Idag var det som känt mösspåtagning för årets studenter! Vi hade hur kul som helst! Tog en massa bilder som kommer upp sen när jag får de från alla och marscherade runt i stan och sjöng högt. Sedan blev det middag på Vapiano :)
People :)


Måste fixa webcam inställningarna...






@ Vapiano
Mer och bättre bilder kommer :)
Om ni inte trodde jag var död pga no update så ska ni veta att jag e död nu! Kom precis hem från fundas skiva! Sjukt kul vi hade alltså! Invigde mina nya klackar från nelly :) men FAN va ont jag har i fötterna nu! Mer bilder och sånt imorrn nu ska jag sova! Mösspåtagning imorrn oxå :)
Hello people!
Har helt enkelt varit för seg för att blogga idag. Var så himla trött att jag somnade. Vaknade upp och var as irriterad och så har dagen rullat på. Mitt hår såg bra ut i alla fall :) Tummen upp för saltvatten spray!
Min converse tröjja som jag sover i :) haha fast den här är en fejk från Paris då xD Champs - Elysees, Paris Star rättare sagt xD


Så nu ska jag ta och lägga mig, måste bryta vanan innan det är för sent.
Good Night!

You had a bad day


Har haft en jäävlig dag. En riktigt riktigt dålig dag. Inget har gått som jag vill och jag pallar verkligen inte mer. Skolan gick åt helvete idag orkar inte ens ta upp det.

Hämtade ut paketet från Nelly och gissa vad? Den "kavajen" jag hade beställt fanns tydligen inte. Det hade blivit nåt fel i deras lagerinformation. Så den fick jag inte, ju mer jag vet att jag inte kan få den desto mer vill jag ha den! Hade ju fan tänkt att ha den imorrn! Inte nog med det, hämtade även studentkläderna, den klassiska hoodien och mjukisen och jag får FEL hoodie! OHH orkar verkligen inte.

Ok, två ups i alla fall, köpte ett par vita fräscha converse och att marble skorna som låg i paketet från Nelly passade perfekt.

IRRITERANDE! MEDAN JAG SKREV INLÄGGET SÅ BARA UPPDATERADES ALLT OCH TYP ALL TEXT GICK BORT! Ni ser verkligen inte min dag idag.


Luktar sådär nytt och lite skinn aktigt :P




Tycker dock de slutare lite fult vid ankeln, borde vara lite längre...


Galet snygga i alla fall :)


Klassiska


Det här va kavajen/jackan jag beställde. Den ser inte så bra ut på bilden, men det ser bättre ut på, provade den i butik också. Såg skitbra ut då...


Sorry bilderna suger mer än vanligt idag... Har massor med nytt att visa lr ja, massor åå massor men lite grann iaf, som jag tar med andra kameran :)
Fixade nya naglar igår :) No foki style, men tyckte de var snygga i alla fall :) somrigt, glassigt och färgglatt :)
Min lilla kusin Nadab fick vara fotograf idag :)
Ren spegel! Egentligen skulle det bara vara ett långt vitt linne under min grymma nät tröja, hittade inget så detta fick duga...
Har varit en riktigt härlig lördag idag :) Man vet att sommaren närmar sig när man har årets första grillfest! Vin, kött, musik, kött, kött oh, and did I mention kött? Haha kött i massor var det :p Långa, tjocka, stora, små, u name it.
På G ;)





...och massa annat kul :)

Har varit en sväng med vännerna fikat/lunchat. Sedan blev det en snabbis förbi en bazaar de hade idag där de sålde pakistanska/indiska kläder :) Behöver ju hålla koll på båda fronterna ;)


Jag och Ninni :) Kolla in hennes snygga naglar :)


Bästa vännerna:)




Muuums!


I'm too sexy for maaah mustasch :P


Nu är jag på vårens första grillfest hos kusinerna!

 

 

 

 

Har verkligen börjat digga de här harem inspirerade "finbyxorna" eller vad man ska kalla dem.
Bild lånad härifrån!
Gillar Vero Modas modell men skulle vilja ha topshops eller nexts mönster!



