Hej! Är tillbaka i London och har varit sjuk hela min första vecka! Är fortfarande jätteförkyld, längtar till att träna! Ska försöka uppdatera massor när jag blir lite mer frisk. 
Metal lips och metaliica combo, haha tyckte jag var fyndig som kom på detta. Har för övrigt på senare tid handlat mer på killavdelningen än tjej så som denna tisha, hur fin?! 
 
September har ju bjudit på sjukt bra väder! Är ganska imponerad över att kunna ha shorts i mitten på September. Råkade gå förbi denna väg och den smälter ju in hur bra som helst med min outfit. Annars så pågår ganska mycket i mitt privatliv men försöker hålla modet uppe, för nästa vecka åker jag tillbaka till London. Som jag längtat! Och denna gång kommer ni verkligen få följa med mig runt. Så håll utkik. 
 
I helgen bilade vi till Norge till min brorsa som nyligen flyttade dit för att plugga. Vi bodde 5 pers i hans lilla rum haha men vi hade superkul! Hade ingen aning om att vi ens hade KFC i Sverige haha så när vi bilade förbi var vi såklart tvugna att stanna där. 
 
 
I fredags körde vi på en spontan roadtrip till min bror som nyligen har flyttat till Norge för att plugga. Vi var 5 med honom som sov i hans lilla rum haha, men det var super roligt. Passade på att ta dessa i den underbara solnedgången! Hur fint?!
 
 
Här kommer en bildbomb eftersom jag har varit frånvarande dessa dagar. Älskar kombinationen av khaki, nude och vit! Och sedan funderar jag på varför jag inte kommit på tidigare att jag borde bilvit blond?! LOVE IT!