Igår var det Sthlm BBQ på f12 terassen och ingen mindre än en av mina favoritartister Bluey Robinson var på plats för en exklusive spelning! In fact hans första riktiga spelning i Sverige och jag var såklart där. Hur sjukt är det när man väl är runt något så ser man det mer, lite svårt att förklara, men träffade ju Bluey bara någon månad sen och nu här igen. Superkul!
 
Invigde mina nya skor från River Island, vilken pina!
Hej!
 
Då var sommaren över, det gick fort haha. Vi hade ju ett par riktigt härliga dagar och de är jag otroligt tacksam för, men alla visste ju att det inte skulle vara för alltid så idag får man tåla den lite gråa dagen. Har i alla fall passat på att njuta till max. I lördags var det Släktträff med C och sedan vidare till Oleary's där det var Champions league finalen. Första gången jag seriöst kollar igenom en hel fotbollsmatch haha. Det var kul, men det som var ännu roligare var allas reaktioner. I söndags var det födelsedagsfirande och morsdag. Blev att fira både mamma och pappa. Började veckan med ett träningspass 6 på morgonen! Vad skönt det var sedan bar det av in till stan för lunch och promenad i det fina vädret innan molnen kom fram. Idag har jag massa på schemat men får se hur mycket jag hinner med, vaknade för typ en timme sedan hehe.
 
 
 
Helt koncentrerade på matchen! 
 
De senaste soliga dagarna har jag passat på att vara ute och njuta så mycket som möjligt! Tänk vad lite sol och värme kan göra för själen va! Åkt bilrundor fastnat mitt på E4:an med pajad kamrem! haha invigt solen i både barbent och njutit av årets första sandwich glass (all-time favourite!). Hängt med vänner, promenerat, suttit på uteservering och lekt ute i solen med hjärtat och hans lillebror. Såklart har jag inte en ENDA bild! Så typiskt. Ska bli bättre på det, får dra med min lilla kamera. 
 
 
Enligt mig de perfektaste sommarskorna man kan äga! Oh, I wish!
1295sek and you can find them here!
Är totaltförälskad i dessa matchande set från adidas! HUR SNYGGA?! Skulle vilja ha varenda en! 
 
 
 
Igår blev det ett lugnt men mysigt födeösedagsfirande. Började hemma med middag och tårta och sedan överraskade mitt hjärta mig med tårta och present! På lördag hoppas jag på ett riktigt firande med alla vänner! 
 
Idag har jag varit på utbildning på jobbet och sedan behövde jag åka med min bror till akuttandvården. Stackarn hade så ont i tanden. Nu är jag hemma och funderar starkt på att få ihop ett träningspass. På tiden att bli fit för Turkiet om en månad! HYPE!
 
 
 
 
Hej!

Nu är jag hemma i Sverige igen efter att ha avklarat ännu en semster i London! Åhh, saknar redan London, men det är rätt skönt att vara hemma. Har funderat på skriva ett tag, men smälter fortfarande in tanken av att vara tillbaka. 
 
Idag är i alla fall ingen vanlig dag, utan idag fyller jag år! Vad tiden går snabbt! 23år nu! Känner mig som en gammal kärring nu hehe. Har i allafall varit en lugn dag med familjen och några familjevänner. Ska fira mig nu på lördag med massa vänner. Klockan tolv inatt kom min familj in sjungades på "Ja, må du leva" med en tequila flaska haha. Skön familj jag har ibland. Tyckte det var superkul. Alldeles snart ska det bli middag och tårta också.