Elins modell är riktigt snygg! Gillar när det blir tajt nertill


Ett till par, men gillar inte modellen nerifrån skulle vara mycket snyggare om de varit lite tajtare nertill...
Vad tycker ni om dessa byxor?
HOT or NOT?
Electric touch, haha


Fick lite inspiration från emomazing, eller ja, jag blev oxå sugen på att prova att stoppa in tröjjan i tightsen. Men precis som hon sa, det är mkt snyggare på folk som har långa smala ben. Skulle nog inte kunna gå ut så.
Har fastnat för den här låten! Så grymt bra! :)
Medina - Haffla Music
Vädret utgör en sån stor del av vardagen. Idag hade vi det jättemysigt :) Vi hittade ett hemligt meddelande på marken. "Jag vred upp" var det enda som stod. Kändes som all national treasure haha, vi får se hur detta äventyr går! Hittar vi skatten eller inte? That's the question...
Converse sidan vs. wannabe sidan :P
Nu kan man köpa plagg från samarbetet mellan Black Book och HM :) De har ju grymt snygga t-shirts och även i denna collab är plaggen riktigt fräscha. Är sugen på att beställa, men den jag ville ha är slut :(
Nways check it out!

Fick med en ny baby :) En liten 10 tums Samsung :)





Stod i kön innan portarna öppnades kl 6 på morgonen för att få tag på en kamera. Kom in ganska snabbt men gissa vilken otur, den hade tagit slut! Det fanns bara 20st. Skulle köpt en Canon 7D systemkamera, får hoppas på att den finns imorrn... Sitter på teatern nu. Laterz
Köpte lite teknik prylar idag :)
Locktång
Kompakt digitalkamera
En Sony Ericsson Aino till Mamma :)
Blev lite annat smått och gott oxå :) Imorgon dock, blir det ett stooort köp. Vad det blir (om jag får tag på det) får ni se imorgon!
"Your lips, my biggest weakness
Shouldn't have let you know"

















I think I'm back in the game, yeah!
Ligger nu i sängen och läser The Catcher in the Rye :) Har sedan jag minns att jag kunnat läsa, läst böcker varje kväll innan jag somnat. Det är så avslappnande och skönt. Dagen som gått ligger nu bakom och allt som man haft i huvudet bytts ut mot andra tankar. Jag träder in i en annan värld, sagor, berättelser och allt annat än det som finns i min vardag. Drömmer mig bort för att sedan vakna upp till verkligheten morgonen därpå. God natt
Blev en liten beställning från Nelly.com idag :) Vad det blev visar jag när jag fått det :)
Vart tog självdisciplinen och motivationen vägen? Om någon hittar något utav dessa så tillhör de mig! Ger även hittelön. Seriöst, det går inte att koncentrera sig. Just nu går det neråt men senare mot kvällen hoppas jag fortfarande att jag når mitt mål!
Tröstäter med Pringles
Plugg, plugg, plugg idag. Målet idag är att göra klart 3 arbeten. Wish me luck!
Rubricks kub i all ära! Men vet ni vad som är minst lika krävande? Jo, ni vet såna här broschyrer man får med olika produkter som de har vikt typ 100 gånger till en perfekt liten bit. Jag undrar bara en sak är det någon som har lyckats vika ihop den på exakt samma sätt? Det går typ inte? Haha xD
IQ-Befriad? xD


Nej men vänta nu, inte helt. Nu  börjar jag se ett mönster häär...


Ähh ger upp! Behöver huvudmassage istället!


Bjuda på sig själv vare :)
Over and out!
Good Night :)
Äter jawbreaker och bjuder på snygga bilder som vanligt :)

xD
sitter på 5 års kalas :) God mat, dans och musik :) min mage spricker!
Idag blev det amerikansk-kanadensisk-svensk brunch haha alla länder i ett? :p Blev i alla fall pannkakor med maple syrup :) YUM TO THE IEEE! Köpte det när jag var i Kanada :)

Thank you Aunt Jemima :)
Det var dock ingen som ville äta med mig :( Oh well, mer för mig bara :P
Tog bort stygnen från handen idag :) Fast de fick "tejpa" såret för att det fortfarande var "öppet". Det var verkligen djupt alltså, ner till benet! Har gått 10 dagar, fått stygn och nu tejp fram till måndag. Får se hur det läker då och förhoppningsvis kan jag börja använda handen ordentligt igen soon :)
Är inte mina converse föör snygga? ;) Madskillz on paint right?

Är inte fresh kicks det hetaste? Dessa coola kommer härifrån! Kan inte sluta stirra. De är för snygga!
Min brorsa tjatade på att åka till Donken och käka, så tillslut gav jag med för att jag själv ville ha en McChicken Jr xD Åkte i pyjamas och tog drive thrun xD haha nu sitter vi här mätta och belåtna! McDonalds sure is räddaren i nöden!
para pa pa pa, I'm lovin' it!
Hade min studentskiva igår :) Var riktigt kul att ha mina nära och kära där missed you Funda! <3 Det var riktigt kul, förutom att musiken för det mesta var keff. För lite RnB för min smak. Kameran/mobilen dog så det blir få bilder, ska se om jag hittar bra vimmelbilder :) Haha gick ju till fotografen och bad honom ta bilder xD Egoist javisst! haha
Jag och Nina i Limon!

