Innan jag går och lägger mig tänkte jag bara göra denna lista som har gått runt på typ alla bloggar nu... men tycker alltid det är kul med sånt här, när man kollar tillbaka på det. (Det går inte att ta bort fet stilen och det understrukna men orkar inte nu xD)

10 Favoriter

Färg:
Svårt, är en färgglad person :) men typ rosa, lila, orange hör till favoriterna.
Band: Paramore, Tokio Hotel :)
Film: Svårt har många, White chicks (klassiker), Mean girls (vet inte varför men kan ha med att jag och min kusin alltid brukade kolla på den) New Moon m.m
Bok: The twilight saga
Sport: Badminton, Basket
Årstid: Sommar
Veckodag: Lördag
Glassmak: Saltlakrits, lakrits bl a.
Tid på Dygnet: Natten, eller tidig morgon, det är då jag känner mig mest produktiv.

9 För tillfället

Humör:
trött
Smak: Kokosboll
Kläder: pyjamas byxor och paki t-shirt
Bakgrund: Inte på min dator just nu, men typ nån orange compaq bakgrund...
Nagellack: Fransk manikyr
Tid: 01:58 :)
Omgivning: Vardagsrummet, på soffan :)
Irritationsobjekt: min bror -_-

8 Första

Bästa Vän:
Sophia, måste det vara i dagis.
Screen name: Va? Om de menar typ som användarnamn, så tror jag bland de första var på Lunarstorm typ nåt med superfun_girl91 eller nåt sånt xD hahaha

Husdjur: Kanin/Fåglar
Piercing: Typ, 7 hål i öronen. Två av de borde räknas som piercings, en är uppe och en på de där lilla "benet" i örat typ vet inte hur jag ska förklara xD
Fylla: clean :) Dricker inte :)
Musik: haha, de första man lyssna på eller? Typ indiska låtar och Spice girls, BSB, N*sync, Britney åå sånt...
Bil: Har inte riktigt en egen bil, men familjebilen e ju liksom min också eftersom jag har fått mitt körkort :D
Mobiltelefon: typ sony ericsson med den feta antennen på xD såå ful :P


7 Senaste

Party:
Paki parties :)
Mat: Paki mat, typ grillad kyckling, ris, raita (filmjölk med kryddor och lite annat), och lite mer.
Dryck: Coca Cola
Biltur: Påväg hem ikväll :)
Samtal: Ninni
Spelad låt: Ke$ha - Tik Tok
Tv-program: Har typ inte tittat på tv på hela lovet typ! Men såg nåt simpsons avsnitt när de hade marathon...

6 har du någonsin

Dejtat någon av dina bästa vänner:
Nope
Brutit mot lagen: det har väl hänt... men inget grovt xD typ laddat ner eller nåt men vem gör inte det?
Blivit arresterad: Nein

Badat Naken: Hemma :P
Varit med på Tv: Yes :) typ 2 gånger med kören :) En gång som kör åt Robert Wells!

Kysst någon du inte känner: nope

5 Nej tack

Kläder: tanga hahaha kom inte på nåt annat xD

Mat: haha det här kommer ta evigheter! Är en riktigt petig människa när det gäller mat! (men inte för att jag vill) Äter typ bara junkfood xD
Musik: Är öppen för det mesta, vet faktiskt inte...
Dryck: ingefärsté
Personlighetsdrag: lögnaktiga och falska.


4 Saker

Du gjorde igår kväll: Kollade på skräckfilm :)
Du kan just nu höra: Laptopen, som pumpar tik tok :)
Du kan inte leva utan: luft? duuh

Som du gör när du har tråkigt: Sätter på hög musik och sjunger och dansar till det :)


3 Personer


Du kan berätta allt för: Me, myself and I, haha. Jag är en människa som håller allt inom mig...
Du tycker om: Mina nära och kära såklart :)

Du inte gillar: Finns väl ett antal som går en på nerverna.

2 Val


Kaffe eller te: te
Vår eller Höst: Vår, för då vet man att sommaren snart är här! Men Höst för det är mycket finare då, med alla löv som skiftar färg och faller på marken åå såå :)

1 Önskan
Jag önskar verkligen att jag kunde trolla eller att jag fick typ en miljon till önskningar och kunde önska mig precis allt i världen xD haha Eller typ att jag gick igenom en vägg och kom till Narnia eller Hogwart :)

 

GOD NATT PÅ ER NU! :)

xoxo

Kom precis hem från en middag hos familjevännerna. God mat, GOD efterrätt och en riktigt trevlig kväll hade vi :) La henna på mina händer, körde singstar och skrattade och skrattade. Bilder kommer imorgon! Imorgon är det sista dagen på året! Det har gått så galet fort!

