Sjukt gryma skor! Är helt kär! Undrar hur det känns att gå i dem, de ser ju inte direkt ut att vara de stabilaste. Dessa kommer från nastygal, som för övrigt har världens finaste kläder. Vill beställa typ allt därifrån!
Har varit ute och njutit av denna söndag med familjen och kusinerna. Middag + bowling! Det var ett tag sen man bowlade och det gick väl sådär, ibland blev det strike och ibland missade jag alla, haha men kul hade vi alla fall. :) Imorgon står det dubbla pass på schemat, I'm already dying.

Hoppas att ni haft en skön söndag!

Åhhh blir hungrig bara jag ser på tallriken!
Maaan! Grymt repotage med snyggaste Signe! Killer kropp! Kvinnan måste nog ha bland de snyggaste kropparna i världen, kolla bara in de millånga benen. Det här är verkligen sånt som höjer självförtroendet till max yaaay.
R.I.P Offren i Norge och Amy Whinehouse.

4 nya soliar till samlingen. Älskar solglasögon! :)

Åh va skönt jag hade med en ledig eftermiddag! Är helt slut efter den här veckan. Var i alla fall och spanade i några affärer och det är så deprimerande att se alla höstplagg som börjat komma in. Det känns knappt som att sommaren har varit här och nu är den snart slut. Får ångest av att tänka på att vi bara kommer att gå mot kallare och kallare väder. Har fan inte återhämtat mig från förra vintern. Hoppas i alla fall vi får lite värme som håller i sig.

Har fastnat totalt för den här tjejen och den här låten. Fy fan vilken grym röst hon har! Vilket beat asso hur kan ma sitta still?! Istället för att sova sitter jag och pumpar den här på repeat.
Jag kämpar på! Har knappt gått en vecka, det känns typ som en månad. Jag känner att jag fastnat på ett ställe fram och tillbaka, medan folk springer förbi. Känns sjukt obehagligt och jag tror jag behöver ta ledigt. Jobba en månad i sträck-grejjen är ingen höjdare och jag njuter hellre av sommaren än att sitta instängd och behöva jobba.
Hatar när jag ska börja jobba tidigt. Vaknar alltid flera gånger på natten för att jag tror att jag försovit mig. När jag väl vaknar blir jag typ ändå alltid sen haha. På tal om jobb, från och med i fredags (15 Juli) till 14 Augusti jobbar jag konstant VARJE dag. Ja, varenda eviga dag inklusive helger. Inte nog med detta finns det lite dubbel skift här och var med start imorgon. Vet inte om jag orkar faktiskt. Det känns redan som om sommaren är på väg att ta slut och vill inte jobba gå under jorden och jobba konstant sommaren ut då.

För övrigt har jag träffat på världens sötaste lilla bebis! Det är familjevänner som fått gåvan i sitt hus. Älskar småbarn, man vill ju bara hålla i dem hela tiden. Kunde inte släppa lillen när jag skulle hem.

Det blev hopp hopp i studsmattan också!
Jag har varit så sjukt seg hela dagen! Var typ som en zombie på jobbet, det här är bara andra dagen, jag jobbar VARJE dag konstant i 2 veckor inte nog med det så var och varannan dag dubbla skift! Hur ska detta gå?! Dagens höjdpunkt i alla fall var när jag var i bilen på vägen hem och satte på radion och ingen mindre än min man (en av flera haha) Wiz var på radio! Först började jag sjunga med låten och kom inte på att det var Roll up, när det slog mig spred sig ett leende på mina läppar! Älskar att kunna le av sånna små saker. Haha ok nu tänker ni säkert "orka överdriva", men så var läget. Skruvade radion på högsta och sjöng med hela låten och kunde inte sluta le!

När jag tänkte på vad som egentligen får mig att le sådär kom jag inte på mycket. Kollar igenom gamla mappar med bilder och gaaaah de ger mig bara ångest. Förstörde hela "ÅH-Wiz-kom-på-radio-yaay-made-my-day" inlägget nu haha. Men kan inte hjälpa att kolla tillbaka på allt och se hur fort det gått! Saknar tiden jag missat, ångrar det jag kunde gjort. Aja ska nog inte gå in för mycket på det nu. Jobb kl 7 på morgonen väntar, så det blir bums i säng nu.