Vi hade så jäkla kul haha vevade ner rutan och skrek HEEEEJ till folk xD


Peeps in the Limoo...


Champaaange:)


Snygga tjejerna på plats. Rättare sagt Blair Waldorf och en alien...


hee-eey


Juust daance :)

You wake up same as every other morning and suddenly you realize you aren't the one you used to be. You are lost and he is gone. Staring at the picture can't believe it's you. Still not getting the fact, you used to be so good. A chain of thoughts of how it was before, why did you have to go? Wherever you are I hope you are well and still hope's not gone...


R.J
Vilket härligt väder vi har haft idag inte sant?! Sånt gör alltid en på bra humör. Har mått dåligt ett tag nu, men man kunde inte bara sitta inne idag :)
snygg pose ;)

Får bli få och lite osmickrande bilder, but whoo caares?
Vilket väder det var idag! Vädret gillar att plåga oss med sol ena dagen och kyla den andra. Men det lär oss uppskatta vädret mer. *Attentionwh**e* Anyways idag var det riktigt fint väder och det tackar vi för :) Längtar bara  tills those lazy dayz då det är varmt och skönt. Skulle lätt vilja glida runt på en cool cykel!

Fast om jag hade den här skulle de bli liteee svårt att cykla...

På min hand. Nu har det nästan gått en vecka sen jag skar mig. Har inte själv kunnat kolla på handen förens nu. Känns så äckligt nu när såret börjat läka. Det kliar och gör ont och är fortfarande svullet :/

Har inte heller kunnat svara på era kommentarer. Försöker dock skriva så mkt det går men det är väldigt svårt och jobbigt.
Är ingen mindre än Lindex! Har alltid sett Lindex som en "dam"/tank butik if you know what I mean. Men på senare tid har de fått in riktigt snygga grejjer! Såg bland annat denna grymt snygga kavaj typ Rihanna vibb över den.
Hur snyggt var inte detta?!
Caroline Blomst som matchar chanel väskan med chanel naglar :) (Bild lånad från hennes blogg)
Många klänningar här på sistonde och måste lägga upp denna oxå! Himmelsk!
Har btw köpt en ny satio :)
Har varit och träffat Anni idag! Sjukt mysigt :) Hittade en riktigt fin klänning oxå! Helt underbar! Köpte båda färgerna :)
döör nog lite...
Har varit på en mysig lunch idag med vännerna och vår handledare som hjälpte oss under Framtidsmässan :) Fick dock inte några bilder :/
Har btw fixat inbakade flätor :)
Har varit noll update nu eftersom jag knappt rört en dator under påskhelgen. Igår när allt var över var jag tvungen att ställa till det grovt. Diskade på kvällen och råkade skära mig riktigt djupt på ett glas! Man såg typ in till benet och allt bara ploppa ut. Blodet bara sprutade och om Edward varit i närheten skulle jag inte haft nått kvar xD haha var tvungen! Åkte i alla fall in till akuten (som Bella haha!) och fick vara där i nästan 5 timmar. Sedan fick jag 6 stygn och fick åka hem igen.

Jag verkligen hatar sjukhus! Hade panik inte för att ja skärt handen utan för att jag skulle få spruta när de skulle bedöva. Började typ hyperventilera och skaka. Jag och sprutor går verkligen inte ihop. Ska alltid ställa till det så, när jag ska få spruta. Tre personer höll i mig haha plus läkaren och sjuksköterskan!
Dumt att det var vänstra handen oxå eftersom att jag är vänsterhänt. Så nu kan jag inte göra ett skit. Knappt klä på mig.
har inte sovit ordentligt heller :/
Oj oj oj! Påskhelgen är fartfylld. Vet inte hur många familjevänner jag besökt idag. Delat ut feta påskägg till alla. Imorgon blir det samma sak så blir nog dåligt med update...
Hittade två riktigt fina klänningar från French Connection!

Ganska lika men jag tycker dem är underbara!
Bokstavligen :P haha Btw kommer ni ihåg Tubble gum? Har tuggat på den nu :) Nostalgi!
Har inte lurat någon idag :( Har ni lurat någon?
My new shirt, as promised :)







Har bråttom iväg till dramaten nu! Ska se Pygmalion :) Kommer nog inte hinna uppdatera mer ikväll :/

NY! Transparent skjorta från HM :) Bättre bilder ska fixas ;)