Har ni några nyårslöften som ni ska försöka hålla detta år?



Har fastnat för den här låten nu! Jajaja jag vet att den har spelats ett tag men som jag sagt tidigare, jag brukar fastna för låtarna efter att de har blivit sönderspelade xD


Ke$ha - Tik tok

Some crappy pics on me, my new tv :) AND my fresh kicks :) Special made :)

Idag blev det skräckis igen. The Haunting in Connecticut, som även denna är baserad på en sann historia. Riktigt läskig den här med! Äcklig också. Det är typ det enda jag kan beskriva, resten måste ni nog se själva.
Åkte förresten in till stan idag och kollade in rean. Fick med mig en riktigt snygg jacka som jag visar imorgon. Det var så mycket folk att jag inte riktigt orkade leta ordentligt. Ska nog dra dit någon annan dag igen :)
Filmen var skit läskig. Jag hat-älskar filmer där "de onda" har mask på sig. Tycker det är så jäkla läskigt och äckligt. Sånt brukar alltid fastna i huvudet och så ligger jag sen på natten och ser de äckliga maskerna poppa upp. xD

N vågade inte gå hem så vi smög ut och tog bilen och körde hem henne xD Vi är så busiga tillsammans alltså xD Igår hoppade vi in i sängen med en marginal på några minuter och låtsades sova innan min pappa vaknade och skulle till jobbet på natten. Efter att han stack satte vi på filmen igen och kollade klart xD Kände mig som ett litet barn igen :)




Ännu en movie night med N :) Ikväll blir det en till skräckis The Strangers, som är baserad på en sann händelse. Den verkar riktigt läskig!

Det blev typ en liten jul - paus :), men nu är jag back on track... Igår blev det en spontan filmkväll för att inviga den nya 50 tums plasma tv:n, som slutade med sleepover! :D Bästa kvällen på länge! N kom över typ halv elva på kvällen och vi såg på Orphan, riktigt grym och annorlunda skräckis! Rekommenderas! Men buffra i förväg haha det tog typ 4 timmar åå se på den xD

Riktigt söt tjej egentligen! Isabelle Furhman, riktigt grym skådis och hon är bara 12år!

hahaha, kortis <3

I just can't deny it :P LOL

MAAAT

Busig!

hoppbilder, of course!








 GOD JUL
OCH
ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!


Hoppas ni alla haft en fin Julafton och får en riktigt fin Jul! :)


Vi hörs efter Julfirandet!

Nu är det mesta färdig shoppat! :) Sitter här och packar in allt nu. Paketet från HM kom idag, men hämtar det imorrn :D Behöver bara hitta något att ha på till Julafton! Det ska inte vara såå speciellt så jag hittar väl något imorrn. Sorry kommer vara dålig update lite framöver pga av julen åå så...


Så här ser det ut hos mig just nu!


 

Sleigh ride

Den här veckan är det fullt upp! Har varit och handlat julklappar hela helgen plus idag, och imorgon blir det väl samma visa. But I kind of like it. Känns skönt att bryta av och tänka på nåt annat. Här ska det ju handlas klappar till hela stora feta släkten! Det är inte lätt ska jag säga, men det mesta är klart och nu är det bara några få klappar som fattas. Tror inte mitt paket från HM kommer hinna komma innan julafton heller, som jag beställde till min brorsa. *suck*, men jag tror i alla fall att jag har ett stort hjärta och även om min bror är a pain in the ass så har jag fortfarande, mest fokuserat på hans julklappar. Det värmer mig om mina nära och kära blir glada. Älskar att ge, men gillar minst lika mycket att få! Att se mina käraste le är priceless.

Yummy me pepparkaka!

Nu måste jag ta och lägga mig ska ut med N och ta en promenad imorgon bitti!

Good night, sleep tight!

Bless

 

Elin Kling och alla andra fashionistor i all ära! Men en som sticker ut är Linn Gustavsson, diggar hennes stil grovt! Simpelt, svart och rockigt.

Älskar hur skinny jeansen sitter på henne!

Älskar skinnbyxorna!

Passar perfekt till vardags...

