bara lite sol och värme!
Somrig bild

Jag och mamma pratade om att sommaren borde komma snart och då började hon sjunga hennes egen tolkning av Idas sommarvisa som lät lite så här,

"Nu ska de bli troligen sommar och då kommer blommorna snart på sommarn och gör lite somrigt nananana" mer kom hon inte ihåg hahaha
No words! Så galet bra video, Nicki är bara så grym! Love love love! Btw Nicki's wedding dress dödar!
Nicki Minaj ft Drake - Moment 4 life
Har haft en skön kväll med mat och familjevänner. My home girl emii var här och hur kan vi inte undgå att leka med kameran typ varje gång vi träffas?
Köpt nya nagellack
Me and my colgate!
Sugar lips :D
My lovers haha
Colgate smile! :D
Jag har bestämt mig för att spara håret långt eftersom det ändå har växt ganska mycket. Så nu är det håroljor ca 3 gånger i veckan, hårkontroll piller och lite andra kurer för håret.
Rihannas nya singel är så grym! Hörde den första gången på radio och fastnade direkt! Annars brukar jag få lyssna på hennes låtar några gånger innan jag tycker om dem. Hon är så jävla snygg och grym den kvinnan! Videon är cool oxå, haha youtube har lagt "18-års" gräns på videon :P Texten är också rolig, men låten är så jäkla bra! Basen är tuung! Hur kan man inte digga henne:) Den går på repeat hos mig nu i alla fall!
Rihanna - S&M
Redan ny månad! Tiden rinner iväg. Just nu så ser alla dagar likadana ut. Inte mycket att göra, men har fått ett nytt jobb iaf! :) Börjar på torsdag, får se hur det går. Nu ska jag ut en snabbis vi hörs när jag kommer hem :)