Hann aldrig skriva klart mitt inlägg igår. Nu är det i alla fall dags för en ny vecka, den började med en presentation som jag tror gick bra. Sedan fortsätter den och kommande veckor i högt tempo fram till lovet. Skönt att helgen var lugn i alla fall. Körde hårt på träningen så idag mår jag skit. Har åkt på förkylning och feber. Sjukt jobbigt när man precis kommit igång. Har inte kunnat röra mig sen jag kom hem har ont i hela kroppen, huvudet och halsen yaay. Bjuder på lite bilder från helgen då jag var i Portobello market och njöt av vädret som gav oss ca 23 grader i slutet på Oktober! 
 
 Drömdörren i rosa haha
Happy Halloween! 
 
Som technically var igår, men ja.Idag har jag hunnit med att powerwalka, handla, städa rummet, köra ett intesivt insanity pass, fixa naglarna och ja det. Var jag där emellan skulle ha fixat plugget det vet jag inte, jag är fastklistrad framför The vampire diaries haha. Ja ibland behöver man lite sånna dagar, imorgon tar jag tag i livet igen. Hoppas ni har en grym halloween helg!
 
Min utklädnad några år tillbaka, gjorde denna sminkning själv och är så stolt så jag måste posta denna. Min all-time favorit utklädnad.