För det mesta använder hon ju, svart, vitt och grått. Inte för mycket inte för lite. Det ser så grymt snyggt ut! Tycker hon är hur cool som helst!

Nya ringar som gick på sammanlagt 35 kr :)

Ny, stor och mjuk hoodie :) Love at first sight I tell you!

Nu är det bara tre dagar kvar till Julafton! 3 ynka dagar! I år ser det även ut som att vi får en riktigt white christmas! Hur mysigt som helst :)


Ligger i snön :)

Kom på att jag faktiskt gillar snön :) Men saknar ändå sommaren!

Tycker ni inte min älskade kavaj som jag invigde idag liknar denna från Balmain? Jag tyckte iaf de var skit lika! Priset skiljer sig rejält oxå min för 30 kr och Balmain 23580 kr! Garanterat mitt bästa fynd hittills!!! I just love my new kavaaj!


 

...how AWESOME?!

Can't wait!

Simpsons the movie är på! :D Se den på 6:an NU!




sitter å kollar på Glee. Riktigt sköön serie :)

förutom det så har jag inte så mycket mer att säga än att det är julavslutning imorgon!!! WOHHOOO

 

 

 

...verkar riktigt GRYM! Can't wait to see it. Filmer med Johnny Depp kan inte vara dåliga! Riktigt grym skådis, en av mina favoriter faktiskt! Det är liksom ingen som kan göra det som honom och göra det bra if you know what I mean... Check out the trailer for Alice in Wonderland här nedan:

Premiär 5:e Mars 2010 (i USA tror jag)

Jag vill bara ha massa tekniska prylar i år! Allt behövs uppgradera, mp3, dator, mobil, kamera. Det här är min önskelista i stora drag, hur ser eran ut?



Med de sista krafterna jag hade gick jag och fixade lite French Vanilla för halsen och en chocklad muffin för att få lite energi. Kollar på house of wax riktigt twisted!

Mums :) Lägg märkte till min God Jul kopp oxå :)




För er som har feber som mig och inte orkar röra er så har jag två bra filmtips. The prerfect man som går på trean nu för lite nåt lite mer cheesy och House of wax för dem som vill ha eyecandy ;)

Några eyecandies :)


Föreställningarna gick hur bra som helst! :D Är riktigt stolt och glad över att fått vara med i denna produktion. Lärt känna människor jag aldrig trott jag skulle pratat med annars och verkligen delat en underbar tid tillsammans. Jag ångrar så grovt att jag inte tog estet linjen! DET skulle vara the time of my life! Har x antal bilder oxå som kommer upp i lite parts :)

Skönaste läraren! Musikläraren såklart :)

Girls just wanna have fun!

Fever! Carl drömmer om snygga tjejer som dansar runt honom HAHA xD

En scen då Carl, vår huvudperson, stormar in för att uttrycka sin kärlek xD

BORTTAGET

Slutscenen! Like a virgin xD

Gruppbild, tha whole group <3

Backstage

Elina och jag

Snälla tjejer som köpt små presenter till the whole crew!

Sen blev det fika sent på kvällen

Mustasch girl xD

More to come soon

Idag var det som sagt premiär för vår föreställning Black Coffee i skolan. Ena föreställningen gick åt skogen medan den andra gick riktigt bra :) Imorgon ska det nog gå ännu bättre. Det känns så jäkla roligt att stå på scen! Vilken känsla, haha känner mig som typ Bella när hon typ gör reckless stuff så att hon hör Edward. Haha scenen e typ "Edwards röst" xD hahah ok det har varit mycket twilight inspirerat och det beror på att jag just nu håller på läsa om New Moon för ... 100:de gången? hahaha

Bilder och såå kommer imorgon. Är helt död och förkyld så ska gå vila nu.


Good night sleep tight, watch out for the big bad wolf tonight! (haha var bara tvungen!) <3

...ge mig en tia, tian var rutten... the rest you can figure out :P Har haft luciatåg i kyrkan med mina små barn idag :) Inte mina egna dårå utan söndagsskolebarnen :) orkar inte ladda upp bilder idag...

Imorgon är det iaf SHOWTIME för vår musikal! Yaaay, älskar verkligen känslan av att stå på scen! It's  like a druuuug to me. (hahaha fattar ni?) sorry e på cp humör, bara ordbajsar och kopplar random saker till varandra.

ska gå lägga mig vill ju inte komma sent imorrn!

