Happy Valentine's folket!
 
Hoppas ni har haft en underbar dag! En dag som denna saknar jag min familj, släkt och vänner extra mycket. "Firar" istället med en av mina trognaste vänner aka datorn. Kan ta det lungt ikväll utan att behöva tänka på plugg, det är ju alltid något.
 
Önskar faktiskt att jag hade något roligare för mig på alla hjärtans dag, någon att hålla handen med, någon att mysa med och någon att dela denna dag med *foreverlonley* haha Får väl nöja mig med att någon random på tunnelbanan ropade Happy valentine's day till mig haha. 
 
Enjoy you lovebirds!
 
En liten puss från mig till er alla :D
Åhh! Idag är det fettisdagen! Gud vad jag har lust att äta semlor, men nej det blir inga för mig i år. Så sjukt ledsen. Jag älskar verkligen semlor. Ville ba kika in här för att säga det haha.

För övrigt har jag galet mycket plugg just nu, så har ingen tid att uppdatera. Tog fram kameran för några bilder, men det visade sig vara paj. Så för bästa uppdatering just nu hittar ni mig på insta-to-the-gram @reemajohnson.
 
 
 
Suuup?
 
Har varit en chill-söndag för mig, firade min lilla kusin, pojken till familjen jag bor hos som fyllde år. Hade egentligen planerat att röja undan en massa plugg också, men det gick inget vidare. Ska försöka göra det imorgon då det finns en massa regler om deadlines och sånt, lämnar man inte in i tid får man automatiskt ett sämre betyg även om det är en bra uppgift. Strikt ska det vara. Jag börjar faktiskt bli mer och mer excited över London. Det är trots allt en av världens kändaste storstäder och det är inte på måfå, utan det finns ju orsaker bakom. Det finns också en massa möjligheter här om man hittar rätt folk och att umgås med och det är min plan nummer ett just nu. Hitta sköna människor som gör det lättare och roligare att bo här. Så nu är det bara att sätta på million dollar smilet och ragga upp skönt folk. 
 
Imorgon ska jag försöka fixa lite roligare bilder åt er! Bland annat på skolan, stay tuned.
 
Uppdaterar min instagram, mer än bloggen för det är så himla enkelt och man kan lägga upp onödigare saker haha. Så här har London sett ut för mig de senaste 2 veckorna genom instagram. Annars så består dagarna just nu mest av att gå till skolan, komma hem, plugga, sova. That's about it. Ska försöka gå in i skinnet på London under min tid här, who knows snart kanske bilden av London ändras och det kanske blir här jag stannar? That's the thing about life, you never know.
 

1. Wafflemeisters våfflor är heaven! Åhh så goda, ett måste att stanna där om du är på Oxford street! // 2. Chai latte på skolans cafe, inte som Sveriges men det funkar.// 3. Skolans "innergård"// 4. Main entrance till skolan. // 5. Vin i skolan (!!!) ja haha de serverar vin och de har en egen bar, medan vi väntade på en lektion.// 6. TGIF! Gick till TGI Fridays på en fredag också vilket var kul och åt deras supergoda hamburgare.
 
Som ni ser så består mesta delen av bilderna av mat haha.
Hej Februari!
 
Jag vet inte var jag ska börja! Har så mycket tankar som snurrar omkring i mitt huvud. Jag tänker lite på varje, nutid, framtid och plugg. Så här är det jag har börjat att vänja mig vid London, jag har ställt in mig på att det är här jag ska vara i 3 år till. Mitt mål med att vara här är straight A's, så det är bara att parkera rumpan och börja läsa. Jag hoppas ju på att det blir bättre och att jag kan titta tillbaka på detta och komma ihåg den här perioden som en av mitt livs highlights. 
 
Tänker på vad som komma skall och vill verkligen göra något här i världen, vilket håller mig motiverad till att plugga. Har en hel hög som väntar till helgen...yaaay. NOT. Hade egentligen planerat på att åka till Westfield men,men. Vad ska man ens göra där när det enda man har är luft i fickorna. Fönstershoppping har ju alltid funkat, men det får jag nog mycket tid över till under min tid här. 
 
Min stackarn blogg också, vad ska jag göra med den?! Det finns så mycket fint att fota här, men jag behöver ju någon som kan fota mig framför de fina sakerna som finns att fota. Ska försöka fixa lite sånt till dig min kära blogg don't worry och till er läsare såklart.