Gjorde en liten beställning från beautyjoint.com i USA för ett tag sedan. Fick hem paketet igår och är sjukt nöjd med produkterna. Har hört mycket om L.A girl pro concealer som används rätt flitigt hos alla make up junkies. Måste säga att dem va sjukt grymma! Lätt nya favorit concealern. Köpte tre olika nyanser för att jag inte visste vilken som skulle passa. Priset är ju sjukt på dessa också ca 30kr! Har hört ganska mycket om Maybellines eraser concealer också men den har jag inte hunnit prova än. För er som undrar var inte frakten mycket heller ca 70kr och inga tullavgifter. Tog ca 2 veckor att få hem paketet också. Helt klart värt! 
 
 
En soft outfit med dem efterlängtade, legendariska jordan hare 7s. Väntade på releasen i flera månader och slog till samma dag som dem kom ut. Har dock legat i boxen i snart en månad, så det var verkligen dags för dem att se solljuset.

 
xcfgvh
 
 
Hur feta är inte dessa set från blaquecrown? Vill ha! 
 
 
 
Lite mer bilder från Moaquito beach party. Superkul, men om vädret skulle vara på vår sida tror jag att det skulle varit ännu roligare. Det var roligt att se så många olika människor komma tillsammans och festa och njuta av musiken. 
 
Hur absolut perfekta är inte då dessa klackar från Zara? Skulle kunna bo i dem nude färgade hela sommaren! 
 
 
Ni hiitar dem här
Idag var jag förbi Rålis där massa festligheter höll hus, bland annat mosquito festivalen med dancehall, reagge och annan skön musik. Vädret var ju himla skönt, men jag tror på dig Sverige, du kan göra bättre hehe. Vill ha den riktigt stekheta sommaren då man kan gå barbent, utan jacka och ändå ha panik över att det är så varmt. Får Sverige att låta som Thailand haha, men Sverige kan också. 
 
Dagen till ära bar jag en blomkrans
 
Uppe med tuppen idag! Har inte kunnat somna om så tänkte att det var lika bra att gå upp. Är för övrigt helt kär i detta mjukisset! Bekvämt och snyggt!
 
 
En vårig look, som lyser upp i detta tråkiga väder. Sommaren vart har du tagit vägen? Hoppas verkligen att den är på ingång snart. 
 
 
A spring outfit that lights up in this bad weather. Summer where are you? Really hope it's on its way. 
 
 
S C U B A  & W H I T E