G'night!
bless

SNL måste vara ett av de skönaste programmen och med Justin Timberlake på programmet blir det bara för bra! Detta är vad som kom på tv nyss :)

Justin Timberlake ft Andy Samberg - Mother lover

Justin ft Ciara - Love, sex and magic

hahaha grymt namn asso hur fan kom han på det?! xD

Fången från Azkabaaaan!

peephole

Snooow :)

Hoppbilder, ett måste  såklart :)

Asso galet sitter fortfarande och lyssnar på bedrock, I'm so stuck on it. Har åkt på en förkylning, så friggin annoying. Har föreställning på Måndag hoppas jag blir frisk tills dess. Hade ju som sagt genrep idag, vilket inte alls gick så bra. So I'm nervous... men jag tror alla kommer prestera på top när det väl gäller!

Nu ska jag iaf ner och tvätta kläderna.

Nis provlockade mitt hår idag :)

Gangstaa

peace




Riktigt skön låt! Den går på repeat hemma hos mig medan jag städar och lagar mat! Det är sjukt vad lite musik
kan göra, allt det tråkiga blir helt plötsligt mycket roligare när man står och sjunger ochdansar till! :)



Young Money - Bedrock

"I be stuck to you like glue baby..."


HAHA, hur fan kom han på I'm Gudda Gudda så sköön dör av gaarv xD

Några dagar kvar till premiären av METG's absolut första Scenisk musikprojekt grupp med vår musikal Black Coffee. Känns nästan lite som school of rock, jag har varit i skolan och bara repat, repat, repat hela veckan. Jag fattar inte varför jag inte tog estetiska! DÅ skulle det garanterat vara de bästa tre åren istället för de värsta!

Imorgon bär det av till skolan, JA på en lördag, för gen rep! Ingen sovmorgon heller 9 ska jag vara där. JOY! sajjk




bless
wishes she could help him deliver some gifts but no, no. Jag skulle oxå vilja dela ut julklappar varje dag framtill jul! Men, men här är man ju ingen storbloggare...

Gangsta!

 

Så här sitter jag nu, kollar halvt på idol och har halva fokusen på datorn. Vinnarlåten är riktigt bra :) Catchy i alla fall har hört Calle sjunga den och nu sjunger Erik och jag sjunger redan med! :)

 

ttyl



Musikal, Julpjäs, Luciatåg x2, ett imorgon och ett på söndag! Ett ton läxor och prov , en helg och en vecka på mig. Damn det här är lite av vad som är på G just nu.

before I go to sleep :)

Fattar inte varför jag alltid lyssnar på gamla låtar! Haha är fast i dåtiden, måste komma tillbaka till nutiden alltså.


R. Kelly ft Wisin y Yandel -Burn it up


R. Kelly ft. Cassidy - Hotel

Asso ibland äger verkligen Centrum hos mig! Har hittat mina senaste kap där! De ni har sett bilder på de senaste dagarna. De orangea skorna 50kr, de stora oversize collagetröjorna 40st, tightsen 35kr/st och lite annat stuff. (Scrolla ner för att se tidigare inlägg).

Men bäst...Bäst var ändå denna!

Skit snygg kavaj!


Kan ni gissa hur mycket den gick på?

 

30 kr!






Håller på att tappa förståndet helt nu, vare sig det är dag eller natt. Imorse vaknade jag av att mobilen vibrerade och jag fick ett "samtal" från någon kille som hade ett japanskt namn i stil med Takahashi. Han konstaterade att vi gick tillsammans i ettan (på gymnasiet) och sa att han skulle läsa samma kurser som mig igen nu i år och något annat liknande. Jag var fullt medveten och började ropa "Hallå?, Ja Var är du?, Hallå?" och det enda jag hörde tillbaka var bruset av telefonen så som det blir när man är uppklopplad till ett samtal men är tyst. Inget svar tillbaka. Min pappa frågar vad som har hänt, vem jag pratar med och då vaknar jag med ett ryck och ser att telefonen ligger som den ska på nattduksbordet och helt orörd.

SJUUUKT! Jag kände mig fullt medveten om det och visste att jag svarade tillbaka och så. Det kändes så verkligt! Och jag tänkte till och med typ vem fan är de här xD  Jag sa ju jag håller nog på att bli galen?

 

Har köpt en ny mössa och kom på att den ser ut som en Hayley Williams har :)

peace

Det enda som mina dagar består av nu är pluggpluggplugg! Bara några få dagar kvar till lov nu! :)

Sexy bitch - Akon ft. David Guetta

pumpar den här som fan nu!

