Hej bloggen!

Förlåt för så dåligt update, det är så att jag är i Pakistan! Det finns inget interntet här, hittade internet här i typ 10min så tänkte updatera er om läget!
Jag är hemma 20 januari, vi hörs då!
Ha det bra så länge!
xoxo
Har plötsligt börjat älska dessa skor! Tycker de är så sjukt coola när de matchas rätt. Det fjärde paret och det sista är mina favoriter!
Nästa vecka är det jul! Hur sjukt?! För er som fortfarande inte vet vad ni ska ha på er på julafton, här har ni lite tips på fina röda klänningar.
NY Kategori! Här kommer jag som kategorin lyder skriva om vad jag fastnat för just nu. Kan vara vad som helst, maträtter, serier, en ko, ja vad som helst

Pretty Little Liars klättrade upp på top 3 på min serielista. Tycker den är sjukt grym och fastnade direkt för den. Varvade alla episoder som är ute just nu på typ en vecka, man är bara tvungen att se på nästa och sen nästa!

Är så sjukt sugen på päls! Vill ha någon riktigt mysig pälsjacka och en pälskrage. Det finns ju så mycket olika färger och modeller. Vet inte riktigt vilken jag vill ha, men det lutar sig mot en ljus variant i beige/brunt som hon med luvan på bilderna under eller typ svart.

Vit skulle också vara skit snygg!

Den här verkar så sjukt mysig! Skulle inte tacka nej till denna!


Ännu ett par mysiga pälsjackor!
Min favorit! Skönt att ha luva till :)

Härlig pälskrage!

Simpelt och snyggt!Pure luxury! Finns få tillfällen att använda denna, men tänk att få uppleva ett sånt tillfälle att faktiskt kunna ha på sig det!
Ännu en lyxig classy variant, som också passar på de mest exlusiva av fester.

Åh, Nicki älskar din bil! Seriöst det är min dröm bil! En Bentley GT i rosa, skulle inte tveka en sekund med att tacka JA! Kan nog inte beskriva min kärlek till den här bilen, LÄTT att jag ska skaffa en sån här! Until then lucky you Ms. Minaj.


Då var vi här igen, årets sista månad är återigen här, tänk att vi redan är inne på December! Hur gick det så himla fort? Jag hänger ju verkligen inte med. Är det nån som har speedat upp dagarna, för de verkar verkligen gå i fast forward.

Tankarna kring December går i ungefär samma banor som bilderna ovan. Det är verkligen något speciellt med December, lite magiskt så där. Härlig stämning och allmänt mysigt med alla fina dekorationer och lljus. Julen är verkligen något speciellt och jag önskar faktiskt att jag skulle få spendera den här i år. Vill pynta huset, spela julskivor och bara mysa, men jag åker till Pakistan precis innan jul, så det blir lite onödigt att pynta allt och sen inte vara här.

December klarar jag mig igenom, men det jag fasar för är Januari och Februari, depressionernas depression, alla ljus är borttagna och det är bara mörkt och kallt. Men som varje år klarar man sig förbi denna tid och får åter igen hopp om ljusare tider.
Igår var det vår traditionella filmkväll. Hur mysigt som helst! Vi såg filmerna "The roommate" och "Water for Elephants". The roommate har jag velat se hur länge som helst för att Leighton Meester aka Blair Waldorf är med i den. Det visade sig vara en hel del andra kända ansikten i den också. Förväntade mig mer, men den var helt ok. Water for Elephants var också bra, fick lite Ttanic vibbar, men Titanic är nog många gånger bättre. Fin historia, men det är nog inte någon film som jag kommer se igen.

I torsdags var det öppning av Zipperalls första butik och såklart var vi där. Vi alla fick en ziperall var och det har nu officially blivit vår filmkvälls klädsel. Hur mysig och skön som helst! Skulle vilja ha på mig den hela tiden! Ångrar mig lite grann nu, borde ha kört på en rosa! :D

Fick en liten present av Emiie<3

Där skymtar min present! Ett par leopard/skinn handskar! LOVE'EM!


Laddat med massa snacks! :)


...och varm chocklad med grädde! Yummy!


Ziperall klubben!
Den enda hoppbilden som vi lyckades med, vi kanske borde tränat lite mer på minerna också haha!