God natt!
En bild som på datorn står daterat från 2006
Hade en sjukt trevlig dag i stan i förrigår! Först blev det fika med ett par vänner som jag inte sett på ett helt år. Tiden går så fort alltså. Det blev en massa catching up och vi hade det riktigt mysigt. Efter det kommer mina tjejer och lilla Puzzle in till stan och tillsammans kan vi ju bara inte ha tråkigt. Påväg hem såg vi i alla fall världens konstigaste men ändå coolaste tant med huvudet högt och näsan i vädret. Riktigt skum var hon, en kompis ville ta bild med henne och när hon gick mot henne började tanten typ försöka slå henne med sin käpp! Tror att det är många som kommer och håller på med henne, för hon typ "schasade iväg" och försökte försvara sig med käppen.
Lilla Puzzle och jag! SÅ SÖT!
Lyxshake såklart!
Det har typ blivit en standard!
Harry Potter kläder inne på NK!
HEEEELP!
The Pink Lady! (Känner mig fan taskig som tog bild på henne!)
Något av det sjukaste hände mig idag! Jag såg ett spöke! Var hos min kusin och stod i ytterdörren när jag såg "någon" som jag trodde var min moster gå ut från vardagsrummet och uppför trapporna. Såg kläderna och allt förutom ansiktet. Jag trodde verkligen att det var hon och frågade sen min kusin om hon var hemme och hon gick på övervåningen för att kolla om någon var där, men det fanns ingen. Sjukt läskigt! Vet inte ens vad jag ska tro, var det bara en inbillning? Jag tyckte verkligen att jag såg någon gå uppför trapporna. Usch, vet inte riktigt vad jag ska tycka, mer än att det var sjukt obehagligt!
ÅHHH! Har varit och sett sista Harry Potter filmen ever. Känns så sorgligt att det är slutet på allt, ingen mer HP film att se fram emot. Man har ju typ växt upp med de här filmerna. Filmen var i alla fall grymt bra! Jag satt utan att blinka på stolskanten av spänning. Alltså hur kan man inte gilla HP?!


Second day + Camden market!

Heels!
Usch det här måste varit det äckligaste stället jag ätit på! För nyttig mat för mig haha

Träffade på en turkisk kändis! (Vilket jag inte hade någon aning om, men kul ändå :) )
Bestiiis och jag
Camden!
Såpbubbla :D
Krush'ems på KFC! Sååå gott!
Random guy at Camden market
Aslan!
GODASTE smoothien! Mango och strawberry, vattnas i munnen...
Lite random bilder från olika dagar då vädret har varit för bra för att sitta inne och lata.

Bättre sent än aldrig, här kommer ett gäng bilder från London resan och mer ska komma!

Before take off @ Eker's residence

Första måltiden! Mmm spicy chicken för bara 2 pund typ!
"Girls just wanna have fuuun"
Jag lyckades ta en "Hej bloggen, vaknade precis och ligger i sängen" bild...
Fundas secret hideout!
Söööt tjeej
Vilket bra väder vi hade!
Utanför Jamie Olivers restaurang
Nån gigantisk mall i White city, though were just in the bathroom here...
Pasta bolognese @ Jamie's restaurant
Liten tjej som gillar mycket mat :D
Efterrätt!
Hallon panacotta
Disney store! :D Hannah Montana hyllan :D
Sunset in Gants hill
När jag var på väg hem idag gick jag förbi ett par småkillar, typ 10 max 12 år, som höll på tvinga en annan kille att följa med dem. Hur? Jo, "bror, var inte en f*tta! Jag må låta som en kärring nu, men det lät hemskt. Grovt och äckligt.
Små barn som redan nu börjar använda ett sånt språk, spotta på trottoaren, vad kommer sen?

Tycker egentligen bara synd om de, som inte kan vara barn. Barndomen är så värdefullt och det är hemskt att barn inte kan vara barn i det här samhället.

Aja, förutom det spenderades dagen i stan med de fina kusinerna. Hittade en massa fint i stan, men det var inget som fick följa med hem idag.

NY kategori btw! Inspo :)

Har inte haft för mig någonting idag. Lugnet före stormen känns det som, snart börjar jag jobba och inte bara ett utan två pass nästan varje dag! Undrar hur detta ska gå. Vill i alla fall passa på och njuta av ledigheten så länge den varar.
Happy indepence day to my dream country!
Hade en sjukt mysig kväll med kusinerna igår! Det blev grill och chill haha. Vi körde på 90's musik och det var många som stirrade igenom buskarna för att se vilka vi var haha


mmmmm blir hungrig bara av att se på bilden!
Världens bästa efterrätt!