 

HAHA DÖR AV GARV! xD Så j*vla skööna!!!

...and where’s hope when misery comes crawling?

Alright, so you think you’re ready?
Ok, then you say this with me
Go!
We were born for this
We were born for this
Born for this - Paramore


Det finns inte mycket kul med vintern. Mörkt, vått och kallt. Men nu när julen närmar sig, blir vintern genast lite mysigare. Alla lampor och juldekorationer i husen som lyser upp de mörka gatorna och allmänt julmys som höjer vinterns temperatur.



peace

Är riktigt sugen på att hitta en ny high-tec mobil. Men just nu är det ingen som faller mig i smaken. Känner för en färgglad, helst rosa mobil, men finns det rosa är det fel nyans eller fel märke. Sony Ericsson is the shiet! och de har bara tråkiga modeller i rosa :/

Tänk att bara vilken utvecklig teknologin lyckats göra under vår uppväxt. Från stora feta klumpar till smidiga touch mobiler. Från att bara kunna ringa och sms:a till en liten kompakt dator med multimedia funktioner. Undrar vad som händer de närmsta 10 åren?

Vad sägs om denna? xD



Imorgon och på Söndag är det Sci-Fi mässa. Vill bara gå för att Edi Gathegi mer känd som Laurent från Twilight ska vara där! xD Hur coolt som helst! Det finns till och med en speciell tid då man kan komma och ta bilder med honom! Men tror dock jag står över denna gång. Skulle vara coolt iaf :)

Edi Gathegi som Laurent


are back in the game! Har inte träffat tjejen på hur länge som helst! Under veckan hann jag i alla fall med detta och det var nostalgi känsla till max! Körde på vår tradition dvs BK's Grilled chicken club sandwich och en tur i stan, och babblade om old times vilket var chill.

Gammal bild på oss :)



I år har jag skaffat mig två stycken Hello Kitty choklad kalendrar :) Är inget fan av Hello Kitty men de var så söta att jag var tvungen att ta dem :) och inte en utan två! Kunde inte välja och så blir det en chokladbit på morgonen och på kvällen :)

En riktig paki fest :)

Dans :)

 


Kan fortfarande inte förstå att jag sett de ofc I'm talking about Paramore! G-A-L-E-T! Hur ska jag beskriva? Det går nog inte att beskriva med ord. Det är nog bara alla som var där som förstår. Att se Hayley live, se hennes kända moves som headbanget hon kör på misery business, höra henne ropa "hey, Josh!"(eller säger hon hit it Josh, or whatever) när han ska spela solot på samma låt. Höra hennes fantastiska röst live, som låter hur bra som helst även om hoppar runt, men framför allt har de gett mig inspiration!

Trevligt sällskap i kön! :)

Media, jag och Hind :)

Hind och Jag

mkt bilder från köandet :P

Träffade några medlemmar från You me at six.

Media: Now give me a big as smile!

Chris: Oh, okay...

haha man ser hur tvingat hans smile var, stackarn!

Josh (You me at six), Media och Jag

Media, Max (You me at six) och Jag (ser helt dööööd ut, var sjuk!)

All the girls before the chaos! :)

Paramore!

Har inte fått bilderna med de på scen.. :(

Bilder från M&G! Lyllos alla som fick vara där!!!

bäst<3

Har inte tagit bilderna själva utan det här är från random människor som stog i kö med oss och som vi har skickat till varandra då.

peace

 

Har varit borta ett tag. Det är bara en robot kvar av mig nu, fylld med måsten hit och måsten dit. Igår har varit som en befrielse, jag fick leva i 4 timmar. Nu är allt tillbaka till hur det var innan. Har inte ens haft datorn, har inte haft lust att uppdatera, har varit dyster här på bloggen ett tag nu, men not anymore! Nu VILL jag uppdatera så imorrn blir det bildbomb här både från paramore och 80års fest  :)

Good night!
Queen
kom precis hem från paramore batteriet på datorn dör snart och jag likaså måste bara säga att konserten var BÄSTBÄSTBÄST, UNDERBAAAAAAAAART, GALET går inte att beskriva känslan! Bästa konserten ever bästa natten i mitt liv ever! plus alla underbara människor man träffa på som verkligen var öppna och pratade som om man känt de i evigheter <3 me upd imorrn! Nu SÄNGEN!